- 26 Eylül 2010
- 638
- 210
- 333
Kizlar Merhaba. ..
Bugün ovulasyon testi aldim.
Sat 4 mayis.
Bugün baslamayacaktim yapmaya aslında eşim bi yap bakalım dedi dalgasina yaptim ve çift cizgiyi gordum.
Ben adet baslangicini mi yanlış hesapliyorum acaba. Ilk adet günü kahverengi lekelenmenin olduğu gunden mi baslamali yoksa adetin söktügu (kırmızı kanama) gunden mi baslamali?
Erken mi yumurtluyorum ben acaba?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlaaaaaaaaaaaaarrrr ben hayal gördüm sanırım, idrar testi yaptım ve bişey gördüm ama o kadar silik o kadar silikki başka biri görse yok bunda bişey der ben bile gözlerimi kısarak dibine girip bakıyorum bembeyaz yerde hafif bi koyuluk var anlamadım yaaaa benim uzayan akıntım 3 mayıstı o zaman döllendiyse bugüne 13 gün oldu pööffffffff kendimi mi kandırıyorum yaa akşam eşime de göstericem
Kızlaaaaaaaaaaaaarrrr ben hayal gördüm sanırım, idrar testi yaptım ve bişey gördüm ama o kadar silik o kadar silikki başka biri görse yok bunda bişey der ben bile gözlerimi kısarak dibine girip bakıyorum bembeyaz yerde hafif bi koyuluk var anlamadım yaaaa benim uzayan akıntım 3 mayıstı o zaman döllendiyse bugüne 13 gün oldu pööffffffff kendimi mi kandırıyorum yaa akşam eşime de göstericem
Mogamiiiiiiii
Tutturdun mu insallah daha ilk ayda
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
çok çok tebrikler canım
eğer çok silik bile çıksa hamilesin demektir
kanıtı da BURDAAAAAAAA :)
evet Allah a çok şükür oldu
kanda 371 i gördüm
haftaya gün aldım doktordan
kimse bana inanmadı eşim, teyzem sen kendini kandırma hamile değilsindir diolardı.
2 hafta önce kan testi yaptırmıştım 0.1 çıkmıştı. Ama belirtilerden anlamıştım
günde 2 litreye yakın su içerim idrarırımın koyu çıkması gibi bişey olamaz. Birde idrarımın içine kum dökmüş gibi tanecikler vardı. O zaman anlamıştım ama kanda çıkmadı.
Allah isteyen herkese nasip etsin
inşallah sağlıklı sıhhatli olur
Ayyyyyyy çoooook sevindim canım benim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin habersiz bırakma bizi lütfen ve dilerim benim de akıbetim senin gibi olur
çok çok tebrikler canım
eğer çok silik bile çıksa hamilesin demektir
kanıtı da BURDAAAAAAAA :)
evet Allah a çok şükür oldu
kanda 371 i gördüm
haftaya gün aldım doktordan
kimse bana inanmadı eşim, teyzem sen kendini kandırma hamile değilsindir diolardı.
2 hafta önce kan testi yaptırmıştım 0.1 çıkmıştı. Ama belirtilerden anlamıştım
günde 2 litreye yakın su içerim idrarırımın koyu çıkması gibi bişey olamaz. Birde idrarımın içine kum dökmüş gibi tanecikler vardı. O zaman anlamıştım ama kanda çıkmadı.
Allah isteyen herkese nasip etsin
inşallah sağlıklı sıhhatli olur
Ayyyyyyy çoooook sevindim canım benim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin habersiz bırakma bizi lütfen ve dilerim benim de akıbetim senin gibi olur
kizlarrr benimde adetim gecikti hafif mide bulantilarim varr..bakalimmm bebisim 10 aylik daha allah isteyen herkese versin..ikinci olursada fena olmaz
Allah evladına sağlıklı hayırlı ömür versin canım gönlüne göre olur inş
Canım tebrik ederim :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aaa ben okumadimmm silik cizgi ciktiysaa bebisin seninledir...hadi yarin kan testi yaptir da merakimiz gitsin
Evet yapiskan sunen bi akintiydi ..insaallah yumurtlamisimdirpekıo renksızakıntın yapıskanmıydı eger oyleyse yumurtlamsı oluyosunda tabı yapıskansasumuk gıbı
İyi geceler kızlar.Sadece 3 gün girmedim ama ne kadar ilerlemiş sayfalar.Okuyamadım hepsini var mı hamilelik haberleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?