Saol baharcim
Sizin de guzel haberlerinizi aliriz insallah
canım 11 ve 12. gün olan ilişkiden de gebe kalabilirsin spermler 72 saate kadar içerde yaşayabiliyor önümüzdeki aydan ümidini kesme
Ayy inşallah canım ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım 11 ve 12. gün olan ilişkiden de gebe kalabilirsin spermler 72 saate kadar içerde yaşayabiliyor önümüzdeki aydan ümidini kesme
Bence her kadinin yumurtlamasi farkli
Bende her zaman adetin bitiminde yumurta olusuyor akintidan anliyorum
Arkadaimda 11 13 15. Gunler iliskiyi demisti ama bende o gunler akinti gelmio hic
Bence her kadinin yumurtlamasi farkli
Bende her zaman adetin bitiminde yumurta olusuyor akintidan anliyorum
Arkadaimda 11 13 15. Gunler iliskiyi demisti ama bende o gunler akinti gelmio hic
canım katılıyorum benimde bu ay adet bitti 3 gün sonra uzayan akıntım oldu sonra bir daha da olmadı muhtemelen adetten sonra yumurtladım bende
Evet canim
Seninde erken yumurtlama olmus
Az kaldı evet bugün teyzem öylesine kahve falıma baktı ki hiç anlamaz eğlencesine yani ama inanır mısın bildiğin bir cenin pozisyonunda bebek çıktı gözü burnu kolları ayakları o kadar bariz ki yuh dedik hepimiz bacaklarını kıvırmış kolları önde kıvrılmış şok olduk hepimiz
Arkadaşlar Soma faciası nedeniyle buruk da olsa hepimizin bayramı kutlu olsun.
Öyle tatlım eşimde attık kendimizi dışarı :)[QUO TE=blummmm;35355900]Kızlar nerdeler acaba havayı güzel bulup kocalarıyla gezmeye mi gittiler :)
Hadi bakalım inş ama benım içime sen hamılemıssın gibi doguyor daha öncede soylemıstım sana
desene erken yumurtlayıp hamile kaldın :) canım peki yumurtlaman adetten kaç gün sonraydı ve gebeliğini tahmini döllenmeden kaç gün sonra öğrendin
Hamile çıkarsam sana çoooook dua edicem :) 4 gün kaldı adete açık sarı sümük gibi akıntım ve kasıkta sızlamam var umarım psikolojik değildir
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hemen adet bitiminde basliyor yumurtlamam yani kanamanin bittigi gun
4 mayista kan tahlilinde cikmadi canim sistit sikayetimle gitmistim doktora ama gebeligin basinda kadinlarda gorulebiliyormus. Hatta doktorun verdigi ilaclari kullanmadim hamileyimdir diye
14 ve ya15inde tekrar kan tahlili yaptigimda cikti
Sen ne zaman tahlil yaptiracaksin canim
ohhh ne güzel bolbol dua alıcam inşallah :) benım de 9 gün kaldı karnımda agrı var gaz sancısı cekıyorum akıntım var gogüslerımde falan belirti yok bakalım hayırlısı
Anladım canım ben adeti beklicem olmazsa yapıcam çünkü pek ümitli değilim
neden ki canım
bu işler belli olmaz hiç bir şey hissetmeyebilirsin ama yumurtlamanın olduğu günü biliyorsun belki döllenme olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?