2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Bence her kadinin yumurtlamasi farkli
Bende her zaman adetin bitiminde yumurta olusuyor akintidan anliyorum
Arkadaimda 11 13 15. Gunler iliskiyi demisti ama bende o gunler akinti gelmio hic

canım katılıyorum benimde bu ay adet bitti 3 gün sonra uzayan akıntım oldu sonra bir daha da olmadı muhtemelen adetten sonra yumurtladım bende

Evet canim
Seninde erken yumurtlama olmus

desene erken yumurtlayıp hamile kaldın :) canım peki yumurtlaman adetten kaç gün sonraydı ve gebeliğini tahmini döllenmeden kaç gün sonra öğrendin

Hadi bakalım inş ama benım içime sen hamılemıssın gibi doguyor daha öncede soylemıstım sana

Kızlar nerdeler acaba havayı güzel bulup kocalarıyla gezmeye mi gittiler :)

[QUO TE=blummmm;35355900]Kızlar nerdeler acaba havayı güzel bulup kocalarıyla gezmeye mi gittiler :)[/QUOTE]
Öyle tatlım eşimde attık kendimizi dışarı :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

[QUO TE=blummmm;35355900]Kızlar nerdeler acaba havayı güzel bulup kocalarıyla gezmeye mi gittiler :)
Öyle tatlım eşimde attık kendimizi dışarı :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

Ohhh ne güzel benımki ders calısıyo bitsin bizde hemen dısarı cıkıcaz :)

Hadi bakalım inş ama benım içime sen hamılemıssın gibi doguyor daha öncede soylemıstım sana

Hamile çıkarsam sana çoooook dua edicem :) 4 gün kaldı adete açık sarı sümük gibi akıntım ve kasıkta sızlamam var umarım psikolojik değildir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

desene erken yumurtlayıp hamile kaldın :) canım peki yumurtlaman adetten kaç gün sonraydı ve gebeliğini tahmini döllenmeden kaç gün sonra öğrendin

Hemen adet bitiminde basliyor yumurtlamam yani kanamanin bittigi gun
4 mayista kan tahlilinde cikmadi canim sistit sikayetimle gitmistim doktora ama gebeligin basinda kadinlarda gorulebiliyormus. Hatta doktorun verdigi ilaclari kullanmadim hamileyimdir diye

14 ve ya15inde tekrar kan tahlili yaptigimda cikti
Sen ne zaman tahlil yaptiracaksin canim

ohhh ne güzel bolbol dua alıcam inşallah :) benım de 9 gün kaldı karnımda agrı var gaz sancısı cekıyorum akıntım var gogüslerımde falan belirti yok bakalım hayırlısı

Anladım canım ben adeti beklicem olmazsa yapıcam çünkü pek ümitli değilim

ohhh ne güzel bolbol dua alıcam inşallah :) benım de 9 gün kaldı karnımda agrı var gaz sancısı cekıyorum akıntım var gogüslerımde falan belirti yok bakalım hayırlısı

Bende de mide de yanma oldu geçti inş iyi haberlerle gelirsin

neden ki canım
bu işler belli olmaz hiç bir şey hissetmeyebilirsin ama yumurtlamanın olduğu günü biliyorsun belki döllenme olmuştur

Açıkçası kendimi hamilelik fikrine alıştırmamaya çalışıyorum canım yaa yoksa kaptırırsam ve olmazsa çok üzülürüm o yüzden yokmuş gibi takılıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…