- 5 Haziran 2014
- 1.899
- 1.755
- 138
- 34
Simdi bizdede olmuyor once oluyorducanm genişleme değil de işte ilk zamanlar girişte zorlanınca oluyodu heralde içeri hava gidiyo arrtık olmuyo bizde
Canim belkide vucudun yeni yeni toparlaniyordurdur ondandir adetten sonra normale doner calismalara baslarsiniz canimevet canm göğüs uçlarım cook acıyo göğüslerim de öyle.. kasık ağrım bel ağrım var adetim geldi dicem ama daha 23 gün oldu kürtaj olalı erken daha ne var bilmiyorum bende
Canim senin vucut ancak toparlaniyordur hormonlar adet olduktan sonra duzene girecektir korkulacak bisey yok Allah'in izniyle saglikli fistik gibisinbu arada kızlar ben demin test yaptım ve negatifi gördüm bu belirtiler bende baska bişeye işaret ama neye
Kiz ayni seyi yazmisizCanim belkide vucudun yeni yeni toparlaniyordurdur ondandir adetten sonra normale doner calismalara baslarsiniz canim
Him simdi gordum kizKiz ayni seyi yazmisiz
sol kasiktaki agri bndede var canm doktora gittim yumurta orda buyumustu yumurta catladi agri ve bole kramp seklinde devam edio bata 2 gun var baklim ne olcak
Hadi ya kac cikti peki canim uzulme zamani degilmis demekki hayirlisi olsun insallah en kisa zamanda hamis olursunIyi akşamlar canlar kanda negatif şokunu atlatıp buraya geldim. Nasılsınız? Adeti bekliyorum gözlerim kapalı:)
Günaydınlarr herkese ,
düşükten sonra adet ne zaman olacak bilmiyorum ve adetim tam da tatile gdeceğimiz haftada gelmesi bekleniyor ne yapıcam bilemiyorum( bir de okuduğum kadarıyla düşük sonrasında bir ay dinlenip ilk adetten sonra çalışmaya başlanabiliyormuş sanırım ekimde umutlarım geri geliyor heyecan başlıyor :))
Iyi akşamlar canlar kanda negatif şokunu atlatıp buraya geldim. Nasılsınız? Adeti bekliyorum gözlerim kapalı:)
Canim su an ovu testi nasil tam silik mi t cizgisi. Eger tam silindiyse o en koyu cikan gunde yumurtan catlamis olabilir. Ama sen yine devam et yapmayakızlar selam bişey sorcam yaa ..ben 28 günde bir düzenli adet olurum her zaman. bu ay ov testi yapmaya başladım ve bugün 16. gün hala pozitifi göremedimsadece 14. günümde T çizgisi çok koyuydu C ye çok yakındı ama C kadar değildi..
acaba yumurtlama olmamış olabilir mi? normal de adetim düzenli olduğu için şimdiye kadar pozitifi görmüş olmam gerekmezmiydi?? yada teste 10. gün başladım daha erken yumurtlama olmuş olabilr mi
çok kafam karıştı kızlar sorularımı anlayışla karşılayacağınıza eminim... öpüldünüz kuzularım
canım iyiyim daha doğrusu moralim iyi ama bedenim iyi değil iki gündür mide bulantım var gündüz basan uykularda oluyor yani gebelik yok belirtiler devam neden böyle oldu anlayamıyorum hormonlar desem göğüslerim normale döndü( bende durumlar karışık senin çalışmalar tam gaz hadi bakalım ayın ortasına bir hamiş haberi hazırda sanırım :))
canim cok ozel olacak ama bundan 9-10 gun once bir denemeniz oldu mu? bu bahsettigin yerlesme kanamasi gibi duruyor da.Gunaydin kizlar yarin bat gunum dun esimle birlikte olduktan sonra peceteye pembemsi kan gelmis esim yarin hasta olacaksin dedi daha geln giden yok olsamda biran once calismalara baslasam
:)Simdi bizdede olmuyor once oluyordu
insallah cnm gelsin artık adet offCanim belkide vucudun yeni yeni toparlaniyordurdur ondandir adetten sonra normale doner calismalara baslarsiniz canim
insallah tatlım sağol o senin fıstıklığın :)Canim senin vucut ancak toparlaniyordur hormonlar adet olduktan sonra duzene girecektir korkulacak bisey yok Allah'in izniyle saglikli fistik gibisin
Canim su an ovu testi nasil tam silik mi t cizgisi. Eger tam silindiyse o en koyu cikan gunde yumurtan catlamis olabilir. Ama sen yine devam et yapmaya
Hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız bakem
Birşey sormak istiyorum troid için kan testi yaptırmak istiyorum acaba aç mı tok mu yapılıyor? Herhangi bir sorunum yok ama bi baktırmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?