2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Iyi akşamlar canlar kanda negatif şokunu atlatıp buraya geldim. Nasılsınız? Adeti bekliyorum gözlerim kapalı :)

Iyi akşamlar canlar kanda negatif şokunu atlatıp buraya geldim. Nasılsınız? Adeti bekliyorum gözlerim kapalı :)

evet canm göğüs uçlarım cook acıyo göğüslerim de öyle.. kasık ağrım bel ağrım var adetim geldi dicem ama daha 23 gün oldu kürtaj olalı erken daha ne var bilmiyorum bende
Canim belkide vucudun yeni yeni toparlaniyordurdur ondandir adetten sonra normale doner calismalara baslarsiniz canim

bu arada kızlar ben demin test yaptım ve negatifi gördüm bu belirtiler bende baska bişeye işaret ama neye
Canim senin vucut ancak toparlaniyordur hormonlar adet olduktan sonra duzene girecektir korkulacak bisey yok Allah'in izniyle saglikli fistik gibisin

sol kasiktaki agri bndede var canm doktora gittim yumurta orda buyumustu yumurta catladi agri ve bole kramp seklinde devam edio bata 2 gun var baklim ne olcak

Ama benimki ilişkide sonra agrıyo sürekli batma ve kramp seklinde daha adetime nerdeyse 20 gün var ölme eşşegim yaz gelsin hesabı

kızkar mrb esımle yumurtlama gunumde yanı 11..12..13..14 agustos ılıskı gunlerım gebeyım suan hamıleyım ultrasoında hangı gun kaldıgımı ogrenebılırmıyım

kızlar selam bişey sorcam yaa ..ben 28 günde bir düzenli adet olurum her zaman. bu ay ov testi yapmaya başladım ve bugün 16. gün hala pozitifi göremedim sadece 14. günümde T çizgisi çok koyuydu C ye çok yakındı ama C kadar değildi..
acaba yumurtlama olmamış olabilir mi? normal de adetim düzenli olduğu için şimdiye kadar pozitifi görmüş olmam gerekmezmiydi?? yada teste 10. gün başladım daha erken yumurtlama olmuş olabilr mi
çok kafam karıştı kızlar sorularımı anlayışla karşılayacağınıza eminim... öpüldünüz kuzularım

kaygili, canim yeni gordum gecmis olsun. yeni mi oldu? vucut kendisi atabildi mi yoksa operasyonla mi aldilar? benim bebek oldukten 3 hafta sonra operasyonla almislardi. operasyondan da 30 gun sonra ilk adetim olmustu. normalde dongum 28 gundur. bence de en az bir ay dinlen. doktor bana en az 2 adet dongusu korunun demisti. zaten adetim de 3. de duzene girmisti tekrar. eger doktoruna guveniyorsan sen yine onu dinle derim.

canim tekrar gecmis olsun. yasadigin cok zor bir sey. en azindan turkiye'desin ve ailene yakinsin. ben uzak oldugumdan ancak 1 senede etkisini uzerimden atabildim. gidip annemle konusunca rahatladim. Allah'im sabrini versin, hemen sagligina tekrar kavus insallah:))

Canim su an ovu testi nasil tam silik mi t cizgisi. Eger tam silindiyse o en koyu cikan gunde yumurtan catlamis olabilir. Ama sen yine devam et yapmaya

canim vucudundaki hormon seviyesi hala yuksek anlasilan. benim bir hafta daha midem bulanmisti, ve hatta ameliyat sonrasi sutum gelmisti. bir iki haftaya normale donersin. hele bir de ilk adetini atlat.

Gunaydin kizlar yarin bat gunum dun esimle birlikte olduktan sonra peceteye pembemsi kan gelmis esim yarin hasta olacaksin dedi daha geln giden yok olsamda biran once calismalara baslasam
canim cok ozel olacak ama bundan 9-10 gun once bir denemeniz oldu mu? bu bahsettigin yerlesme kanamasi gibi duruyor da.
:)))

Simdi bizdede olmuyor once oluyordu
:)
Canim belkide vucudun yeni yeni toparlaniyordurdur ondandir adetten sonra normale doner calismalara baslarsiniz canim
insallah cnm gelsin artık adet off

Canim senin vucut ancak toparlaniyordur hormonlar adet olduktan sonra duzene girecektir korkulacak bisey yok Allah'in izniyle saglikli fistik gibisin
insallah tatlım sağol o senin fıstıklığın :)

Hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız bakem
Birşey sormak istiyorum troid için kan testi yaptırmak istiyorum acaba aç mı tok mu yapılıyor? Herhangi bir sorunum yok ama bi baktırmak istiyorum

Canim su an ovu testi nasil tam silik mi t cizgisi. Eger tam silindiyse o en koyu cikan gunde yumurtan catlamis olabilir. Ama sen yine devam et yapmaya

hayır canım tam silik değil C ye yakın koyulukta çıktı bugün. dün daha silik çıktı.. önce ki gün bütün günlerden daha koyuydu C ye çok yakındı diyebilirim.. yani bigün çok silik bigün çok belirgin çıkıyo ama bi türlü eşit koyuluğu yakalayamadım

Hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız bakem
Birşey sormak istiyorum troid için kan testi yaptırmak istiyorum acaba aç mı tok mu yapılıyor? Herhangi bir sorunum yok ama bi baktırmak istiyorum

Troid hastasiyim genelde ac karna baktiririm daha dogru bir sonuc cikiyor o zmn:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…