Ben 22 yasindayim. Esim 26 gircek. Doktor esime esin daha kucuk diyormus. Oda bana guluyor sen daha kucuksun diye. O olsada olur olmasada diyordu. 1 2 aydir o da istiyor ama esim normal kendi kisilik olarakta hicbirsey takmaz kafasina problem yapmaz. Bende tam tersiyim herseyi kafamda gunlerce dusunurum kucucuk olayi bile
Canim gun asiri deniyoruz yumurtlamadan 11 12 gun sonra falan olmus hesabima gore ovulasyon testi kullandim bu ay 3 gundur lavaboda prceteye geliyor cok az bugun bat gunumdu sabaha olurum gibi geliyor hamilelik belirtisi yok 2 gun once test yaptim negatif baska bisey olmasindan korkuyorumcanim cok ozel olacak ama bundan 9-10 gun once bir denemeniz oldu mu? bu bahsettigin yerlesme kanamasi gibi duruyor da.
:)))
Hayirli olsun canim simdi gordum senin bebegin vardi galiba bebisine kardes geliyor masallah dr tahmini soyler herhalde canim bilgim yok bu konuda rabbim saglicakla kucaginada almayi nasip etsin bizede dua et canimmıye kımse cvp yazmıo unuttunuzmu benı
Canim sana soyle diym bende duzenli adet olurum 27 28 gunu gecmez ama gecen ay 12. Gun bu ay 16. Gun catladi. Gercektende adetin duzenli olsada yumurtlama gunu degisebiliyor.evet ov testim koyudan sonra ki- 24-36 saat içinde yumurtanın çatlayacağını gösterenlerden.. öyle yapıyorum artık canım tsk ederim.. yumurtlamama ibi bi ihtimal olabilir mi sence? hep düzenli adetimi olurum da yumurtlamamın düzenli olduğunu düşünüyorum..test kafamı karıştırdı azıcık
Ah bide yapabilsem. Bana onerileriniz varmi bunu kafama takmamak icin ne yapmaliyimAh canım daha ne kadar gençsin hakkaten, çocuğum olmayacak diye dert etmene değmez. Eşin haklı bu konuda, takmamalısın bunu en azından.
Ah bide yapabilsem. Bana onerileriniz varmi bunu kafama takmamak icin ne yapmaliyim
canlarim affiniza siginarak birsey sormak istiyorum iliskiden sonra vajinadan hava cikiyo sanki gaz gibi hava mi giriyo noluyo anlamiyorrm bende mi sorun var acaba sizlerdede oylemi ve spermler hemen cikiyo ilk defa biraz once cikmadi sevindim cok beklemedim dusa girdim hepsi gitti ama misafirim gelecek bir saate sabahtan beri temizlik is canim cikti simdi dinleniyorum yemegi de kocisimlr yapiyoz
canm sen daha koyu olmasını bekleme gün aşırı ilişki olsun hatta bu gunlerde hergün olsun sanasa bırakmıyım dersenkızlar selam bişey sorcam yaa ..ben 28 günde bir düzenli adet olurum her zaman. bu ay ov testi yapmaya başladım ve bugün 16. gün hala pozitifi göremedimsadece 14. günümde T çizgisi çok koyuydu C ye çok yakındı ama C kadar değildi..
acaba yumurtlama olmamış olabilir mi? normal de adetim düzenli olduğu için şimdiye kadar pozitifi görmüş olmam gerekmezmiydi?? yada teste 10. gün başladım daha erken yumurtlama olmuş olabilr mi
çok kafam karıştı kızlar sorularımı anlayışla karşılayacağınıza eminim... öpüldünüz kuzularım
tam koyu olmadan hamile kalanları da biliyorum ben sen çalışmanı yap gerisi allaha kalmış..:)hayır canım tam silik değil C ye yakın koyulukta çıktı bugün. dün daha silik çıktı.. önce ki gün bütün günlerden daha koyuydu C ye çok yakındı diyebilirim.. yani bigün çok silik bigün çok belirgin çıkıyo ama bi türlü eşit koyuluğu yakalayamadım
canm mogami arkadasımız listeyle ilgileniyor ondan alıntı yaparak söyle bu sekilde gözünden kaçabiliyor..kızlar daha önce de yazmıştım ama benim yeni bat 12 eylül...of yaaaaaaaaaaaa
Senin cocugun var mi canim. Ne zamandir deniyorsunValla canım psikolojik destek almanı öneririm, ilaçlı tedavi değil ama bi çeşit terapiye gidebilirsin. Psikoloğa yani. Eminim çok faydasını göreceksin.
Senin cocugun var mi canim. Ne zamandir deniyorsun
canm benm de hiç belirtim yoktu son bikaç güne kadar ben idrardaki kokudan süphelendim son 3 gün kala bata.. olabilir yani neden olmasın sarı akıntıyı takip et batına kadar bakalımkızlarrrrrrrrrr Allah rızası için cevap gündüzleri intrnetim yokşu an adetime 10 gün var yumurtlama günlerini full geçirdik dikkat ettim herşeye...hem de tatil yapmıştık deniz kum güneş kafam da rahattı....banyoda o yumurtamsı akıntı geldiğini görünce heyecanlandımmmm 3-4 gün ardarda ilişki oldu kaçırmayalım diye..ve o günden beri hani böyle varla yok arası sol kasıkta devamlı bir sızı var...ama benim ne akıntım varrrr ne göğüslerde şişlik.......böyle hamilelik mi olur yaa....incir kürü meryem suresi yaptım daha ne yapim ya tatil bile yaptık sırfff beynimizi boşaltmak için ne olur cevappp
tatlım biz bilemeyiz ki... var deriz çıkmaz... yok deriz çıkar... bata 10 günün varken bu kadar stres yapmana lüzum yok... varsa er ya da geç öğreneceksin zaten... böyle kafaya takarak kendine yaparsın biraz rahatlamaya çalış lütfenkızlarrrrrrrrrr Allah rızası için cevap gündüzleri intrnetim yokşu an adetime 10 gün var yumurtlama günlerini full geçirdik dikkat ettim herşeye...hem de tatil yapmıştık deniz kum güneş kafam da rahattı....banyoda o yumurtamsı akıntı geldiğini görünce heyecanlandımmmm 3-4 gün ardarda ilişki oldu kaçırmayalım diye..ve o günden beri hani böyle varla yok arası sol kasıkta devamlı bir sızı var...ama benim ne akıntım varrrr ne göğüslerde şişlik.......böyle hamilelik mi olur yaa....incir kürü meryem suresi yaptım daha ne yapim ya tatil bile yaptık sırfff beynimizi boşaltmak için ne olur cevappp
Insallah cok beklemezsin. Doktora gidiyor musun canim. Yoksa daha erken miYok tatlım, ben 3 aydır deniyorum. 5 yıllık evliyim. 35 yaşımdayım, birden bi çocuk aşkı geldi bana. Sanırım hormonlarım alarm veriyo. Bakalım olacak mı :)
Insallah cok beklemezsin. Doktora gidiyor musun canim. Yoksa daha erken mi
Guzel canim Allah im dermansiz dert vermesin yeterki. Insallah kisa zamanda olacaktirİnşallah canım. Doktora gitmiştim rutin kontrol için, polip çıktı bende. Onun dışında her şey iyi dedi, çok güzel yumurtluyosun dedi hatta. Ama poliple hamile kalmak zor. O yüzden bu ay da olmazsa ufak bi operasyonla eylül adetimden sonra aldırıcam polipleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?