canım aç karnına yapılıyo testlerHayırlı akşamlar kızlar nasılsınız bakem
Birşey sormak istiyorum troid için kan testi yaptırmak istiyorum acaba aç mı tok mu yapılıyor? Herhangi bir sorunum yok ama bi baktırmak istiyorum
canim ordaki genetik bozukluktan kasit bildigim kadariyla fetusta dollenme sirasinda olusan bozukluk. bu senin ve esinin genlerinde sorun oldugu anlamina gelmiyor. kaldi ki fetustaki bu bozuklugu kesin olarak bilemiyorlar zaten. bu bir nevi bize bahsedilmis bir korunma gibi. eger dollenen fetusta bir sikinti varsa vucut bunu otomatik olarak atiyor. yapilan dusuklerin bir cogunun kesin sebebi bilinmiyor. doktorlar bu noktada istatistiksel konusuyorlar. ben de akademinin icinde olunca daha iyi anliyorum. o yuzden kafamiza hic takmamak lazim. bizim elimizde olan pek fazla bir sey yok cocuk konusunda.ŞİMDİ BU DÜŞÜKLERİN BELİRLİ NEDENLERİ YOK AMA GENETİK BOZUKLUK BUNLARIN İÇİNDE ACABA GENETİKTE BİR PROBLEM VAR MI BİZİM YA DA BAKILMASI GEREK Mİ ? DOKTORUM ENFEKSİYON KAPMAMAM İÇİN ANTİBİYOTİK TARZI İLAÇ VERDİ Bİ DE CORASPİN TEKRARLAR MI YİNE DEDİĞİMDE YÜZDE 95 DEDİ ?? NE DERSİNİZ?((
Sen devam et yapmaya. Bide ovu testin nasil koyu ciktiktan bi kac gun sonra mi catliyor yumurta . Galiba degisik oluyor testler de. Iliskiye girmeyi ihmal etme yinede bugunde koyu cikti dedin belki yarin daha da koyulasirhayır canım tam silik değil C ye yakın koyulukta çıktı bugün. dün daha silik çıktı.. önce ki gün bütün günlerden daha koyuydu C ye çok yakındı diyebilirim.. yani bigün çok silik bigün çok belirgin çıkıyo ama bi türlü eşit koyuluğu yakalayamadım
Sen devam et yapmaya. Bide ovu testin nasil koyu ciktiktan bi kac gun sonra mi catliyor yumurta . Galiba degisik oluyor testler de. Iliskiye girmeyi ihmal etme yinede bugunde koyu cikti dedin belki yarin daha da koyulasir
canım bende hipotiroid hastasıyım yaklaşık 3 yıldan beri ilaç kullanıyorum 150 lik geçen ölçtürdüm 1.39 çıktı. gebelikte ,isten değer 2.5 altı olmalı benimde kaynım dahiliyeci o söylediBirşey daha sorayim kızlar TSH 3 35 nasıl bir değer?
canım benim test olsun yada olmasın sen gün aşırı çalış zaten tutarsa tutar mutllaka kendini testlere koşullamaevet ov testim koyudan sonra ki- 24-36 saat içinde yumurtanın çatlayacağını gösterenlerden.. öyle yapıyorum artık canım tsk ederim.. yumurtlamama ibi bi ihtimal olabilir mi sence? hep düzenli adetimi olurum da yumurtlamamın düzenli olduğunu düşünüyorum..test kafamı karıştırdı azıcık
canım bende hipotiroid hastasıyım yaklaşık 3 yıldan beri ilaç kullanıyorum 150 lik geçen ölçtürdüm 1.39 çıktı. gebelikte ,isten değer 2.5 altı olmalı benimde kaynım dahiliyeci o söyledi
canım dahiliye nin endokrin bölümü bakar ama aile hekimleride yapar tsh testleriniHmm saol canım yarın doktora gidicem dahiliye bakıyomu troid e ben test isticem zaten
canım benim test olsun yada olmasın sen gün aşırı çalış zaten tutarsa tutar mutllaka kendini testlere koşullama
mıye kımse cvp yazmıo unuttunuzmu benıkızkar mrb esımle yumurtlama gunumde yanı 11..12..13..14 agustos ılıskı gunlerım gebeyım suan hamıleyım ultrasoında hangı gun kaldıgımı ogrenebılırmıyım
Canim benimde 28 günde bir regl bugün 9. Gün ovulasyon negatf tikızlar selam bişey sorcam yaa ..ben 28 günde bir düzenli adet olurum her zaman. bu ay ov testi yapmaya başladım ve bugün 16. gün hala pozitifi göremedimsadece 14. günümde T çizgisi çok koyuydu C ye çok yakındı ama C kadar değildi..
acaba yumurtlama olmamış olabilir mi? normal de adetim düzenli olduğu için şimdiye kadar pozitifi görmüş olmam gerekmezmiydi?? yada teste 10. gün başladım daha erken yumurtlama olmuş olabilr mi
çok kafam karıştı kızlar sorularımı anlayışla karşılayacağınıza eminim... öpüldünüz kuzularım
canım görmemişim cevap veriyim bildiğim kadarıyla ultrason kesin tarih vermez satına göre tahminde bulunur doktorlarmıye kımse cvp yazmıo unuttunuzmu benı
ya zaten esımle sadece yumurtlama gununde ılıskılerımız oldu korunmadık hangısınde kaldım merak etmeye basladım bu ıkıncı cocugumuz nasıpse cnmmcanım görmemişim cevap veriyim bildiğim kadarıyla ultrason kesin tarih vermez satına göre tahminde bulunur doktorlar
canım Allah bağışlasın ama daha neyi merak ediyorsun ki eğer yumurtlama gününü takip edip o günlerde hamile kaldıysan zaten aşağı yukarı bellidir en fazla 1-2 gün yanılma payı olur gibime geliyo :)ya zaten esımle sadece yumurtlama gununde ılıskılerımız oldu korunmadık hangısınde kaldım merak etmeye basladım bu ıkıncı cocugumuz nasıpse cnmm
canım Allah bağışlasın ama daha neyi merak ediyorsun ki eğer yumurtlama gününü takip edip o günlerde hamile kaldıysan zaten aşağı yukarı bellidir en fazla 1-2 gün yanılma payı olur gibime geliyo :)ya aslında beklemıodum belkı ollıur belkı olmaz olmaz dıodum oda oldu sukur allah olmayan hrkese nasıp etsın ıns
tebrikler canim, Allah saglikla kucagina aldirsin insallah:))Kızlar kan testini yaptırdım sonuç pozitif hamileyimmmm
Canım benim ne var bu kadar önemli yani umarim büyük bir sorun değildir aranizdaki de bebiş için baris derim ben nasilsa hamile olunca çok nazini çekecektir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?