2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız bakem
Birşey sormak istiyorum troid için kan testi yaptırmak istiyorum acaba aç mı tok mu yapılıyor? Herhangi bir sorunum yok ama bi baktırmak istiyorum
canım aç karnına yapılıyo testler

canim ordaki genetik bozukluktan kasit bildigim kadariyla fetusta dollenme sirasinda olusan bozukluk. bu senin ve esinin genlerinde sorun oldugu anlamina gelmiyor. kaldi ki fetustaki bu bozuklugu kesin olarak bilemiyorlar zaten. bu bir nevi bize bahsedilmis bir korunma gibi. eger dollenen fetusta bir sikinti varsa vucut bunu otomatik olarak atiyor. yapilan dusuklerin bir cogunun kesin sebebi bilinmiyor. doktorlar bu noktada istatistiksel konusuyorlar. ben de akademinin icinde olunca daha iyi anliyorum. o yuzden kafamiza hic takmamak lazim. bizim elimizde olan pek fazla bir sey yok cocuk konusunda.

Sen devam et yapmaya. Bide ovu testin nasil koyu ciktiktan bi kac gun sonra mi catliyor yumurta . Galiba degisik oluyor testler de. Iliskiye girmeyi ihmal etme yinede bugunde koyu cikti dedin belki yarin daha da koyulasir

Sen devam et yapmaya. Bide ovu testin nasil koyu ciktiktan bi kac gun sonra mi catliyor yumurta . Galiba degisik oluyor testler de. Iliskiye girmeyi ihmal etme yinede bugunde koyu cikti dedin belki yarin daha da koyulasir

evet ov testim koyudan sonra ki- 24-36 saat içinde yumurtanın çatlayacağını gösterenlerden.. öyle yapıyorum artık canım tsk ederim.. yumurtlamama ibi bi ihtimal olabilir mi sence? hep düzenli adetimi olurum da yumurtlamamın düzenli olduğunu düşünüyorum..test kafamı karıştırdı azıcık

Birşey daha sorayim kızlar TSH 3 35 nasıl bir değer?
canım bende hipotiroid hastasıyım yaklaşık 3 yıldan beri ilaç kullanıyorum 150 lik geçen ölçtürdüm 1.39 çıktı. gebelikte ,isten değer 2.5 altı olmalı benimde kaynım dahiliyeci o söyledi
ama normal olması gereken 4 müş

canım benim test olsun yada olmasın sen gün aşırı çalış zaten tutarsa tutar mutllaka kendini testlere koşullama

canım bende hipotiroid hastasıyım yaklaşık 3 yıldan beri ilaç kullanıyorum 150 lik geçen ölçtürdüm 1.39 çıktı. gebelikte ,isten değer 2.5 altı olmalı benimde kaynım dahiliyeci o söyledi

Hmm saol canım yarın doktora gidicem dahiliye bakıyomu troid e ben test isticem zaten

kızkar mrb esımle yumurtlama gunumde yanı 11..12..13..14 agustos ılıskı gunlerım gebeyım suan hamıleyım ultrasoında hangı gun kaldıgımı ogrenebılırmıyım
mıye kımse cvp yazmıo unuttunuzmu benı

Canim benimde 28 günde bir regl bugün 9. Gün ovulasyon negatf ti

canım görmemişim cevap veriyim bildiğim kadarıyla ultrason kesin tarih vermez satına göre tahminde bulunur doktorlar
ya zaten esımle sadece yumurtlama gununde ılıskılerımız oldu korunmadık hangısınde kaldım merak etmeye basladım bu ıkıncı cocugumuz nasıpse cnmm

ya zaten esımle sadece yumurtlama gununde ılıskılerımız oldu korunmadık hangısınde kaldım merak etmeye basladım bu ıkıncı cocugumuz nasıpse cnmm
canım Allah bağışlasın ama daha neyi merak ediyorsun ki eğer yumurtlama gününü takip edip o günlerde hamile kaldıysan zaten aşağı yukarı bellidir en fazla 1-2 gün yanılma payı olur gibime geliyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…