dün çoğul gebelik topiğinde okudum... kadının 6 ve 4 yaşında iki kızı var ve üçüncü çocuk istiyo hamile kalıyor ve o da ne... tatatataaaaaaam 3 üz... üçünü de doğurmuş toplamda 2 erkek 3 kız çocuğu var düşünsene hem güzel hemde dehşet yorucubu ay ben üçüzlere oynuyodum ama 6. deneme dördüzlere oluyo kusura bakmayın artık 4 tane cocuğu nasıl bakim olmayanlara veririz artıkın
kistin türü ne canım... ayrıca kist kanama yapar mı bilemem ama adetten kestiğini bizzat yaşadığım için biliyorum... umarım söküp atmışsındırGecen ay dr gittigimde 4 cm kist var demisti ilac falan vermedi adetle erir dedi acaba diyorum kist erimedide o mu yapiyor diye dusunuyorum olabilir mi boyle bisey
işini garantiye al kuşum o gün çalış ve sonraki günler ister günaşırı ister hergünYumoş günümüzde gelen akıntıdan hemen sonra mı çalışmamız lazım hanımlar yoksa 1 gün sonra falan mı?
bende cok istiyorum ama ikiz olması kafidün çoğul gebelik topiğinde okudum... kadının 6 ve 4 yaşında iki kızı var ve üçüncü çocuk istiyo hamile kalıyor ve o da ne... tatatataaaaaaam 3 üz... üçünü de doğurmuş toplamda 2 erkek 3 kız çocuğu var düşünsene hem güzel hemde dehşet yorucu
işini garantiye al kuşum o gün çalış ve sonraki günler ister günaşırı ister hergün
allah ne verdiyse durmak yokişini garantiye al kuşum o gün çalış ve sonraki günler ister günaşırı ister hergün
Turunu soylemedide ilaca gerek yok adetle atarsin dedi cogu kiside olurmus farketmezler bile dedi dr hani leke geliyor ya kist kesiyorda ondan mi sokulmuyor diye dusunuyorumkistin türü ne canım... ayrıca kist kanama yapar mı bilemem ama adetten kestiğini bizzat yaşadığım için biliyorum... umarım söküp atmışsındır
kistin kestiğini düşünmüyorum sonuçta rahim iç duvarı dökülecek... ama baktın olmuyorsun bi doktora görün derimTurunu soylemedide ilaca gerek yok adetle atarsin dedi cogu kiside olurmus farketmezler bile dedi dr hani leke geliyor ya kist kesiyorda ondan mi sokulmuyor diye dusunuyorum
Canim sana iki ay once yasadigim bisi anlatiym. Kist le ilgili pek bilgim yok ama bende 2 ay once adet gunlerime dogru hafif lekelenmem oldu ve her iliskiden sonra hafif lekeler gelmeye basladi. Dedim bu kez kesin hamileyim hatta gunumde gecmisti 10 gun. doktora gittim bakti. Yumurtan catlamamis dedi ve adet kanamasinin geldigi yere sıkısmıs o da kan gelmesini engelliyor demisti. Duphaston diye bi hap verdi ama ben kullanmadim ve ertesi gun geldi adetimGecen ay dr gittigimde 4 cm kist var demisti ilac falan vermedi adetle erir dedi acaba diyorum kist erimedide o mu yapiyor diye dusunuyorum olabilir mi boyle bisey
allah ne verdiyse durmak yok
Him anladim canim yarin bi gideyim bakalim dr daha once hic boyle olmamisti korktum acikcasi tesekkur ederim tatlimkistin kestiğini düşünmüyorum sonuçta rahim iç duvarı dökülecek... ama baktın olmuyorsun bi doktora görün derim
yok ben hamilelikten supelenmedimde niye boyle oldugunu merak ettim ama ben ovulasyon testi kullandim pozitiften sonrada silinmeye basladi seffaf akintimda vardi belkide catlamamistir neyse yarin bi gideyim bakim dr ne diyecek tesekkur ederim canimCanim sana iki ay once yasadigim bisi anlatiym. Kist le ilgili pek bilgim yok ama bende 2 ay once adet gunlerime dogru hafif lekelenmem oldu ve her iliskiden sonra hafif lekeler gelmeye basladi. Dedim bu kez kesin hamileyim hatta gunumde gecmisti 10 gun. doktora gittim bakti. Yumurtan catlamamis dedi ve adet kanamasinin geldigi yere sıkısmıs o da kan gelmesini engelliyor demisti. Duphaston diye bi hap verdi ama ben kullanmadim ve ertesi gun geldi adetim
Bende 6 gün varken çıkmıştı silik de olsa. 1 gün kala tekrar yaptım kopkoyuydu. Hatta erken gebelik testinden önce evde ovulasyon testi vardı onlar kopkoyu çıkınca suphelendim ilk.iyi geceler kızlar bişi soracam ya şu erken gebelik testleri bata 4 gün varken çıkarmı ki?
iyi geceler kızlar bişi soracam ya şu erken gebelik testleri bata 4 gün varken çıkarmı ki?
Benimde bata 4 gun var canim ama ben yinede bekle derim en azindan yapacaksan 2 gun once yapilmasini tavsiye ediyolariyi geceler kızlar bişi soracam ya şu erken gebelik testleri bata 4 gün varken çıkarmı ki?
canım ovülasyon 6 gün varken mi koyu çıkmıştı??Bende 6 gün varken çıkmıştı silik de olsa. 1 gün kala tekrar yaptım kopkoyuydu. Hatta erken gebelik testinden önce evde ovulasyon testi vardı onlar kopkoyu çıkınca suphelendim ilk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?