2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bu ay ben üçüzlere oynuyodum ama 6. deneme dördüzlere oluyo kusura bakmayın artık 4 tane cocuğu nasıl bakim olmayanlara veririz artıkın
dün çoğul gebelik topiğinde okudum... kadının 6 ve 4 yaşında iki kızı var ve üçüncü çocuk istiyo hamile kalıyor ve o da ne... tatatataaaaaaam 3 üz... üçünü de doğurmuş toplamda 2 erkek 3 kız çocuğu var düşünsene hem güzel hemde dehşet yorucu

Yumoş günümüzde gelen akıntıdan hemen sonra mı çalışmamız lazım hanımlar yoksa 1 gün sonra falan mı?

Gecen ay dr gittigimde 4 cm kist var demisti ilac falan vermedi adetle erir dedi acaba diyorum kist erimedide o mu yapiyor diye dusunuyorum olabilir mi boyle bisey
kistin türü ne canım... ayrıca kist kanama yapar mı bilemem ama adetten kestiğini bizzat yaşadığım için biliyorum... umarım söküp atmışsındır

bende cok istiyorum ama ikiz olması kafi ama düşünsene ne sevimli patır patır evin içinde koşturduklarını iiyyi hi yerim onları ben

kistin türü ne canım... ayrıca kist kanama yapar mı bilemem ama adetten kestiğini bizzat yaşadığım için biliyorum... umarım söküp atmışsındır
Turunu soylemedide ilaca gerek yok adetle atarsin dedi cogu kiside olurmus farketmezler bile dedi dr hani leke geliyor ya kist kesiyorda ondan mi sokulmuyor diye dusunuyorum

Turunu soylemedide ilaca gerek yok adetle atarsin dedi cogu kiside olurmus farketmezler bile dedi dr hani leke geliyor ya kist kesiyorda ondan mi sokulmuyor diye dusunuyorum
kistin kestiğini düşünmüyorum sonuçta rahim iç duvarı dökülecek... ama baktın olmuyorsun bi doktora görün derim

Gecen ay dr gittigimde 4 cm kist var demisti ilac falan vermedi adetle erir dedi acaba diyorum kist erimedide o mu yapiyor diye dusunuyorum olabilir mi boyle bisey
Canim sana iki ay once yasadigim bisi anlatiym. Kist le ilgili pek bilgim yok ama bende 2 ay once adet gunlerime dogru hafif lekelenmem oldu ve her iliskiden sonra hafif lekeler gelmeye basladi. Dedim bu kez kesin hamileyim hatta gunumde gecmisti 10 gun. doktora gittim bakti. Yumurtan catlamamis dedi ve adet kanamasinin geldigi yere sıkısmıs o da kan gelmesini engelliyor demisti. Duphaston diye bi hap verdi ama ben kullanmadim ve ertesi gun geldi adetim

kistin kestiğini düşünmüyorum sonuçta rahim iç duvarı dökülecek... ama baktın olmuyorsun bi doktora görün derim
Him anladim canim yarin bi gideyim bakalim dr daha once hic boyle olmamisti korktum acikcasi tesekkur ederim tatlim

yok ben hamilelikten supelenmedimde niye boyle oldugunu merak ettim ama ben ovulasyon testi kullandim pozitiften sonrada silinmeye basladi seffaf akintimda vardi belkide catlamamistir neyse yarin bi gideyim bakim dr ne diyecek tesekkur ederim canim

iyi geceler kızlar bişi soracam ya şu erken gebelik testleri bata 4 gün varken çıkarmı ki?

iyi geceler kızlar bişi soracam ya şu erken gebelik testleri bata 4 gün varken çıkarmı ki?
Bende 6 gün varken çıkmıştı silik de olsa. 1 gün kala tekrar yaptım kopkoyuydu. Hatta erken gebelik testinden önce evde ovulasyon testi vardı onlar kopkoyu çıkınca suphelendim ilk.

Bende 6 gün varken çıkmıştı silik de olsa. 1 gün kala tekrar yaptım kopkoyuydu. Hatta erken gebelik testinden önce evde ovulasyon testi vardı onlar kopkoyu çıkınca suphelendim ilk.
canım ovülasyon 6 gün varken mi koyu çıkmıştı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…