2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

canimm adetin 3. gunu gittim hormon testi yapildi normal cikti 5 .gunu klomene basladim gunde iki tane bes gun
12. gunu kontrole gittim yumurta 15 mm di
14. gun yani bugun catlatma ignesi oldum 18 mm de ins olur

Anladım canım hadi hayırlsıyla olsun inşallah benim doktorumda mı önerecek acaba bakalı 3.günü çağırıyor gidince göreceğiz :)

Hayirlisi canim bisey cikmayacak insallah sancidan kivraniyorum acile gidip bir igne yaptirayim ben duramiyorum
cnm igne yaptirmadan gebelik suphem var de bence ona gore zararsiz bir sey yaparlar ne olur ne olmaz tatlimm

iğneyi klomen vermeden vurmuyor canım adetin 14. gününe denk geliyor vurması iğneyi

bakalım neler yapacak doktor çağırdı ama adeti 35 40 gün sonra görürsem gidebilirim tamda bayram zamanı tatilzamanı vardır bunda da bi hayır :)

Anladım canım hadi hayırlsıyla olsun inşallah benim doktorumda mı önerecek acaba bakalı 3.günü çağırıyor gidince göreceğiz :)
belki cnm bebegin olursa tutunmasi icin kuvvetli bir vitamin fln da olabilir ben inaniyorum ins kisa zamanda hamis kalcan kalabiliyosun cunku no problemm

belki cnm bebegin olursa tutunmasi icin kuvvetli bir vitamin fln da olabilir ben inaniyorum ins kisa zamanda hamis kalcan kalabiliyosun cunku no problemm

inşallah çok şükür kalıyorum ama allah sağlıklı nasip etsin :) önlem amaçlı verse 3.gün neden çağırır bilemedim göreceğiz bakalım daha da adete çok var

Günaydın arkadaşlar ovu takvimi ayın 4 ünden 9 una kadar diyo.dün sabah akıntı gelmeye başladı ama yogun degil ateşimi ölçtüm 36.0 dı bu sabah ölçtüm 36.3 bide ovu testi yaptım yanıp sönen güler yüz çıktı. genelde hergün çalışma oluyodu dünden önceki gece ara verdim düngece çalıştık.neyse sizce ateş yükselmeye devammı edecek ve ben çalışmaya hergün devammı edeyim yada gün aşırımı bilmiyorumki işte kafam karışık yorum atın kızlar bekliyorum

Okudum da geldim dün karışmış biraz topik hiç hoş olmamış beginners'ın yazdıkları. Halbuki kimse alınıp kırılacağı bir şey söylememiş. Biz insanlar ne kadar sinirli ve alıngan olduk. Kimsenin dilinin ayarı yok. Halbuki hepimiz bir amaç için burdayız ve birbirimize destek oluyoruz. Böyle bir ortamda olduğum için ben kendimi çok şanslı hissediyorum. Zaten yıllardan beri içinde countryrose'unda bulunduğu çok yakın arkadaşlarım var. Birlikte asker yolu bekledik, çeyiz hazırladık, geldiler evlendik, evlerimizi açtık birbirimize sanal tur yaptık. Şimdide buraya dahil oldum ben ve iyi ki de oldum. Aynı samimi ortamı burda yakaladım. İnşallah hamile kalıp başka topikleri okumaya devam etsek bile kopmayız.

Bu arada dün akşam kayınvalidemlerde yemekteydik bu ay gün aşırı gidecektik sözde ama eve dönünce eşimin canı istemedi bende benimde istemiyor zaten dedim ve yattım uyudum önceden olsa nasıl üzülürdüm planımıza uymadı diye bu ay kafa olarak o kadar rahatım ki bugün kaçıncı günümdeyim bilmiyorum hala şaka maka ovulasyon testine başlıcam onu da kaçırmam inş.

Ovu testi yanıp sönen güleryüzü yakaladım fotoda bu

böyle takmadan geçen aylarda gelen sürpriz gelecek sana da inşaallah:)

Hadi ya kac cikti peki canim uzulme zamani degilmis demekki hayirlisi olsun insallah en kisa zamanda hamis olursun
İnş cnm hayırlısı inş ama eşim biraz üzüldü. Bi daha idrar pozitif olsa bile kanda çıkmadan ona söylemiycem. Kıyamam ben ona. İnş ona müjde vereceğim günler de gelecek
Ama ben hala adet olmadım

en güzeli bende üzülmüştüm en verimli günlerde bi kere oldu sonrasında 3 gün sonra oldu vs diye tutmaz dedim ama tuttu o yüzden en güzeli böyle bence doktor eğer takip etmezse ya da takipsizlik tutunmada sorun yaratmazsa yine rahat bırakacağım bu sefer tamamen rahat olacağım çünkü olan hayırlı zamanda olsun bunu iyice anladım :) sizde istek biriktikçe geldikçe wuhuuuu bu ay gecelere renk katıyım dedim korunmakta zorlaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…