Cok tesekkurr ederim canimcim batdasim benim yarin sonuclarini haber ver tamam guzel sonuclar alacaksin insallahİyi canım iyi çok . çmiş olsun, dinlen birazcık yorma bugünde kendini
amin canım benim senin kaçıncı deneme bizim bu ay 2. deneme oldu bat yarın sanırım adet olucam çünkü bu sabah yaptım negatifti bende hemen çöpe attım eşim görmeden artık bende demeyeceğim birşey; yumurtladımdı yumurtlamadımdı derken adam da stres oldu bu ay adet olursam hemen horman testine gideceğim sorun varsa çözümüne gidilir yoksa da kafam rahat olur. kocaya da yumurtlama var da ondan istiyorum demek yok bizim istememiz yeterli değil mi çalışma olması içinAminn cnm inş. Ama ben söylemek istememiştim testi gördü bu ne dedi bende test demiştim inceledi falan. Keşke saklasaydımAllah hepimize anne olmayı nasip etsin
İnsallah canim burdaki herkes hayirlisiyla hamis olacak ben inaniyorum acaba gec dollenme falan olabilir mi adetin gecikmismiydi daha onceİnş cnm hayırlısı inş ama eşim biraz üzüldü. Bi daha idrar pozitif olsa bile kanda çıkmadan ona söylemiycem. Kıyamam ben ona. İnş ona müjde vereceğim günler de gelecek
Ama ben hala adet olmadım
inşallah wuslt yaaa çekiniyorumda biliyor musun, bir şey çıkacak diye aklım gidiyorCok tesekkurr ederim canimcim batdasim benim yarin sonuclarini haber ver tamam guzel sonuclar alacaksin insallah
Öyle cnm da eşim işi gereği kafası çok yoğun ve isteksiz oluyo onu motive için bazen söylüyordum yumurylamayı ama akışına bırakıcam artık olursa olur. Hayırlı vakitte gelsin bebek. Aslında en güzeli dediğin gibi söyleyip stres yaptırmamak :)amin canım benim senin kaçıncı deneme bizim bu ay 2. deneme oldu bat yarın sanırım adet olucam çünkü bu sabah yaptım negatifti bende hemen çöpe attım eşim görmeden artık bende demeyeceğim birşey; yumurtladımdı yumurtlamadımdı derken adam da stres oldu bu ay adet olursam hemen horman testine gideceğim sorun varsa çözümüne gidilir yoksa da kafam rahat olur. kocaya da yumurtlama var da ondan istiyorum demek yok bizim istememiz yeterli değil mi çalışma olması içinbibirimize destek olalım kafalar rahatlasın bebişler gelsin
BU arada 5. Denemeydi cnm :)amin canım benim senin kaçıncı deneme bizim bu ay 2. deneme oldu bat yarın sanırım adet olucam çünkü bu sabah yaptım negatifti bende hemen çöpe attım eşim görmeden artık bende demeyeceğim birşey; yumurtladımdı yumurtlamadımdı derken adam da stres oldu bu ay adet olursam hemen horman testine gideceğim sorun varsa çözümüne gidilir yoksa da kafam rahat olur. kocaya da yumurtlama var da ondan istiyorum demek yok bizim istememiz yeterli değil mi çalışma olması içinbibirimize destek olalım kafalar rahatlasın bebişler gelsin
kıs geçen sayfları okusan kızlar gecelerini nasıl renklendiriyorlar, ben onları okuyunca aşka geldim kendimi içi geçmiş gibi hissetmiştim sen de yap öyle şeyler seninde aklında bebe fikri olmasın renkli geceler bol bebişler olsunÖyle cnm da eşim işi gereği kafası çok yoğun ve isteksiz oluyo onu motive için bazen söylüyordum yumurylamayı ama akışına bırakıcam artık olursa olur. Hayırlı vakitte gelsin bebek. Aslında en güzeli dediğin gibi söyleyip stres yaptırmamak :)
İki aydır erken geliyodu bugün gecikmenin 3. Günü cnm bilmiyrm ki kanda çıkmadı amaİnsallah canim burdaki herkes hayirlisiyla hamis olacak ben inaniyorum acaba gec dollenme falan olabilir mi adetin gecikmismiydi daha once
he bu arda arkadaşım inşaallah hamilesindir de gerek kalmaz inşaallah diğer ay bu yöntemlere:)kıs geçen sayfları okusan kızlar gecelerini nasıl renklendiriyorlar, ben onları okuyunca aşka geldim kendimi içi geçmiş gibi hissetmiştim sen de yap öyle şeyler seninde aklında bebe fikri olmasın renkli geceler bol bebişler olsun
Korkma canim bisey cikmayacak benimde gidecegimi bir burdakiler bide esim biliyor kimseye soylemedim insallah canim tpik hamis patlamasi yasasin aminnninşallah wuslt yaaa çekiniyorumda biliyor musun, bir şey çıkacak diye aklım gidiyorsonuçları alınca hemen paylaşırım zaten, kimseye de söylemedim zaten dr. a gidicem diye bir tek size.inşallah sen de kisti atıyorsundur, bel kide atmışsındır batdaşım, şu ağrılı günü bir atlat inşallah, bu ay da bizim ayımız olsun inşallah :)
Insllh hamissindir canimAynen canım gunume daha var o yuzden acaba dıyorum ama normalde adetten once bıle benım goguslerım agrımaz sızlamaz
kocaman aaaamiiinnnnnnnnnnnnnnKorkma canim bisey cikmayacak benimde gidecegimi bir burdakiler bide esim biliyor kimseye soylemedim insallah canim tpik hamis patlamasi yasasin aminnn
Cnm utanarak söylüyorum ama yapmadığım şey söylemediğim söz kalmıyo bi yorgunum dedi mi tmm anlatabiliyo muyumkıs geçen sayfları okusan kızlar gecelerini nasıl renklendiriyorlar, ben onları okuyunca aşka geldim kendimi içi geçmiş gibi hissetmiştim sen de yap öyle şeyler seninde aklında bebe fikri olmasın renkli geceler bol bebişler olsun
Insllh hamissindir canim
Hayirlisi olsun canim insallah hepimiz hamisiz diye haykiririz burdan hamile olursam bazilarina kina alacagim bi taraflarina yaksinlar diyeİki aydır erken geliyodu bugün gecikmenin 3. Günü cnm bilmiyrm ki kanda çıkmadı ama
İnsallah tatlim hamissindir guzel haberlerini bekliyoruzKızlar bakın ne buldum hamılelık belırtısını yazıyorlar hafta hafta benım suankı gogus sızıım tutyor gebe kalındıktan bırkac gun sonra olur ılk belırtıdır dıyor
http://www.e-jinekolog.com/gebelik_belirtileri.html
kızlar bişi soracam kırk yılda bir olsada cocuk denemelerimiz var yani daha adetin 15. günündeyim ama şimdi boğazlarım acayip şiş faranjitim var bi hayli doktora gitsem muhtemelen ilaç verir hani o ara hamile kalırsam bi zararaı olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?