Bu sabah adet oldum canim cok sancili geciyorignesiz yapamiyorumcnm igne yaptirmadan gebelik suphem var de bence ona gore zararsiz bir sey yaparlar ne olur ne olmaz tatlimm
Günaydın kızlar bana ne dersınız bılmıyorum cekınerek soyluyorum ama dunden goguslerım sıstıgını hıssedıyordum bugunde goguslerım sızlıyor sankıı yururken ucu yanıyor gıbı degısık bırsey bata 11 gun var bu olabılırmı normalmı kızlar belırtı aramak ıstemıyorum daha erken oldugunu dusunuyorum ama sasırdım ılk defa boyle oldu ve kasık agrımda dıger aylardakı gıbı degıl ara ara oluyor bazen hıc bırseyım yok bazennsolkasıgım hafıf sancıyor gıbı gecıyor
bana dedi zaten senin ikizlerin olabilir bu ara diye :)insallah bu ay olur canim doz bayagi artmis ya cifte cifte oluyomus senin bebisler
Evet canim cok sancim oluyor ilk gun bi tek gecen ay hic olmadi sancim esime adet oldum dedim adam inanmadi daha 1 hafta onceden belirtilerin olurdu sancin yok dedi esim bile alismis benim sancilarahep mi böyle oluyordu cnm ya
Gögüs ucundaki o yanma varsa hamiş olabilirsin benm bata 3-4gun varken baslamıstı inşallah bebişin sennledr
Evet canim cok sancim oluyor ilk gun bi tek gecen ay hic olmadi sancim esime adet oldum dedim adam inanmadi daha 1 hafta onceden belirtilerin olurdu sancin yok dedi esim bile alismis benim sancilara
Geçen sene ben yaptım canım onu tüm yakınlarımız, sevdiklerimiz tamda filmlerdeki gibi oldu bir sürü hazırlık balon evinden şapkalar, maskeler, bayanlara taçlar, erkeklere komik kravatlar happy birtday gözlükleri aldım. Masa örtüleri, bardaklar ve balonlarda var tuttuğu takımın balonlarını şişirtebilirsin. Ben hem şişirtmiştim hemde evde bir sürü biz şişirmiştik. Çok güzel bir gece geçirdik sende yapabilirsin. Bu sene başbaşa bir yerde yemek yeriz diye düşünüyorum.
İnşallah canım evet canım gogus ucum yururken sankı surtuyor yanıyor gıbı ve yanlardan sızlıyor sankı ve ucları kasınıyor baktım nokta nokta pıtırcıklarda var bırkactane ama senınkı bata yakın olmus canım benım daha 11 gun var
Evet canim cok sancim oluyor ilk gun bi tek gecen ay hic olmadi sancim esime adet oldum dedim adam inanmadi daha 1 hafta onceden belirtilerin olurdu sancin yok dedi esim bile alismis benim sancilara
ya bende negatif görüdüğümde kendimden çok onun üzülmesine kıyamaıyorum ne olacak bizim bu halimizİnş cnm hayırlısı inş ama eşim biraz üzüldü. Bi daha idrar pozitif olsa bile kanda çıkmadan ona söylemiycem. Kıyamam ben ona. İnş ona müjde vereceğim günler de gelecek
Ama ben hala adet olmadım
gecmis olsun cnm dinlen sen guzelceBu sabah adet oldum canim cok sancili geciyorignesiz yapamiyorum
İyi canım iyi çok geçmiş olsun, dinlen birazcık yorma bugünde kendiniSimdi geldim canim igne yaptirdim birazcik iyiyim ilk gunu boyle oluyorum igne yaptirmadan gecmiyor
İnsallah canim tesekkur ederiminşallah bebişten sonra değişir düzenin ağrıların azalır
Güzel dua AMİİİİİİNNN... :)ya bende negatif görüdüğümde kendimden çok onun üzülmesine kıyamaıyorum ne olacak bizim bu halimizamaaa birgün bizimde yüzümüz gülecek ve onların mutluluğuyla iki kat sevinç yaşayacağız inşaallah amiiiinnnnn
Gunun cok olması düşündürüyo ama acımasıda normal degıl kuzu :)
ayy bicir bicir yerim ben onlaribana dedi zaten senin ikizlerin olabilir bu ara diye :)
Evet canim kirmizi karti yedim cuma gidecegim cani bu ay cok garip oldu benim adetim 3 gun cok az leke geldi bu sabah sokuldu cok oluyorum sanki acaba kisti yeni mi atiyorum kiCanım geldimi kırmızılarNasip eylül ayında hamiş oluruz İnşallah. Doktora gidecekmisin
Aminn cnm inş. Ama ben söylemek istememiştim testi gördü bu ne dedi bende test demiştim inceledi falan. Keşke saklasaydımya bende negatif görüdüğümde kendimden çok onun üzülmesine kıyamaıyorum ne olacak bizim bu halimizamaaa birgün bizimde yüzümüz gülecek ve onların mutluluğuyla iki kat sevinç yaşayacağız inşaallah amiiiinnnnn
burda yazışırken ettiğim dua kadar gün içinde dua etsem neler neler olurdu okudukça sizleri hep dualaşıyoruz birbirimize elbet kabul olacak inanıyorum Allah var gam yok keder yok imkansız hiç yooook inşaallahGüzel dua AMİİİİİİNNN... :)
Sizinle konusunca agrilarimi unutuyorum canim cok tesekkur ederimgecmis olsun cnm dinlen sen guzelce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?