2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Gögüs ucundaki o yanma varsa hamiş olabilirsin benm bata 3-4gun varken baslamıstı inşallah bebişin sennledr

Gögüs ucundaki o yanma varsa hamiş olabilirsin benm bata 3-4gun varken baslamıstı inşallah bebişin sennledr

İnşallah canım evet canım gogus ucum yururken sankı surtuyor yanıyor gıbı ve yanlardan sızlıyor sankı ve ucları kasınıyor baktım nokta nokta pıtırcıklarda var bırkactane ama senınkı bata yakın olmus canım benım daha 11 gun var

Evet canim cok sancim oluyor ilk gun bi tek gecen ay hic olmadi sancim esime adet oldum dedim adam inanmadi daha 1 hafta onceden belirtilerin olurdu sancin yok dedi esim bile alismis benim sancilara

inşallah bebişten sonra değişir düzenin ağrıların azalır

Çok eğlenceli birgece olmuş :)) Pastayı nasıl yaptırmıştın canım ? Ben resimli yaptırsammı diye düşünüyorum. Birde hediye ne almıştın özel değilse tabi

Gunun cok olması düşündürüyo ama acımasıda normal degıl kuzu :)

Evet canim cok sancim oluyor ilk gun bi tek gecen ay hic olmadi sancim esime adet oldum dedim adam inanmadi daha 1 hafta onceden belirtilerin olurdu sancin yok dedi esim bile alismis benim sancilara

Canım geldimi kırmızılar Nasip eylül ayında hamiş oluruz İnşallah. Doktora gidecekmisin

ya bende negatif görüdüğümde kendimden çok onun üzülmesine kıyamaıyorum ne olacak bizim bu halimizamaaa birgün bizimde yüzümüz gülecek ve onların mutluluğuyla iki kat sevinç yaşayacağız inşaallah amiiiinnnnn

Güzel dua AMİİİİİİNNN... :)

Canım geldimi kırmızılar Nasip eylül ayında hamiş oluruz İnşallah. Doktora gidecekmisin
Evet canim kirmizi karti yedim cuma gidecegim cani bu ay cok garip oldu benim adetim 3 gun cok az leke geldi bu sabah sokuldu cok oluyorum sanki acaba kisti yeni mi atiyorum ki

Aminn cnm inş. Ama ben söylemek istememiştim testi gördü bu ne dedi bende test demiştim inceledi falan. Keşke saklasaydım Allah hepimize anne olmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…