2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bize 4 - 5 - 6 sı ilişki dedi.
sonra bide 8 i ve 10 u ilişki oldu..
iğneden yarımsaat sonrada çatlayabilir, 36 saat sonrada çatlayabilir dedi..
hiçbi adet belirtim yok,
tek çizgiyi görünce hüsrana uğradım
sonra baktım geç döllenme falan olabiliyomuş,
kendi kendimi teselli ettim

18 kadar benımde olmadı hıc belırtım18 de egılırken falan goguslerım sızlamaya basladı bı baktım uclarıda belırgınlesmıs alala dedım hasta olcam ondan galıba dedım 18 nceyaptım cıkmadı dedım bugundebı denıyımılkın gorunmedı 5 dakıka sonra netlesmeye basladı ınsallah vardır senınde

İnşallahhhhhhhh
Allah hepimize nasip etsin

yok özele gidiyorum, doktorumda bitanedir
sendemi beklemedesin canım?
testi erkenmi yapmıştın, yanlışmı hatırlıyorum ?:44:

adetten 4 gün önce acilde yaptırdım kan testi negatif cıktı dün regl olmam gerekyodu olmadı hala idrar testıde negatıf bılmıyorumkı napsam

Uzum 34 hayirli olsun cok sevindimmm darisi bize ins :) esra_the_teacher benim de bat 6 haziran arkali onluyuz ins iyi haberler veririz.petty adet olmamana cok sevindim belki bi umut ins hamissindir.
Bi de kizlar haftasonu eşimle istanbula gittik ve o ara bilincli olarak bu sayfaya girmemeye çalıştım ve basardim ama bugun yine girmeden edemedim.diyecegim su ki sanki buraya girince heyecan biraz da ya olmassa stresi sariyor beni o yuzden bu stres de belki olumsuz etkler diyorum.benim gibi boyle gel gitler yasayan var mi acaba? Belki bata kadar girmem ve AKISINA birakirim herseyi.ama girmeyince de sizleri cok merak ediyorum kim mutlu haberler veroyor diye

Kızlar kırmızıları gördüm Kısmet değilmiş bu ay demek ki ama bu ateş ölçme olayı çok doğruymuş sabah ateşimi ölçtüm 36.1 çıktı öncesinde 36.5 ti hep dedim ki düşmüş bu adet olurum dedim 2 saat sonra oldum Bu ay sürekli takip edicem napalım artık vardır bizimde bir zamanımız Allahıma şükür adetim sekmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…