2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Sabah test yap bence

Hemen teste çıkar mı ki üstünden 10 gün geçmesi gerekiyo diye biliyorum hem yapsamda çıkmaz bir senedir olmuyo zaten offff

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Haklısın galiba bu kadar acele etmemek lazım Sağol canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hemen teste çıkar mı ki üstünden 10 gün geçmesi gerekiyo diye biliyorum hem yapsamda çıkmaz bir senedir olmuyo zaten offff

Cıkar canım yaaa 5 gun önce bile cıkan var ya da en garanti kan tahlılı yaptır

Selam kizlar bi kac gun uzak kaldim yazamadim iyisinizdir umarim. Mogami ve pretty den iyi haber bekliyordum var mi kizlar bi gelisme

Selam kizlar bi kac gun uzak kaldim yazamadim iyisinizdir umarim. Mogami ve pretty den iyi haber bekliyordum var mi kizlar bi gelisme

Şimdilik bi gelişme yok ama sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum göğüslerim ve ara ara kasıklarım ağrıyor akıntım var lakin bunlar adet belirtileridir aynı zamanda ondan mütevellit Pööööööööffffff diyorum 3 gün kaldı

Bi de bişey sorcam yumurtlama döneminde akintinizin kokusu değişiyor mu?

Gece hıc uyumadım dun dr gıttım ve bebegımın kalp atısları durmus dün aldılar benden onu kürtaj oldum cok kotuyum allah bana sabır versın dayanılacak gıbı degıl gitti yavrum elimeden hiç b,şey gelmedi

canım cok uzuldum duymusmuydun daha once kalpatısını kıyamam ben sana ya allah yardımcın olsun

evt 5 haftalıkkken duymustum

ne dedı doktor baska yerede gıtseydın cok uzuldumgercekten dunyan durmustur senın amaolsun herseyde bı hayır vardı canım sonucta hamılekalabıldın yanıallahım sana cok guzel evlatlar nasıp etsın

ne dedı doktor baska yerede gıtseydın cok uzuldumgercekten dunyan durmustur senın amaolsun herseyde bı hayır vardı canım sonucta hamılekalabıldın yanıallahım sana cok guzel evlatlar nasıp etsın

dr bısey demedı pek yada ben dınleyemedım sadece cnm uzulme neolur demekkı saglıklı bı bebek deıldı vucutta kabul etmedi dedi oluyor boyle seyler dedi

Canım benim Allah yardımcın olsun. Ama ne olur dayanılacak gibi değil deme. Daha kötüsü olabilirdi. Benim annem doğuma gittiğinde kaybetmiş bebeğini. Rabbim yine verir inşallah. Kendini toparlamaya bak yine denersiniz. Dua edicem sana içine ferahlık gelsin inşallah.

dr bısey demedı pek yada ben dınleyemedım sadece cnm uzulme neolur demekkı saglıklı bı bebek deıldı vucutta kabul etmedi dedi oluyor boyle seyler dedi

uzulme desemde uzulucen bılıyorum ama allahım sana yıne verecek emın ol

cok saolun ama dayanımıyorum tam 8 sene bekledım ben nıe boyle oldu anlamadım acaba benmı bısey yaptım bebegıme

cok saolun ama dayanımıyorum tam 8 sene bekledım ben nıe boyle oldu anlamadım acaba benmı bısey yaptım bebegıme

sen nasıl bırsey yaparsın oyledusunme sakın kendını suclama bak bunu yapma allahım hıc ummadıgın zamanda sana ummadıgın seyl verır sakın kotu dusunmeolurmuu

Saolun kızlar ben bıraz uyumak ıstıyorum oglen kalkınca gıne gırerrım

Canım kendini suçlama nolur her şey Allah'tan. Dinlen canım gerekirse ağla rahatla ama sakın kendini suçlama

1 yıl oldu canım evleneli ve ilk olacak uğraşıyorum daha ilk denemem bu ay ve 3 gün var adetime kısmet bakalım başladık, sen acilen değiştir doktorunu
Allah gönlüne gore versin inşallah buay inşallah hamilesindir hadi bakalim kaldı 2 gun mutlaka haberdar et bizide simdi başka dr gidicem

Kızlar ben hala hastalanmadım kan tahlilinde yanılgıya düşen olmusmuydu hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…