Selam kizlar bi kac gun uzak kaldım iyisinizdir umarim. Mogami ve pretty den iyi haber bekliyordum var mi kizlar bi gelisme
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben bugun 2 çiziğimi gördümmmmmmmmgelıyo ınsallahhh
Gece hıc uyumadım dun dr gıttım ve bebegımın kalp atısları durmus dün aldılar benden onu kürtaj oldum cok kotuyum allah bana sabır versın dayanılacak gıbı degıl gitti yavrum elimeden hiç b,şey gelmedi
Hayirli olsun canim adetten kaç gün sonra yaptin
Ben adete 4 gün kala test yaprirdim ama negatif cikti halada hastalanmadim yanlislik olurmuş konuda bilmiyorumki
Tebrik ederim canımmm Allah tamamına erdirsin :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayyy çok sevindim yaa :)
Darısı başımıza valla
Kaçıncı denemede oldu?
hayrlı uğurlu olsunnnnnnn
kucağınada alırsın inşallah, düğününüde görürsün inşallahhhh
benim de 19 u falan olmam lazımdı, halen adet olmadım..
dün sabah test yaptım, tek çizgi :/
bilemedim :44:
Gece hıc uyumadım dun dr gıttım ve bebegımın kalp atısları durmus dün aldılar benden onu kürtaj oldum cok kotuyum allah bana sabır versın dayanılacak gıbı degıl gitti yavrum elimeden hiç b,şey gelmedi
canım bugun adet olmam gerekıyor gecen ay 22 oldum 30 gunde 1 oluyodum 21 denk gelıyo bu sabah yaptım ınce cızgım cıktı cok canlı degıl ama var bı kacgun daha gecsın kan tahlılı yaptırcam ıste yumurtladıktan sonra 14 gunum bugun
ayyy ınsallah canım benımbu ıkıncı denemem tabı kanda gormedım daha ama cızgıyı gordumpıkoluyum ben ılac tedavısı goruodum
1 hafta geçsin diyorlar canim bende 4 gün kala yaptirdim adete negatif cikti dun adet olmam gerekyodu hala olmadimki
saol canım ınsallah belkı gec dollenmedır eger yumurtladıgın gunu bılıyosan o gunden sonra 14 gun say benım8 dı bugun 14 gunum cızgım coook net olmasada cıktı gorunuyo yanı oğlumda adetten 15 gun sonra cıktı cızgı gec yumurtlama olmus dedı doktor
Inşallah kanda da görürsün canim...
Ben de hayırlı haberi veririm inşallah 2 hafta sonra. ..
canım 8 de catladı yumurtam ve belırtılerım 18 basladı tam 10 gun sonra yanı erken yaptırmısolabılırsın onceden bende test yaptım cıkmadı cunku bekle bakalım bı kacgun daha sonra yaptırısın yıne kactı senın cıkan degerın
5'inde çatlatma iğnesi oldum..
bir iki gün daha bekleyip tekrarlasam mı ozaman ?
yada direk kana mı gitsem ?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?