2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Selam kizlar bi kac gun uzak kaldım iyisinizdir umarim. Mogami ve pretty den iyi haber bekliyordum var mi kizlar bi gelisme

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben adete 4 gün kala test yaprirdim ama negatif cikti halada hastalanmadim yanlislik olurmuş konuda bilmiyorumki

İmana çok üzüldüm canım ama kismet değilmiş hayirlisi olsa Rabbim sana verirdi...üzülme diyemem ama seni cennette karşılayacak orda buyuyecek bir yavrun var artik dua et ona

Hayirli olsun canim adetten kaç gün sonra yaptin

canım bugun adet olmam gerekıyor gecen ay 22 oldum 30 gunde 1 oluyodum 21 denk gelıyo bu sabah yaptım ınce cızgım cıktı cok canlı degıl ama var bı kacgun daha gecsın kan tahlılı yaptırcam ıste yumurtladıktan sonra 14 gunum bugun

Ben adete 4 gün kala test yaprirdim ama negatif cikti halada hastalanmadim yanlislik olurmuş konuda bilmiyorumki

canım 8 de catladı yumurtam ve belırtılerım 18 basladı tam 10 gun sonra yanı erken yaptırmısolabılırsın onceden bende test yaptım cıkmadı cunku bekle bakalım bı kacgun daha sonra yaptırısın yıne kactı senın cıkan degerın

Tebrik ederim canımmm Allah tamamına erdirsin :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

amın canım hayırlısı ıle kandada bakalım bı ondada deger yuksekse allahım hepımıze nasıp etsın kımseyı yavrusuz bırakmasın

ben bugun 2 çiziğimi gördümmmmmmmm gelıyo ınsallahhh

hayrlı uğurlu olsunnnnnnn
kucağınada alırsın inşallah, düğününüde görürsün inşallahhhh
benim de 19 u falan olmam lazımdı, halen adet olmadım..
dün sabah test yaptım, tek çizgi :/
bilemedim :44:

Ayyy çok sevindim yaa :)
Darısı başımıza valla
Kaçıncı denemede oldu?

ayyy ınsallah canım benımbu ıkıncı denemem tabı kanda gormedım daha ama cızgıyı gordum pıkoluyum ben ılac tedavısı goruodum

saol canım ınsallah belkı gec dollenmedır eger yumurtladıgın gunu bılıyosan o gunden sonra 14 gun say benım8 dı bugun 14 gunum cızgım coook net olmasada cıktı gorunuyo yanı oğlumda adetten 15 gun sonra cıktı cızgı gec yumurtlama olmus dedı doktor

Canim yaaaa yazini gorunce sok oldum Rabbim sabr versin. En kisa zamanda kucagini doldursun

1 hafta geçsin diyorlar canim bende 4 gün kala yaptirdim adete negatif cikti dun adet olmam gerekyodu hala olmadimki

ayyy ınsallah canım benımbu ıkıncı denemem tabı kanda gormedım daha ama cızgıyı gordum pıkoluyum ben ılac tedavısı goruodum

Inşallah kanda da görürsün canim...
Ben de hayırlı haberi veririm inşallah 2 hafta sonra. ..

5'inde çatlatma iğnesi oldum..
bir iki gün daha bekleyip tekrarlasam mı ozaman ?
yada direk kana mı gitsem ?:44:

Bildiğin negatifti 0.100 beklicem bakalim birden yukselirmi ki

5'inde çatlatma iğnesi oldum..
bir iki gün daha bekleyip tekrarlasam mı ozaman ?
yada direk kana mı gitsem ?:44:

5 olduktan sonra 3 gun ıcınde oluyo dımı catlaması 8 sayarsan benımkı gıbı varsa bı ıkı gune cıkar canım valla ben catladıgı aksam beraber oldum akıntımdan takıp ettım hep ılıskıden once 4 gun olmadık beklettım esımı allahtan ıs cıkısı eve gıdınce catladı yarım saat sonrada beraber oldum hemen tek sefer sonrada olmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…