Allah sabredenlerle beraberdir herseyde bir hayir vardir umudumuzu kaybetmeden durmak yok yola dewam ..Evet canım Regl oldum bugünden itibaren ateşe başladım bal tarçın çörek otu karışımı mı ne varmış onu da yapıcam gün aşırı ilişki ile de umarım sonuç alırım bu ay
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allah sabredenlerle beraberdir herseyde bir hayir vardir umudumuzu kaybetmeden durmak yok yola dewam ..
Yaaa ben de yurumek istiyorum:) ama evde koşu bandi koyacak yer yok açık havada yurusem cok iyi ama hep erteliyorum okuldan çıkınca yoruldum bahanesiyle.dugunden sonra 5 kilo aldım onlari vermek istiyorum bu aralar
21 haziran yazıcagıma 21 mayıs yazmışım çok özür dilerim düzeltebilirmisinizzdaha yeni başlıcaz çalışmalara inş herkes en kısa sürede hamiş olur
Üzüm tebrik ederim senın adına cokcok sevındım hayırlı olsun inşallah daha güzel haberlerını alalım :) mogami üzüldüm canım ama daha cok yenı vucudun alısıyodr emınım bebişin seni cok bekletmıycek :)
Üzümmmmm çok sevindim canım :) hayırlı olsun Rabbim sağlıklı ve hayırlı bi sekilde kucağına almayı nasip etsin :) bi de bence netlestir kan tahliliyle için rahatlasin
Üzüm tebrik ederim senın adına cokcok sevındım hayırlı olsun inşallah daha güzel haberlerını alalım :) mogami üzüldüm canım ama daha cok yenı vucudun alısıyodr emınım bebişin seni cok bekletmıycek :)
off adam olsa yumurta yok yumurta olsa adam yok:)
günaydın kızlar hayırlı günleriniz olsun..ben hala hastalanmadım bir an önce hastalansamda yeni bat versem :)
Ahahahahaha şahanesin çok güldüm canım bulduğun anda kaçırma sakın
test yaptınmı sabah ne cıktı ben kan verdım beklıyorum esım arıcak dıye
mogamı tarcını ıyı arastır ama ben odem sokturuyo dıye bılıyorum
yarım saat ıcınde arar heralde bızımkı arkadası arayıp soleyecekSonucu ne zaman alıcaksın canım merak ettim bak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?