- 13 Mart 2014
- 721
- 702
- 158
ya bu ailelerde neden herşeye maydonoz olur anlamam bizde ev bakıyorduk ne güzel eşimin alilesi taa sakaryadan işe taş koydu bitti gitti ev hayallerimKizlar bugun insallah ev bakmaya gidecegiz dua edinde begenelim kizlar benim istedigim yerden esim istemiyor ailesine uzak diye uzak olupta arabayla sadece 20 dk sanki cok uzak kendinin is yerinede yakin benim istedigim yer hem daha guzel
O sanırım çoğu ailede var canımya bu ailelerde neden herşeye maydonoz olur anlamam bizde ev bakıyorduk ne güzel eşimin alilesi taa sakaryadan işe taş koydu bitti gitti ev hayallerim
canım wuslt Allah gönlüne göre versin inşallah, azıcık işve cilve artık ne biliym yapıver eşine ver gazı, razı et :) adamı.Kizlar bugun insallah ev bakmaya gidecegiz dua edinde begenelim kizlar benim istedigim yerden esim istemiyor ailesine uzak diye uzak olupta arabayla sadece 20 dk sanki cok uzak kendinin is yerinede yakin benim istedigim yer hem daha guzel
Babasi bisey demiyor istediginiz yerden alin kizim diyor annesinin pek gonlu yok gibi bana bisey demiyor ama ben anliyorum dun ev konusu acildi kaynanam artik anne nede gidersin yakinlasiyorsun oraya diyor halbuki annemgilede arabayla 20 dk iki tarafada ayni uzaklikta olacagizya bu ailelerde neden herşeye maydonoz olur anlamam bizde ev bakıyorduk ne güzel eşimin alilesi taa sakaryadan işe taş koydu bitti gitti ev hayallerim
Onceki gun konustum esimle sen beni strese sokarsan hormonlarim alt ust olur cocugun olacagi varsada olmaz dedim hem ikimiz icin istiyorum oradan olmasini kendi icin daha iyi olacak sikildigimiz zaman cikip gezebiliriz orda simdiki oturdugum yerde hersey uzak kaliyor insallah canim olur 3 gundur cilve yapa yapa kurudum kiz adam alisti firsattan istifade bugunde ister ama vermeyecegim yasak yarin dr gidecegimcanım wuslt Allah gönlüne göre versin inşallah, azıcık işve cilve artık ne biliym yapıver eşine ver gazı, razı et :) adamı.
offf ya hep hikayeler aynı demekki bende kendi annemlere yakınım kaynanam tavır yapacak diye gidemiyorum kadına ya böyle saçma bir hal içindeyim :S eşinide dolduruyordur ufaktan o yüzden isteksizdir ev saray olsada beğenilmez ama sen elinden geleni yap canımBabasi bisey demiyor istediginiz yerden alin kizim diyor annesinin pek gonlu yok gibi bana bisey demiyor ama ben anliyorum dun ev konusu acildi kaynanam artik anne nede gidersin yakinlasiyorsun oraya diyor halbuki annemgilede arabayla 20 dk iki tarafada ayni uzaklikta olacagiz
Kizlar bugun insallah ev bakmaya gidecegiz dua edinde begenelim kizlar benim istedigim yerden esim istemiyor ailesine uzak diye uzak olupta arabayla sadece 20 dk sanki cok uzak kendinin is yerinede yakin benim istedigim yer hem daha guzel
Evet karismiyorum diyor ama ben biliyorum once esimde ordan istiyordu arkadaslari hep ordan iside daha yakin kendide burdan istemiyordu ne olduysa artik cocugu bahane ettim stres oluyorum burda dedim stres olursam cocuk nasil olacak dedim cikip gezecegim biryer yok burda en azindan orda cikip gezeriz dedimofff ya hep hikayeler aynı demekki bende kendi annemlere yakınım kaynanam tavır yapacak diye gidemiyorum kadına ya böyle saçma bir hal içindeyim :S eşinide dolduruyordur ufaktan o yüzden isteksizdir ev saray olsada beğenilmez ama sen elinden geleni yap canım
bizim kendi ailemizi kurduğumuzu kendi kararlarımızı alabileceğimizi algılayamıyorlar eşime böyle söylesem çirkef karılar gibi der her ay ailesine para gönderiyo bekarlığındaki gibi biz artık aile olduk bize lazım o para yok benim kendi ailemle çok zıt tabanlı onun ailesinin bu anlayışı ben bekarken bile kendi paranın muhasebesi sana ait derdi ailemO sanırım çoğu ailede var canım
Biz daha bakmaya başlamadan bizim yerimize karar vermeye çalışıyordu aileler
ayyy özellikle balayından sonra bi mantar faciyası yaşadım hayattan küstürdü beni o olaydan sonra renkli veya polyester iç çamaşırı giyemiyorum bim veya a101 den beyez pamuklu iç çamaşırı alıyorum kendimden sonra eşimede ordan aldım annemede doktor tavsiye etmişti ordan al diye
güzel demişsin canım sende böyle güzel şeylerle gel eşine zıtlaşırsan hiç olmaz o işEvet karismiyorum diyor ama ben biliyorum once esimde ordan istiyordu arkadaslari hep ordan iside daha yakin kendide burdan istemiyordu ne olduysa artik cocugu bahane ettim stres oluyorum burda dedim stres olursam cocuk nasil olacak dedim cikip gezecegim biryer yok burda en azindan orda cikip gezeriz dedim
Tesekkur ederim tatlim kuzenim emlakcida calisiyor o buldu evi 3 tane bulmus guvenilir mutaitlerden bulmus hepsine bakacagiz insallah biri aklimiza yatarda alirizcanım allah işinizi gücünü rast getirsin inşallah gönlündeki yer olur depreme dayanıklılığına bakın mutlaka :)
ilahi sen çok yaşa emiOnceki gun konustum esimle sen beni strese sokarsan hormonlarim alt ust olur cocugun olacagi varsada olmaz dedim hem ikimiz icin istiyorum oradan olmasini kendi icin daha iyi olacak sikildigimiz zaman cikip gezebiliriz orda simdiki oturdugum yerde hersey uzak kaliyor insallah canim olur 3 gundur cilve yapa yapa kurudum kiz adam alisti firsattan istifade bugunde ister ama vermeyecegim yasak yarin dr gidecegim
geçer mi şimdi 2 günKan testi yaptırdım sonuç pazartesi
Yok canim esimi biliyorum zit gidersem olmaz o da beni anliyor sadece ailesinden uzak kalmak istemiyor ya uzakta degilki 20 dk arabayla bana oylle demedi annesi diyor esim ben sizden uzakta ne yapacagim diyormus bende anne cokmu uzak dedim istedigi zaman gelir gorur sizi dedimgüzel demişsin canım sende böyle güzel şeylerle gel eşine zıtlaşırsan hiç olmaz o iş
Hayırlısı olsun inşallahKan testi yaptırdım sonuç pazartesi
Bizlerin yeni bir aile olduklarını idrak etmeleri ya uzun zaman alıyor yada hiç öğrenemiyorlar.bizim kendi ailemizi kurduğumuzu kendi kararlarımızı alabileceğimizi algılayamıyorlar eşime böyle söylesem çirkef karılar gibi der her ay ailesine para gönderiyo bekarlığındaki gibi biz artık aile olduk bize lazım o para yok benim kendi ailemle çok zıt tabanlı onun ailesinin bu anlayışı ben bekarken bile kendi paranın muhasebesi sana ait derdi ailem
ayyy sonucun çıkması o kadar sürüyormu ya şimdi benim bat 23 22 tanışma yıl dönümümüz o gün sürpriz yapmak istiyorum gebelik varsa yani 19 da kan testi yaptırmam gerekir çıkarmı ki gebelik varsa ?geçer mi şimdi 2 günhayırlısı hakkında tatlıcım, inşallah pozitif haberlerini paylaşırsın bizimle :)
Hahaha evet bende oyle dedim cocugumuz olunca orda daha iyi sartlarda buyuyecek dedim sen istemezmisin cocugumuzun daha iyi yerlerde buyumesini dedim ondan sonra tamam bakalim o zaman dediilahi sen çok yaşa emitabii biraz da böyle dene bakalım, çok güzel demişsin stres yapma bak hormonlarım şaşar,bebiş gelmez de,oralar daha güze gebelik orada daha iyi yaşanır çocuk o tarafta daha iyi büyür de.inşallah razı olur, ne güzel işte 2 tarafın tam ortasında hemde :) Allah yardımcın olsunda inşallah senin beğendiğini alırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?