2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Mogami cnm benim de karsıma Bu ifadeyi koy , bu ay 1 gün önce bile regli olabilirim yumurta hesabına göre.sen şimdiden koy hazır bulunsun :) kurşun döktürelim topiğe kızlar ayı yarıladık daha 1 tane hamışımız var.bu ay mevsım dönüşü sanırım bünyelere alışamadı.kışın bol bol hamişler olur inş.benim bu aydan zaten umudum yoktu calısmadan bebişmi gelir sanki tembeliz valla

Ben suanda doktora giTmiyorum burda sogan kurunu gordum heveslendim klomen ilacida duydum acaba kendi basima icsem bisey olurmuki herkes iciyor ve hamis kaliyor bene denesemmiki?????
canim ginaydin klomeni kendi basina deilde doktor gozetiminde icmen daha saglikli olir ben bu ay kullandim kac kere kontrole cagirdi yumurtani mm sine kadar soyluyo hatta catlatma ignesi de vurundum . klomen yan etki olarak bende kist yapti en son 2.6 cm di ama basitmis takip ederiz dedi o yuzden doktorla alsan daha iyi tatlimm

Günaydın kızlar benim adetin devamı gelmedi bu üçüncü Gün ilk gün sadece bi damla geldi bitti anlamadım
Cok heyecanlı Acaba yerleştimi minik bezelye bekleyebilirsen yarını da bekle test yap canım bekleyemezsen akşam yap :)ya da bikaç gün daha bekle cunku yerlesmeden 3-5 gun sonra daha net cıkar dıe bılıyorum. ıns yerlesmıstır canım yaa

Canim ya aslında hiç umutlanmak istemiyorum ama kafam karıştı niye böyle oldu diye aslında aile hekimine gidip kan testi yaptırmak geliyor içimden ama ne dersin

bak daha 16 lılar belli değil mogami ben tek 22 yim ancak umutsuzum biliyorsun durumları artsın artık hamişler

:) çapada hangi hastane acaba ?:)

ya ben bu ay sadece bir gün adet gördüm oda kesik kesik geldi ayın on dokuzunda gördüm acaba diyorum adetten sonra tuttuysa daha çıkmayabilirmi bi dahaki adet günümümü beklesem

eğer bir şey var geç döllenme ise bir hafta daha bekle yine bir test yap istersen çünkü çıkması gerek üstünden 14gün kadar geçince ...

Günaydın kızlar benim adetin devamı gelmedi bu üçüncü Gün ilk gün sadece bi damla geldi bitti anlamadım
Gunaydin canim 2 gun daha bekle bence benimde bu ay 3 gun leke geldi 4. Gun adet oldum benimde hic oyle olmazdi dr normal dedi ama insallah seninki yerlesmedir 2 gun sonra bi test yap bakalim insallah gelmez kirmizilar

Kızlar polyester iç çamaşırı giyen erkeklerin siperm üretimi duruyomuş polyester iççamaşırı siperm üretim merkezine zarar veriyomuş.biryerde okudum şimdi

evet polyester naylon zaten biz bayanlarda renkli polyester vs seviyoruz ama en sağlıklı iç çamaşırı beyaz ve 80 derecede yıkanabilen pamuk iç çamaşırıdır özellikle hamilelikte kesinlikle beyazdan şaşmayacağım :)

candy de olmasa ne yaparız bilmiyorum o bizim tek umudumuz yok mu arttıraannn mogami bu ay resmen hüsranlardayız gelen yok giden çok allah yardımcımız olsun :)

Kizlar bugun insallah ev bakmaya gidecegiz dua edinde begenelim kizlar benim istedigim yerden esim istemiyor ailesine uzak diye uzak olupta arabayla sadece 20 dk sanki cok uzak kendinin is yerinede yakin benim istedigim yer hem daha guzel

ayyy özellikle balayından sonra bi mantar faciyası yaşadım hayattan küstürdü beni o olaydan sonra renkli veya polyester iç çamaşırı giyemiyorum bim veya a101 den beyez pamuklu iç çamaşırı alıyorum kendimden sonra eşimede ordan aldım annemede doktor tavsiye etmişti ordan al diye

Aynen oyle canm haftaya gidcez ankara üniversitesi kadın doğum bölüm başkanı na bakalim son sozu o soyler artik prolaktin konusunda ☺ seviyom kiz sen
@betiboop özeline mi gideceksiniz? yaaa tıp fakültesine randevu almak çok zor da ondan soruyorum, ben başkent hastanesinde bir prof. e gideceğim. ama tıp fakültesi daha iyi tabii, ama randevu mümkün değil

işte yaş falan bahane,Rabbim ol demiş olmuş,maşallah
Bence de hemde ilk heyecanını görmeliydiniz.
Senelerce isteyip, bir sürü tüp denemesi falan geçirmesine rağmen olmamış.
Herşeyi bırakıp normal yaşantısına döndükten bir süre sonra menepoza girdiğini düşünüyormuş. Herkese en çokta kendisine süpriz olmuştu.
Masallah rabbim nazarlardan korusun yas bahane o zaman benim annemde 40 yasinda hamile kaldi kardesime
Eee o zaman yaşımızla alakalı ne takıntımız olabilirki birde çok üstüne düşmemek gerekiyor bu konunun.
Lakin yapabilenimiz yok henüz biri başarırsa bana da haber versin olur mu?
yirim seni... iyi yapmışsın o vakit... faydalı bi yazıydı
Bende belki birileri için ümit olur diye paylaşmam gerektiğini düşündüm.

Günaydın kızlar
Hayırlı Cumalar herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…