Kız nereye muhabbet ediyodukKızlar polyester iç çamaşırı giyen erkeklerin siperm üretimi duruyomuş polyester iççamaşırı siperm üretim merkezine zarar veriyomuş.biryerde okudum şimdi
canim ginaydin klomeni kendi basina deilde doktor gozetiminde icmen daha saglikli olir ben bu ay kullandim kac kere kontrole cagirdi yumurtani mm sine kadar soyluyo hatta catlatma ignesi de vurundum . klomen yan etki olarak bende kist yapti en son 2.6 cm di ama basitmis takip ederiz dedi o yuzden doktorla alsan daha iyi tatlimmBen suanda doktora giTmiyorum burda sogan kurunu gordum heveslendim klomen ilacida duydum acaba kendi basima icsem bisey olurmuki herkes iciyor ve hamis kaliyor bene denesemmiki?????
Cok heyecanlıGünaydın kızlar benim adetin devamı gelmedi bu üçüncü Gün ilk gün sadece bi damla geldi bitti anlamadım
Canim ya aslında hiç umutlanmak istemiyorum ama kafam karıştı niye böyle oldu diye aslında aile hekimine gidip kan testi yaptırmak geliyor içimden ama ne dersinCok heyecanlıAcaba yerleştimi minik bezelye bekleyebilirsen yarını da bekle test yap canım bekleyemezsen akşam yap :)ya da bikaç gün daha bekle cunku yerlesmeden 3-5 gun sonra daha net cıkar dıe bılıyorum. ıns yerlesmıstır canım yaa
hadi afroditimkızlar nasılsınız ben çalışmalara basladım inşallah bu ay hemen tutar :)
bak daha 16 lılar belli değil mogami ben tek 22 yim ancak umutsuzum biliyorsun durumları artsın artık hamişlerYa kızlar yaaa ben bu ay bi totem yaptıydım... 4-16-23 eylülün herbirinden 1 tane hamiş çıkacak dedim başka da tarih demedim... şimdi olaya bakarsak 4 ten bi tane çıktı... yahu kendi totemimde kusur bulmaya başladım bu liste niye böyle yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
daha neler duyacağız kimbilirAllah allah, çok enteresan canım ya. Onu yapıştırıp mı ilişkiye girmiş peki?
iyi cok sukur, hastaligi atlatali oldu baya. cok eski enerjisi yok ama ssagligi yerinde Allah'tan. sagol canim :)
An
anladım canım . Ben de istanbuldayım Bahçelievler de otuyorum çapada gidiyorum doktora özel hastanede. İçindeki hisse güven canım. Güven duyuyorsan hekimine birşey yapma sabret bekle bakalım ne olacak. Stres yapmakta iyi değil
ya ben bu ay sadece bir gün adet gördüm oda kesik kesik geldi ayın on dokuzunda gördüm acaba diyorum adetten sonra tuttuysa daha çıkmayabilirmi bi dahaki adet günümümü beklesem
Gunaydin canim 2 gun daha bekle bence benimde bu ay 3 gun leke geldi 4. Gun adet oldum benimde hic oyle olmazdi dr normal dedi ama insallah seninki yerlesmedir 2 gun sonra bi test yap bakalim insallah gelmez kirmizilarGünaydın kızlar benim adetin devamı gelmedi bu üçüncü Gün ilk gün sadece bi damla geldi bitti anlamadım
Kızlar polyester iç çamaşırı giyen erkeklerin siperm üretimi duruyomuş polyester iççamaşırı siperm üretim merkezine zarar veriyomuş.biryerde okudum şimdi
Ya kızlar yaaa ben bu ay bi totem yaptıydım... 4-16-23 eylülün herbirinden 1 tane hamiş çıkacak dedim başka da tarih demedim... şimdi olaya bakarsak 4 ten bi tane çıktı... yahu kendi totemimde kusur bulmaya başladım bu liste niye böyle yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ya kızlar yaaa ben bu ay bi totem yaptıydım... 4-16-23 eylülün herbirinden 1 tane hamiş çıkacak dedim başka da tarih demedim... şimdi olaya bakarsak 4 ten bi tane çıktı... yahu kendi totemimde kusur bulmaya başladım bu liste niye böyle yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ayyy özellikle balayından sonra bi mantar faciyası yaşadım hayattan küstürdü beni o olaydan sonra renkli veya polyester iç çamaşırı giyemiyorum bim veya a101 den beyez pamuklu iç çamaşırı alıyorum kendimden sonra eşimede ordan aldım annemede doktor tavsiye etmişti ordan al diyeevet polyester naylon zaten biz bayanlarda renkli polyester vs seviyoruz ama en sağlıklı iç çamaşırı beyaz ve 80 derecede yıkanabilen pamuk iç çamaşırıdır özellikle hamilelikte kesinlikle beyazdan şaşmayacağım :)
@betiboop özeline mi gideceksiniz? yaaa tıp fakültesine randevu almak çok zor da ondan soruyorum, ben başkent hastanesinde bir prof. e gideceğim. ama tıp fakültesi daha iyi tabii, ama randevu mümkün değilAynen oyle canm haftaya gidcez ankara üniversitesi kadın doğum bölüm başkanı na bakalim son sozu o soyler artik prolaktin konusunda ☺ seviyom kiz sen
Bence de hemde ilk heyecanını görmeliydiniz.işte yaş falan bahane,Rabbim ol demiş olmuş,maşallah
Eee o zaman yaşımızla alakalı ne takıntımız olabilirki birde çok üstüne düşmemek gerekiyor bu konunun.Masallah rabbim nazarlardan korusun yas bahane o zaman benim annemde 40 yasinda hamile kaldi kardesime
Bende belki birileri için ümit olur diye paylaşmam gerektiğini düşündüm.yirim seni... iyi yapmışsın o vakit... faydalı bi yazıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?