yani 10 . gün başlasam 16. güne kadar bulurum heralde cift cizgiyi 6 testle ...[/QUOTE. Benim önceki adetim 29. Gündü son adetimde 31. Gün oldum.son adetimin 10. Günü başladım yanıp sönen gülen yüz çıktı 11. Gün yine aynı.12. Gün sabit gülen yüz çıktı ve gecesinde saat 3 gibi yogun kasık agrısı vardı.13. Günde sabit gülen yüz vardı .ondan sonra ovu yapmadım
iyi canım sen nasılsın bakalım
Üşütenin çocugu olmaz derler eski koca karılar belki bu yakıda üşütmeyi geçiriyo kimbilirEvet cnm ben de okuyorum netten şu an.
Hoşgeldinnnnkızlar iyi geceler nasılsınız????
Hoşgeldinnnn
ben de sölemicem ben de nazar deyiyo:)Hahaha iyi olmus kiz gelin hamile haberi yok bende demeyecegim 3 ay
valla nazara geldi topiğimz ama kısa acılcaz bence catır catır hamiş kalcaz hepimz inşallahAynı kimsede gelişme yok bune ya birisi nazar etti galiba herkes beklemede
Allah daim etsin mutluluğunuzu canım... iyi yapmışsınız gezip tozarak... göz açıp kapayana kadar geçer canım sonra yuvanızın minik neşesine kavuşacaksınıziyiyim canm bende evlilik yıldönümümüzdü 2 gundur eşimle güzelvakit gecırdık dinlendık gezdık keyfımz yerınde hem kurtajdan snraki ilişki yasagmz bıttıahhh bidekorunmamız bitsede baslasa çalışmalar heyecanlı bekleyişler :):):):
ohhh hadi bakalım sağlam çalış haaakızlar nasılsınız ben çalışmalara basladım inşallah bu ay hemen tutar :)
eveeeeeeeeeeeeet... hadi göreyim seniçift çizgi yakında yumurtayacağını mı söylüyor yani çift. Çizgiden Bi gün sonra ilişki olcak öle mi
inşallah kuzu hepimiz kavusalım sağsalım inşallahAllah daim etsin mutluluğunuzu canım... iyi yapmışsınız gezip tozarak... göz açıp kapayana kadar geçer canım sonra yuvanızın minik neşesine kavuşacaksınız
Ekim de bu iş tamamdır...şimdi olmaz kocacığım cezalı bugün daha 5. Günüeveeeeeeeeeeeeet... hadi göreyim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?