2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

iyi canım sen nasılsın bakalım

iyiyim canm bende evlilik yıldönümümüzdü 2 gundur eşimle güzelvakit gecırdık dinlendık gezdık keyfımz yerınde hem kurtajdan snraki ilişki yasagmz bıttı ahhh bidekorunmamız bitsede baslasa çalışmalar heyecanlı bekleyişler :):):):

çift çizgi yakında yumurtayacağını mı söylüyor yani çift. Çizgiden Bi gün sonra ilişki olcak öle mi

Aynı kimsede gelişme yok bune ya birisi nazar etti galiba herkes beklemede

Allah daim etsin mutluluğunuzu canım... iyi yapmışsınız gezip tozarak... göz açıp kapayana kadar geçer canım sonra yuvanızın minik neşesine kavuşacaksınız

lummmm, post: 36876329, member: 452158"]valla nazara geldi topiğimz ama kısa acılcaz bence catır catır hamiş kalcaz hepimz inşallah[/QUOTE]
İnşaallah kızlar inşaallah

Allah daim etsin mutluluğunuzu canım... iyi yapmışsınız gezip tozarak... göz açıp kapayana kadar geçer canım sonra yuvanızın minik neşesine kavuşacaksınız
inşallah kuzu hepimiz kavusalım sağsalım inşallah

Kızlarrrrrrrrrrrrr iyi geceler nasılsınız :) Maşallah biz kadınlarda ne çene var okudum okudum bitmedi yazdıklarınız.. Tospaaa kırmızılar gelmiş canım gelecek aya inşallah güzel haberini alırız :)

Kızlar polyester iç çamaşırı giyen erkeklerin siperm üretimi duruyomuş polyester iççamaşırı siperm üretim merkezine zarar veriyomuş.biryerde okudum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…