folbıol bebe aspırın pregeston ve dr bugun verdı kan sulandırıcı iğne 10 gunde bır karında vurucamALLAHIMMMM MAŞALLAHH :NAZAR:ÇOK ŞÜKÜR ASİM ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIM HEP BÖYLE SAĞLIKLI DEVAM ETTİRSİN GERİYE KALAN AYLARDADA İNŞALLAH HADİ BAK ARTIK SIKINTI YAPMA KENDİNE :) BİRDE SEN ŞUANDA FOLİC ASİT HARİÇ BİR İLAÇ KULLANIYOR MUSUN?
elisa__ Y ysmn1096 asi_m @eseslamazi26 @elf21 @wuslt @afrodit26 @sekme @sekerpancari kızlar ovlasyonum gerilemeden çok bi bakın attım bilen varsa sonucum ne acaba kafam karışık
kuzum bana da doktorum verdi gleit gelen.... ama yumoş döneminde elimden geldiğince kullanmamaya çalışıyorum...preseed i dene bence bikaç aymaalesef kullanıyorum tamamen psikolojik stres altında olduğumda böyle bi tepki veriyor vücuttek fiyatını bilmiyorum vitaminle beraber 78tl ödedim akşam bakar adını veririm sana
dr bana su bazlı kullanabilirsin demişti ondan aldım şu pre seed e mi geçsem acaba kafam karıştı şimdi ???
biraz yattım biraz ev işi yaptım karışık aahhh şu kadınık evde iş göre göre yatamıyorsun ki illa yapacan yanigünaydınnn kolay gelsinnn iyi yaptın nasılsınnn ?:) neler yaptın 2 gün :)
candy de olmasa ne yaparız bilmiyorumo bizim tek umudumuz yok mu arttıraannn mogami bu ay resmen hüsranlardayız gelen yok giden çok allah yardımcımız olsun :)
tatil kime iyi gelmez kiiiiikolay gelsin canımcım tatil iyi gelecektir dinlen
Kızlar iyi günler bugün çok Üzgünüm yaben sınıf öğretmenliği mezunuyum geçen yıl mezun oldum ve hemen evlendim bu senede eşim istemedi ilk yılımız diye çalışıp kpss ye girmemi. Bende az alım olur diye ustelemedim. 6098 kişi kontenjan açılmış çok Üzgünüm ya çok....
mogamicim sen deneyimlisin ben ilk kullandım ya şu ovulasyona bi daha bak bi toplu attım 14 te yumoşsa eğer umudum olabilir çünkükuzum bana da doktorum verdi gleit gelen.... ama yumoş döneminde elimden geldiğince kullanmamaya çalışıyorum...preseed i dene bence bikaç ay
slm kızlar! evliliğimizde 2 yılı doldurduk konu yeni acılmışken bu aylarda cocuk düşüncemin olduğunu yazmıştım gelin görün ki evliliğimde kocamın ailesi tarafından maruz kaldığım olumsuz durumlar beni hepten bebek fikrinden uzaklaştırdı ve gergin ortam varken hamile kalmamın doğru olmayacagı kanısındayım, umutsuzum
olmaz kırmızıları görmeden koymam anacım... ben umudumu koruyorum senden yanaMogami cnm benim de karsıma Bu ifadeyi koy , bu ay 1 gün önce bile regli olabilirim yumurta hesabına göre.sen şimdiden koy hazır bulunsun :) kurşun döktürelim topiğe kızlar ayı yarıladık daha 1 tane hamışımız var.bu ay mevsım dönüşü sanırım bünyelere alışamadı.kışın bol bol hamişler olur inş.benim bu aydan zaten umudum yoktu calısmadan bebişmi gelir sanki tembeliz valla
yok ya kuzu kuzular ben adıyamandayken mahvettiler tekmeleye tekmeleyetatil kime iyi gelmez kiiiiisen neler yaptın 1. sınıflar seni yordu mu okulda ilk hafta sendromu
bende çekiyorum kaygılım ağrıyı bi de baksana ovulasyonuma attım anlıyorsan kafam karıştı
ama belki gerçekten bi anda atanman sizin için zor olabilirdi bardağın dolu tarafına bak üzülme belki eşinin böyle istemesi kötü bir şeyi engelledi çıkan okul iyi olmayacaktı ihtimaller çoook olan olmuş hayırlısı olsun hiç canını sıkma genciz yeniden çalışır girersin :)
folbıol bebe aspırın pregeston ve dr bugun verdı kan sulandırıcı iğne 10 gunde bır karında vurucam
hadiiiii ay keşke ama 5 gündür kocam yok şimdi yoldaalamıyorum ama beğendim şöyleki koyulaşıyo dedin silikleşmedi bu iyi bi şey değil mi sanki silik gibi olup koyulaşmaya devam ettiğinde afroditin gebeliği ortaya çıkmadı mı ?
Bende bir yandan kendimi teselli ediyorum ama bir yandan da girseydin diyorum 75 alanlar bile atanacak. Hayırlısı ya amannnn neye kafa yoracagimi şaşırdım
evet ya preseed alayım sürekli gittiğim eczacı tavsiye edince bunu aldım samimi olduk kozmetikte alıyorum ondan güven bana dedi ne biliyim alıyım bari bu ay benden pas çünkü önümüzdeki ay başlarım artık sen ne durumdasın denkleyebildinizmi çalışmaları uygun günlere ???kuzum bana da doktorum verdi gleit gelen.... ama yumoş döneminde elimden geldiğince kullanmamaya çalışıyorum...preseed i dene bence bikaç ay
amiin tatlım şu cuma saati edilen dualar geri çevrilmez inşaallah da Rabbim bize de yardımcı olurKesınlıkle canım haklısın aksam esımede dedım ben sıkıldım artık dedım eger bırı banabır kez daha bebek sorarsa bız dusunmuyoruz dıyecegım haberın olsun dedım kayınvalıdemden cıkıyoruz aksam kapıda bana dıyorkı oldunmu dıyor yok dedım ama yakndır olurum dedım aynen canım umıtlendık ama kısmet ben hayırlı en dogru zamanı beklıyorum yeterkı sgalıklı gelsın saglıklı gebelık olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?