2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

folbıol bebe aspırın pregeston ve dr bugun verdı kan sulandırıcı iğne 10 gunde bır karında vurucam

kuzum bana da doktorum verdi gleit gelen.... ama yumoş döneminde elimden geldiğince kullanmamaya çalışıyorum...preseed i dene bence bikaç ay

günaydınnn kolay gelsinnn iyi yaptın nasılsınnn ?:) neler yaptın 2 gün :)
biraz yattım biraz ev işi yaptım karışık aahhh şu kadınık evde iş göre göre yatamıyorsun ki illa yapacan yani ama tam iyileşemedim öksürük başladı şimdi de siz neler yaptınız özledim sohbetinizi çok sevmişim sizi ben yaaa

candy de olmasa ne yaparız bilmiyorum o bizim tek umudumuz yok mu arttıraannn mogami bu ay resmen hüsranlardayız gelen yok giden çok allah yardımcımız olsun :)
nolcek bu listenin hali yaaa.... neyse umutla bekleyelim

slm kızlar! evliliğimizde 2 yılı doldurduk konu yeni acılmışken bu aylarda cocuk düşüncemin olduğunu yazmıştım gelin görün ki evliliğimde kocamın ailesi tarafından maruz kaldığım olumsuz durumlar beni hepten bebek fikrinden uzaklaştırdı ve gergin ortam varken hamile kalmamın doğru olmayacagı kanısındayım, umutsuzum

ama belki gerçekten bi anda atanman sizin için zor olabilirdi bardağın dolu tarafına bak üzülme belki eşinin böyle istemesi kötü bir şeyi engelledi çıkan okul iyi olmayacaktı ihtimaller çoook olan olmuş hayırlısı olsun hiç canını sıkma genciz yeniden çalışır girersin :)

kuzum bana da doktorum verdi gleit gelen.... ama yumoş döneminde elimden geldiğince kullanmamaya çalışıyorum...preseed i dene bence bikaç ay
mogamicim sen deneyimlisin ben ilk kullandım ya şu ovulasyona bi daha bak bi toplu attım 14 te yumoşsa eğer umudum olabilir çünkü

ıyyy şu erkek taraflarıııı eşinin ailesiyle bebek konusunda duydukların mı uzaklaştırdı yoksa farklı meseleler mi?

olmaz kırmızıları görmeden koymam anacım... ben umudumu koruyorum senden yana

tatil kime iyi gelmez kiiiii sen neler yaptın 1. sınıflar seni yordu mu okulda ilk hafta sendromu
yok ya kuzu kuzular ben adıyamandayken mahvettiler tekmeleye tekmeleye bende delirmiştim ama şimdilik çok sakin .. senin nasıl gidiyor pazartesi başlıyor yoğunluğumuz bizim

Bende bir yandan kendimi teselli ediyorum ama bir yandan da girseydin diyorum 75 alanlar bile atanacak. Hayırlısı ya amannnn neye kafa yoracagimi şaşırdım

folbıol bebe aspırın pregeston ve dr bugun verdı kan sulandırıcı iğne 10 gunde bır karında vurucam

asim benim ikini gittiğim doktor folic asit ve coraspin kullanacaksın dedi ama geçen hafta gittiğim asıl kendi doktorum şu an tek düşük olduğu için gerek yok ikinci kez yaşarsan gerekli testlerden sonra coraspin kullanırsın dedi . sence ben ne yapmalıyım

alamıyorum ama beğendim şöyleki koyulaşıyo dedin silikleşmedi bu iyi bi şey değil mi sanki silik gibi olup koyulaşmaya devam ettiğinde afroditin gebeliği ortaya çıkmadı mı ?
hadiiiii ay keşke ama 5 gündür kocam yok şimdi yolda

Bende bir yandan kendimi teselli ediyorum ama bir yandan da girseydin diyorum 75 alanlar bile atanacak. Hayırlısı ya amannnn neye kafa yoracagimi şaşırdım

çok haklısın bende kaçan şanslara çok üzülmüşümdür her zaman ama kısmet seneyede girersin inşallah hem bebiş olursa zor olacaktı :)

evet ya preseed alayım sürekli gittiğim eczacı tavsiye edince bunu aldım samimi olduk kozmetikte alıyorum ondan güven bana dedi ne biliyim alıyım bari bu ay benden pas çünkü önümüzdeki ay başlarım artık sen ne durumdasın denkleyebildinizmi çalışmaları uygun günlere ???

amiin tatlım şu cuma saati edilen dualar geri çevrilmez inşaallah da Rabbim bize de yardımcı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…