cnm bı tane arastırma hastanesıne gıt kadın doguma dekı ben tane dusuk yaptım tanesı kendılıgınden dustu tane kurtaj oldumasim benim ikini gittiğim doktor folic asit ve coraspin kullanacaksın dedi ama geçen hafta gittiğim asıl kendi doktorum şu an tek düşük olduğu için gerek yok ikinci kez yaşarsan gerekli testlerden sonra coraspin kullanırsın dedi . sence ben ne yapmalıyım
bugün adetin kaçıncı günün tatlımKASIKLARIMDA SIZI ŞEKLİNDE AĞRI VAR BUGÜN ACABA YUMURTLUYO MUYUM ? KİMYASAL GÜNLERİMİ ERKENE ÇEKER Mİ
Allah yardımcınız olsun işiniz zor yani, insanla iç içe olunan her iş zor yaaa, bende günde 100 evrak yapsam birşey olmaz ama 10 kişiye laf anlatsam gücüm tükeniyoryok ya kuzu kuzular ben adıyamandayken mahvettiler tekmeleye tekmeleyebende delirmiştim ama şimdilik çok sakin .. senin nasıl gidiyor pazartesi başlıyor yoğunluğumuz bizim
biraz yattım biraz ev işi yaptım karışık aahhh şu kadınık evde iş göre göre yatamıyorsun ki illa yapacan yaniama tam iyileşemedim öksürük başladı şimdi de siz neler yaptınız özledim sohbetinizi çok sevmişim sizi ben yaaa
Tatlim 14. Gun daha koyu geldi bana bende ilk yaptim gecen ay c ile t cizgisi ayni koyulukta olursa pozitif oluyor ya da tcizgisi daha koyu olursa pozitif benimki ayni koyuluktaydi gecen ay bu ay daha baslamadimbenim ovulasyonlar çok saçma çıktı koyudan açığa açıktan koyuya normalde koyu olup açık olması lazım değil mi.. yumoş geçti bence tekrar koyuya gidiyor
Hiçbişey olmaz canım merak etme aallahım koruragrim ve ya kanamam yok canm napacami bilmiorum
cnm bı tane arastırma hastanesıne gıt kadın doguma dekı ben tane dusuk yaptım tanesı kendılıgınden dustu tane kurtaj oldumkürtaj oldun dıye hatırlıyorum )kan pırtılasması ve genetık testlerımı yaptırmak ıstıyorum de ve esınle gıt eslı kromozom testı ıste dr zaten hemen ister testı ben oyle yaptım kayıp beklemene gerek yok cnm nerde oturuyorsun sen
stresi yok en azından varya bende 100 evrak yapayım iş bitiyor eve gidiyorsun ohh ama biz evde de düşün düşün çocukları sorunları ne yapsamı sıkılıyorum ben çünkü sonucu hemen alamıyoruzAllah yardımcınız olsun işiniz zor yani, insanla iç içe olunan her iş zor yaaa, bende günde 100 evrak yapsam birşey olmaz ama 10 kişiye laf anlatsam gücüm tükeniyor
Gözün aydın kuşum.... çook mutlu oldum...hep böyle gitsin inş..kızlar ben geldim dr dan kalp atıslarını gördüm dr şimdilik bır sorun yok dedi cok mutluyum inş böyle devam eder avatarımda yenı resmimiz
bebekle ilgili değl baska konular cnm,o tarafla küs gbi birşeyz bu nedenle huzursuz bır ortam varıyyy şu erkek taraflarıııı eşinin ailesiyle bebek konusunda duydukların mı uzaklaştırdı yoksa farklı meseleler mi?
Bizde çok şaşırdık cnm iste Rabbim ol derse oluyoçok ilginçmiş gerçektende
amiin tatlım şu cuma saati edilen dualar geri çevrilmez inşaallah da Rabbim bize de yardımcı olur
bizim beyinin işi çok zor yum gününü düşün batı satı düşün işi düşün e bir de ev işi kocanla ayrı ilgilen walla bizim hormonlar oynamasında ne yapsın soruyorum sizlerecanım iyi yapmışsın aynen evde kalınca iş hiç bitmiyor işe geliyorsun kafanda yine evde yapılacak işler sırası var beyin boşa yorulup duruyorama bol bol sıcak şeyler iç ıhlamura bal koy zencefil koy bak öksürük nasıl gidecek. sağol bizde bi iyi bir kötü işte bizde seni sevdikkkk ki :)
bugün adetin kaçıncı günün tatlım
amin arkadasımGözün aydın kuşum.... çook mutlu oldum...hep böyle gitsin inş..
benim pazartesi de koyu çıktı tatlım salı yumurtladıysam kaçırmış olurum çünkü eşim yoktu 5 günTatlim 14. Gun daha koyu geldi bana bende ilk yaptim gecen ay c ile t cizgisi ayni koyulukta olursa pozitif oluyor ya da tcizgisi daha koyu olursa pozitif benimki ayni koyuluktaydi gecen ay bu ay daha baslamadim
çok haklısın bende kaçan şanslara çok üzülmüşümdür her zaman ama kısmet seneyede girersin inşallah hem bebiş olursa zor olacaktı :)
bizim beyinin işi çok zor yum gününü düşün batı satı düşün işi düşün e bir de ev işi kocanla ayrı ilgilen walla bizim hormonlar oynamasında ne yapsın soruyorum sizlere
anladım sen istersen sansını dene derım ben marmara egt. arast. hast. gıt.kaynarcadakıne ben orda yaptırdımistanbulda oturuyorum asim . kürtaj olmadım tek kimyasal gebelik geçirdim üç doktordan hiçbiri test vermedi ilk diye ikincisi coraspin verdi üçüncü doktorum gereksiz yere asprin iyi değil dedi ikinciye böyle olursa testler yapılır coraspin ona göre verilir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?