2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

kısmet canım yaaa.... sen de bundan ders alıp hayatta hiçbirşeyi ertelemezsin... bardağın dolu tarafı

bizim beyinin işi çok zor yum gününü düşün batı satı düşün işi düşün e bir de ev işi kocanla ayrı ilgilen walla bizim hormonlar oynamasında ne yapsın soruyorum sizlere

Aynen canım ben esıme dıyorum erkek guclu derler ama bayanlar erkeklerden daha guclu dıyorum herseyı bız yapıp kosturuyoruz ama sorsan onlar bızen yorgun

bebekle ilgili değl baska konular cnm,o tarafla küs gbi birşeyz bu nedenle huzursuz bır ortam var

eşinle iyi iseniz işiniz gücünüz rayına oturmuşsa düşünebilirsiniz ki boşver onları ya da bebek belkş aranızı düzeltir sonuçta onlarında torunları olacak :)

aynen öyle çok güldüm beyin mi kaldı bizde sonra senin beynin mi sulandı diyorlarr evet evet tabi bu kadar foknsiyonlu bu kadar detayı hangi beyin kaldırabilirrrr pesss :)
amaaan Allah dermansız dert vermesin, ne olacak sanki bir gün olacak bebiş gelecek zaten o gelene kadar ki vakti har vurup harman savuruyoruz halbuki değerlendirmek lazım her anı mutlu geçirmek lazım ki bebiş de mutlu mutlu gelsin

Aynen canım ben esıme dıyorum erkek guclu derler ama bayanlar erkeklerden daha guclu dıyorum herseyı bız yapıp kosturuyoruz ama sorsan onlar bızen yorgun
sorma ilk denememizde olmayınca eşim bana bizde bir problem mi var acaba demişti üzülmüştü ayrıca ramazandı ve çalışamamıştık zaten doğru düzgün, biz kadnlar düşsek bile hemen kalkmaya çalışıyoruz ümidimize sarılıyoruz

anladım sen istersen sansını dene derım ben marmara egt. arast. hast. gıt.kaynarcadakıne ben orda yaptırdım

kararsızım 3 doktora göründüm bir de işten izin almak sıkıntı yoksa kimselere demeden gider yaptırırım evde olsam bilemiyorum kafam karışık biraz düşüneyim çok sağ ol...

mogamicim sen deneyimlisin ben ilk kullandım ya şu ovulasyona bi daha bak bi toplu attım 14 te yumoşsa eğer umudum olabilir çünkü
baktım canım lakin sen bu günleri de değerlendir belki bi yumoş daha vardır... ya da belki hamilelikten böyle koyulaşmaya başlamıştır ayyyyyyyyyyyyyyy inşallah

Canim ya aslında hiç umutlanmak istemiyorum ama kafam karıştı niye böyle oldu diye aslında aile hekimine gidip kan testi yaptırmak geliyor içimden ama ne dersin
Idrar testı yap ıstersen bı canım ama kan testı daha net tabi. zaten haftasonuna gırdık beklemesı zor bılıyorum ama pazartesıye kadar bekle ıstersen

eşinle iyi iseniz işiniz gücünüz rayına oturmuşsa düşünebilirsiniz ki boşver onları ya da bebek belkş aranızı düzeltir sonuçta onlarında torunları olacak :)

sorun beni cok kırdıkları için yakınlaşmak içimden gelmiyor hatta bebeğimi de yakınlaştırmak istemem hal böyle olunca sorun cogalacak, bilmiyorum anlatabildim mi belki de zamana bırakmak gerek, off

çokk haklısın çokk canım her anı iyi değerlendirmek mutlu olmak gerek :) elimizden geldiğince durumumuzun güzelliğini görüp mutlu olalım evliyiz evleirmiz yerlerimiz kurulu düzenimiz sevdiğimiz eşlerimiz varr vee bebiş katmaya çalışıyoruz hayatımıza ne güzell :)

baktım canım lakin sen bu günleri de değerlendir belki bi yumoş daha vardır... ya da belki hamilelikten böyle koyulaşmaya başlamıştır ayyyyyyyyyyyyyyy inşallah
keşkeeee kocam daha bugün geliyor valla olsun ilk size diyeceğim kocamdan da önce.. birbirimizle daha çok ilgilendik tabi bende kasık ağrısı da çok yormak istemiyorum çünkü geçen ayda böyle oldum

dün başladık çalışmalara... ov. testi yapmaya henüz başlamadım gerçi 9. gün başlarım diyorum bugün 7. gün... preseed benimde aklımda ama şimdilik almayacağım umarım sana da bana da gerek kalmaz canım

Maaşallah kızlar size imreniyorum sabahın 6.30 da buraya yazabiliyosunuz.hangi ara uyku modundan çıktınız yaa ben saat 10 da uyanıyorum sersem gibi valla siz süpersiniz ben uykucu uyuzum

sorun beni cok kırdıkları için yakınlaşmak içimden gelmiyor hatta bebeğimi de yakınlaştırmak istemem hal böyle olunca sorun cogalacak, bilmiyorum anlatabildim mi belki de zamana bırakmak gerek, off
eşin sana iyiyse önemli olan bu canım bizde de öyle aile çok görüyorum zor bi durum ama bunları at kafandan ki rahat olman önemli yıpratma kendini keyfinin yerinde olması herkese güzel cevap :)

Idrar testı yap ıstersen bı canım ama kan testı daha net tabi. zaten haftasonuna gırdık beklemesı zor bılıyorum ama pazartesıye kadar bekle ıstersen

Sabah kan verdim sonuç pazartesi çıkacak bekliyorum canım dediğim gibi umutlu değilim doktor da kist de olabilir dedi hayırlısı

evet haklısın çok sıkıntılı olurr arada kalmalarr zaten bebek psikolojisi bi farklı diyorlar bir de onların evladına yakınlaşmaları daha itici olabilir amaaaa tam tersi anne olunca olgunlaşırsın benim umursayacak güzel bir sebebim çocuğum var der onları takmayabilirsinde bence :) yani insan çocuğu yanında olunca onları normalden daha da az önemser stres yapar diye düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…