2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

İnşallah canm ov testine çok güveniyorum sen almayı duşunuyormusun canm

Hayır bebegım dusunmuyorum oluruna bırakıyorum ekım ayından zaten umudum yok esım yok ve zaten artık belırtı arama gıbı bır durumumda yok masallah sımdıye kadar yasanacak tum belırtılerı yasadım tek belırtı adet gecıkmesı olur akısına bırakıp kafaya takmamaya calısacagım canım zaten ben hep kısın korunmayı bırakmayı dusunuyordum canım bekleyecegım sabırla

İnşallah devamını ben getiriririm biliyorsun demi ben bu ay iki defa pozitifi gördüm cnm
kızlaar muhabbet koyu maşallah hamişler de giderek artıyor inşallah böle devaam eder

Evet oluğuna bırakmak lazm bazen landon hatırla bi rahim filmi çektiraçekti olmadı okuruna bıraktı hamile şimdi

Evet oluğuna bırakmak lazm bazen landon hatırla bi rahim filmi çektiraçekti olmadı okuruna bıraktı hamile şimdi

Evet canım benım karakterımde soyle bırsey kafama koydugum bırseyı yapana kada ugrasırım bunada cok odaklanmıstım sureklı aklımdaydı ama alıstım artık kendımı rahat bırakmak ıstıyorum bıraz rahatlamaya ıhtıyacım var cunku

Tebrik ederim canm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

nedenki canım ne oldu ...

Anlıyorum canm çok düşünüyoruz takıyoruz bende sürekli belirti arıyorum bu ay olmazsa bende senin gibi oluruna bırakacam

Kizlar bata 2 gun var ishal olmusum kirmizilar geliyor bu ay ev tasidim yumurtlama donemi hic iliski olmadi ay boyunca 3 iliski oldu hic bebek dusuncesi aklimizavbile gelmedi bu ay yogunluktan artik 8 ay olucak doktorum adet olunca gel klomen basliyalim dedi benm klomensizde yumurta gelisimim oluyor ama olmadi ikiz olacak klomenle diye korktum gitmedim doktora ama bu ay gidicem nasibimde varsa klomensizde ikiz olur.

Anlıyorum canm çok düşünüyoruz takıyoruz bende sürekli belirti arıyorum bu ay olmazsa bende senin gibi oluruna bırakacam

yanı canım ben bu ay dedımkı sancıları falan belırtıden syamayacagım artk bu yasıma kadar adetımden once agrımayan gogsum agrdı oluruna bırakıp beklemekten ve adetın gecıkmesını beklemekten baska yapacak bırseyım yok en ıyısı oluruna bırakmak

Kızlaaarrr idrar testi yaptım çift çiizgi ama ikincisi silik..Eşimden fırsat bulduğum an foto atıcam size
aaaa senle ben rüyada adet olduğumuzu görmüştük dimi sen ciddi ciddi hamile çıktın anam yoksa bende mi çok sasırırm valla 1 denemeyle hamile kalırsam ...ayyy tebrik ederim maşallah diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…