2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Aralık ayı uğursuz ayd8r o ay olmasında inşallah

olmaz mı canm yaa hele bir kez de tadına vardın mı hamileliğin hiç bitmese diyosun allahım isteyen herkese yasatsın bu duyguyu önceliği de bu topiğe versin:)
Ben bu hamileliğinden hiçbirşey anlayamıyorum buluntuların yeni geçti ama şimdi de baş ağrılarım var oğlum da hiçyerinde durmuyo

[QUOTE="elifbade06, post: 36926358, member: 58220. ]Kizlar bata 2 gun var ishal olmusum kirmizilar geliyor bu ay ev tasidim yumurtlama donemi hic iliski olmadi ay boyunca 3 iliski oldu hic bebek dusuncesi aklimizavbile gelmedi bu ay yogunluktan artik 8 ay olucak doktorum adet olunca gel klomen basliyalim dedi benm klomensizde yumurta gelisimim oluyor ama olmadi ikiz olacak klomenle diye korktum gitmedim doktora ama bu ay gidicem nasibimde varsa klomensizde ikiz olur.[/QUOTE]
Klomenle yuzde 10 ikiz olma ihtinali varmis canim bende kulomen kullaniyorum benimde yumurta kendiligindeen gelisiyor ama klomen verdi dr hizlandirmak icin

Klomen ile ikiz bebek baglantisi mi varmis ilk kez duydum oyleyse bende dr a gidiyim klomen istiyim yahu

Klomenle yuzde 10 ikiz olma ihtinali varmis canim bende kulomen kullaniyorum benimde yumurta kendiligindeen gelisiyor ama klomen verdi dr hizlandirmak icin[/QUOTE]
Bu ay bende gidicem canm bakalim ne olacak hskkimizda herseyin hayirlisi insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…