- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
yanı canım ben bu ay dedımkı sancıları falan belırtıden syamayacagım artk bu yasıma kadar adetımden once agrımayan gogsum agrdı oluruna bırakıp beklemekten ve adetın gecıkmesını beklemekten baska yapacak bırseyım yok en ıyısı oluruna bırakmak
Aralık ayı uğursuz ayd8r o ay olmasında inşallah
olmaz mı canm yaa hele bir kez de tadına vardın mı hamileliğin hiç bitmese diyosun allahım isteyen herkese yasatsın bu duyguyu önceliği de bu topiğe versin:)Nu güzel birşey demi afrodit
neden canım
olmaz mı canm yaa hele bir kez de tadına vardın mı hamileliğin hiç bitmese diyosun allahım isteyen herkese yasatsın bu duyguyu önceliği de bu topiğe versin:)
Genelde 9yle bilinir canm ben aralığa kadar hamile kslmazsam aralıkt korunacam ilk gebeliğimde aralıkta hamile kalmıştım başıma gelmeyen kalmadı
Ben bu hamileliğinden hiçbirşey anlayamıyorum buluntuların yeni geçti ama şimdi de baş ağrılarım var oğlum da hiçyerinde durmuyoolmaz mı canm yaa hele bir kez de tadına vardın mı hamileliğin hiç bitmese diyosun allahım isteyen herkese yasatsın bu duyguyu önceliği de bu topiğe versin:)
ard arda mı yaptın canm bebekleriBen bu hamileliğinden hiçbirşey anlayamıyorum buluntuların yeni geçti ama şimdi de baş ağrılarım var oğlum da hiçyerinde durmuyo
canım sende belirti varmı herangibiİnşallah canm inşallah
Klomen ile ikiz bebek baglantisi mi varmis ilk kez duydum oyleyse bende dr a gidiyim klomen istiyim yahuKizlar bata 2 gun var ishal olmusum kirmizilar geliyorbu ay ev tasidim yumurtlama donemi hic iliski olmadi ay boyunca 3 iliski oldu hic bebek dusuncesi aklimizavbile gelmedi bu ay yogunluktan artik 8 ay olucak doktorum adet olunca gel klomen basliyalim dedi benm klomensizde yumurta gelisimim oluyor ama olmadi ikiz olacak klomenle diye korktum gitmedim doktora ama bu ay gidicem nasibimde varsa klomensizde ikiz olur.
Canm klomenle 2 yada 3 yumurta gelisiyo iki yumurtada gelisip catladigi zaman ikiside dollenirse ikiz oluyo isteKlomen ile ikiz bebek baglantisi mi varmis ilk kez duydum oyleyse bende dr a gidiyim klomen istiyim yahu
Klomenle yuzde 10 ikiz olma ihtinali varmis canim bende kulomen kullaniyorum benimde yumurta kendiligindeen gelisiyor ama klomen verdi dr hizlandirmak icin[/QUOTE][QUOTE="elifbade06, post: 36926358, member: 58220. ]Kizlar bata 2 gun var ishal olmusum kirmizilar geliyorbu ay ev tasidim yumurtlama donemi hic iliski olmadi ay boyunca 3 iliski oldu hic bebek dusuncesi aklimizavbile gelmedi bu ay yogunluktan artik 8 ay olucak doktorum adet olunca gel klomen basliyalim dedi benm klomensizde yumurta gelisimim oluyor ama olmadi ikiz olacak klomenle diye korktum gitmedim doktora ama bu ay gidicem nasibimde varsa klomensizde ikiz olur.
canım sende belirti varmı herangibi
Ayy zaman geçmiyo yarın olmak bilmiyo bu gece uyku girmez gözüme dün geceden beri bel ağrım var ağrı bugün kalçama kadar indi yarın ola hayrola inşallah
Hım anladım canım inşallah aralığa kaymaz hepımız hamıs kalırız
o normal bende bile umut var :)Yok canım nerde hiç belirti yok ama umudum çok nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?