2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

seni cook iyi anliyorum benim esimde 3gunluk sehir disina gitmisdi her gece agliyordum sanki oksuz yetimdim.ev cok sesiz sakindi resmine bakip aliyodum caanimyaa sonra yine gidecekdide birkmadim tapi

Tatlim aglama evet zor bende cok zorlandim esim yanimda yok diye hep buruktum ne yapalim canim mecbur gidiyorlar esinde seni ozluyordur annen yakinsa yanina git orda kal evde yalniz kalinca daha cok aklina gelir

seni cook iyi anliyorum benim esimde 3gunluk sehir disina gitmisdi her gece agliyordum sanki oksuz yetimdim.ev cok sesiz sakindi resmine bakip aliyodum caanimyaa sonra yine gidecekdide birkmadim tapi

Mecbur ıs yuzunden gıtmek zorunda elden gelen bırsey yok 3 gun olsa yıne hemen gecer canım ama bayrama kadar gelmeye bilir bende burda sızlerle sohbet edeyım dedım bıraz kafam dagılır yoksa esımle telde konusmaya basladıkmı aglıyorum

Tatlim aglama evet zor bende cok zorlandim esim yanimda yok diye hep buruktum ne yapalim canim mecbur gidiyorlar esinde seni ozluyordur annen yakinsa yanina git orda kal evde yalniz kalinca daha cok aklina gelir

Annemler bask asehırde canım hafta sonu gıdecegım annemlere yarın kuzenımde kalacagım alısamıyorum gıtmelerıne ınsallah ısı erken bıterde cabuk gelır hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…