2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canm benim ya inan hep aklımdasn dua ediyorum inşallah bebeğin burdaym der ve bu annelik duygusunu hamile kalarak değil yavrunu kucağına alarak tadarsin inşallah allah yardımcın olsun dualarımız seninle
İnşallah canım hem yarın olsun istiyorum hem de istemiyorum çok stresliyim eşim bikaç hafta önce sevinçli ses tonuyla ayy bebeğimiz bi doğsun her gece ayakları ağzımda uyuycam demişti bugün bu dediği geldi aklıma içim sızlıyo

Canm benim dileğimiz o ki kalp atışları duyabilesin ama lütfen herşeye hazırlıklı ol Rabbim bebeğim sana emanet de

Canm benim dileğimiz o ki kalp atışları duyabilesin ama lütfen herşeye hazırlıklı ol Rabbim bebeğim sana emanet de
Doğru söylüyosun canım Allahım benim yavrumda tüm anaların yavruları da sana emanet sen koru rabbim sağol desteğin için canım

Hade bakalım inşallah faydasını görürsün canm

arkadaslar iyi geceler 2 gündür yatılı misafirimden dolayı bakınamadım aklımda kaldı burasıda hep :) larsson hamileymiş çokk sevindim :) benımde bat pazar günüydü ama hala gelen giden yok. bugun test yaptım negatif ama öncesınde cok sıvı tüketmiştim etkiler mi testi bilmiyorum ama yarın uyandıgımda bakalım neler olack yarın gelcekmi benim kırmızılar:)

hakkinda hayirli olan haber olsuun... Bebisin seninledir insaAllah :)

İyi geceler kızlar yarın sabah görüşürüz insaAllah :*

Merhaba kizlarr ah moralim o kadar bozuk ki.. keske hiv girmeseydim test ates islerine stres yaptikca dongum uzadi. 31 gun olan regl 38 gun oldu bu ay

söyle kuşum bat ve deneme sayını ama bak aktif olacaksın haaaaaa

Onumuzdeki bat 20 ekim oldu benim canim(( ve malesef 4.deneme olucak rabbim insallah daha da bekletmez bizi guldurur yuzumuzu.amin insallah

burcunaz canımm bugünkü sonuçları yaz bizede bakalım bekliyoruz heyecanla :)

Kizlar gunaydin...eger bu ay ve ekim ayi olmaz ise kasim ayinda klomen+çatlama ignesi olucam gerci hoş bunlar yan etki yapar orası da meçhul. .kizlar catlatma ignesi karindan vuruluyormus ucu cok mu sivri ki nasil acep????

İNSÜLİN İGNESİ GİBİ.BEM KULLANMADI KARDEŞLERİM KULLANMIŞTI.KLOMENDEN SONRA ÇATLATMA İGNESİNE GEREK OLMAYABİLİYO.DOKTORUM BANA GEREK GÖRMEMİŞTİ.BU AY YİNE KULLANDIM.NEVRİM DÖNDÜ ÇOK FENA YAPIYO İNSANI.AGLA AGLA KOCAYIDA EVDEN KAÇIRACAGIM

günaydın kızlar bugün pek buralarda olamıcam işler yoğun

Ayy zaman geçmiyo yarın olmak bilmiyo bu gece uyku girmez gözüme dün geceden beri bel ağrım var ağrı bugün kalçama kadar indi yarın ola hayrola inşallah

canım tüm kalbimle dualaırm seninle hadi güzel haberle dön

elisa dün seni merak ettim sabahtan akşama yoktun diye hatta etiket yaptım ama iyiymişsin çok şükür :) eşin gitti anladığım kadarıyla allah kavuştursun bende aynı senin gibiyim bir gün olmasa özlerim demek tek bırakamayan ben değilmişim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…