amin amin isteyen herkesin başına olsunarttırsın kuşum darısı başına olsun
İnşallah canım hem yarın olsun istiyorum hem de istemiyorum çok stresliyimCanm benim ya inan hep aklımdasn dua ediyorum inşallah bebeğin burdaym der ve bu annelik duygusunu hamile kalarak değil yavrunu kucağına alarak tadarsin inşallah allah yardımcın olsun dualarımız seninle
Rüyada hamile olmak, uzun zamandır bekleyip te gerçekleşmeyen bir işinizin olacağına ya da çok sevineceğiniz bir haber alacağınıza yorumlanmalıdır....diye yazıyordu
İnşallah canım hem yarın olsun istiyorum hem de istemiyorum çok stresliyimeşim bikaç hafta önce sevinçli ses tonuyla ayy bebeğimiz bi doğsun her gece ayakları ağzımda uyuycam demişti bugün bu dediği geldi aklıma içim sızlıyo
Doğru söylüyosun canım Allahım benim yavrumda tüm anaların yavruları da sana emanet sen koru rabbim sağol desteğin için canımCanm benim dileğimiz o ki kalp atışları duyabilesin ama lütfen herşeye hazırlıklı ol Rabbim bebeğim sana emanet de
Canim hatirlarsan hamile oldufumu ogrendigim gunun sabahi ruyamda hamile oldugumu hatta kan testnde ogrenmistmİnşallah demek rüyada adet olmak hanileliğe yorumlanıyo bende rüyamda hamileydim bu neye yorumlanıyo Acep
Canim hatirlarsan hamile oldufumu ogrendigim gunun sabahi ruyamda hamile oldugumu hatta kan testnde ogrenmistm
Kapıda ödemeli ovülasyon testi satan site buldumm kızlar. Aldım bile. Gittigidiyora göre pahalı ama olsun. İlk defa ovü testiyle çalışma yapıcam bu ay. İnşallah testleri yarın kargolarlar da öbür gün hemen başlarım.
Hade bakalım inşallah faydasını görürsün canm
İnşallah canım. Zaten yumoş gününü yüzde yüz tespit edip yine kalamazsam artık uğraşmıcam. Olmaması gerekiyo demek ki diye düşünücem.
hakkinda hayirli olan haber olsuun... Bebisin seninledir insaAllah :)arkadaslar iyi geceler 2 gündür yatılı misafirimden dolayı bakınamadım aklımda kaldı burasıda hep :) larsson hamileymiş çokk sevindim :) benımde bat pazar günüydü ama hala gelen giden yok. bugun test yaptım negatifama öncesınde cok sıvı tüketmiştim etkiler mi testi bilmiyorum ama yarın uyandıgımda bakalım neler olack yarın gelcekmi benim kırmızılar:)
söyle kuşum bat ve deneme sayını ama bak aktif olacaksın haaaaaa
yumoştaysan evet kuşum... hakkaten ne durumdasın sen
arkadaslar iyi geceler 2 gündür yatılı misafirimden dolayı bakınamadım aklımda kaldı burasıda hep :) larsson hamileymiş çokk sevindim :) benımde bat pazar günüydü ama hala gelen giden yok. bugun test yaptım negatifama öncesınde cok sıvı tüketmiştim etkiler mi testi bilmiyorum ama yarın uyandıgımda bakalım neler olack yarın gelcekmi benim kırmızılar:)
Ayy zaman geçmiyo yarın olmak bilmiyo bu gece uyku girmez gözüme dün geceden beri bel ağrım var ağrı bugün kalçama kadar indi yarın ola hayrola inşallah
Mecbur ıs yuzunden gıtmek zorunda elden gelen bırsey yok 3 gun olsa yıne hemen gecer canım ama bayrama kadar gelmeye bilir bende burda sızlerle sohbet edeyım dedım bıraz kafam dagılır yoksa esımle telde konusmaya basladıkmı aglıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?