2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Anladım canım. Eşin de iyileşsin hemencecik o zaman :)
Yok tatlım mevsimden değil benimki, rahimde polipler var ya onlar yapıyo bu uzun ve yoğun kanamayı

kızlar bu gebelık testlerini internetten alabılıyomuşsunuz hangı sıtelerden aldınız guvenlımı pekı

gebelik testlerini eczanelerden alıyoruz ov testlerini gitti gidiyor dan alıyor hatunlar :) ov testleriyle birlikte gebelik testide oluyor yanında :)

mogami çok teşekkürler cicim inşallah uğurlu gelir :)

gebelik testlerini eczanelerden alıyoruz ov testlerini gitti gidiyor dan alıyor hatunlar :) ov testleriyle birlikte gebelik testide oluyor yanında :)
simdi baktım netten set halinde falanda var hemde seçenek cok ama fiyatları eczanelere göre yuksek yahu

Abbboooo babaya bakın hele eğer yapabilirse n ala anında alacak hele böyle büyük konuştuktan sonra hiç dayanamazlar hiç :)
aynen canim eminim cok mukemmel ve de kolay kanan bir baba olacak insallah hele bir de kizimiz olursa ayyy nasil kandirir onu cilveler yaparak..daha olmadan hayallerini kuruyoruz sansli bebecikler bunlar sen ilk adetini oldun mu cnm nasil gidiyo vucudun normale donmustur insallah

tatlim benim esimde verecekk ama biz ayni gun gidecegiz benim adetimin ucuncu gunu hem o da iliskiye girmemis ve bosalmmis olur sonuclarimizda beraber degerlendirilir nasilsa ben adetken perhiz olacak

bnde suan adetliyimde onun öncesinde kaç gün boşalmadı hatırlamıorum siz özelde mi yaptırcaksınız ?

simdi baktım netten set halinde falanda var hemde seçenek cok ama fiyatları eczanelere göre yuksek yahu
tatlim tipkimsan diye bir site var 50 adet gebelik testi 15 tl almayi cok istedim ama kapiodeme secenegi cok kart kullanmiyorum o yuzden alamadim bir bak istersen fiyatlar uygun geldi bana markasida labaqikti galiba

tatlim tipkimsan diye bir site var 50 adet gebelik testi 15 tl almayi cok istedim ama kapiodeme secenegi cok kart kullanmiyorum o yuzden alamadim bir bak istersen fiyatlar uygun geldi bana markasida labaqikti galiba
bakarım canım bende kart kullanmıyorum ki eczanedende almaya cekınıyorum 4 5 defa hep gttm cok cekınıyorum

evet ozelde yaptircaz canim 3 gun yeterlidir sanirsam insallah guzel sonuclar aliriz

inş.. önce ürolojiye muayene olup dr testte yönlendirip sonucu dr a mı gösterceksiniz nasıl yapcaksınız bn cahilim bu konuda ???

inşallah bacım
mogamicim nasılsın kuzum sana bilgilerine dayanarak danısmak istediğim bişeyler var :) benim bat pazar günüydü henuz olamadım idrar testi yaptım evde ve sonucu negatif cıktı. adetim cok düzenlidir 27-28 günde kesin olurum ilk defa böyle uzadı. ovu. testi yapmıştım fakat tamamen eşit koyulugu yakalayamamıştım 20. günden itibaren ovu. testi yapmayıda bırakmıştım. sence bu ay geç mi yumurtladım eğer öyleyse sebebi ne olabilir eğer geç yumurtladıysam gec döllenme olmuş olablir mi yani kan testi yaptırsam mı ( eşim ısrar ediyo kan testine götürmek istiyo oda şaşırdı adetim gelmedi diye) :) kafam karışık baya yanii ne tavsiye edersin bana :)

inş.. önce ürolojiye muayene olup dr testte yönlendirip sonucu dr a mı gösterceksiniz nasıl yapcaksınız bn cahilim bu konuda ???
benim kadin dogumcum yazdi verdi cnm bu testleri istiyorum diye spermiyogram falan yaziyo urolojiden randevu alicaz gidip kadin dogum doktorumuz bu testleri istedi dicez artik devaminibende bilmiyorum

bende bizim evin yaninda eczane var birkac kez aldim ama artik oraya gidemiyorum taniyacaklar artik kiz daha hamile kalamamis her ay test aliyo gibisinden
aynen aynen bizimde tanıdık eczacı çırakları denk gelıyo arada onlar tanımıyo sureklı degıstıgınden o denk gelcek dıye hızla alıp ckyrm :):) bu ay kalmasın artık oyle bır derdm yahuuu :)

benim kadin dogumcum yazdi verdi cnm bu testleri istiyorum diye spermiyogram falan yaziyo urolojiden randevu alicaz gidip kadin dogum doktorumuz bu testleri istedi dicez artik devaminibende bilmiyorum

anladımm ne zamandr evlisin ve ne zamandır bebek düşünüyosunuz ?

aynen aynen bizimde tanıdık eczacı çırakları denk gelıyo arada onlar tanımıyo sureklı degıstıgınden o denk gelcek dıye hızla alıp ckyrm :):) bu ay kalmasın artık oyle bır derdm yahuuu :)
keske set halinde falan alabilsek diyorum ben ellili yuzlu esim napcan o kadar testi diyo olsun ikinci cocuga kalsin diyorum sanki hrmen olcakmis gibiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…