Sağ ol tatlıım geçti benimki ama eşim grip , inşaAllah bana geçmeden bu süreci kapatmış oluruz ,
sen nasılsın , adet bazen değişik olabiliyor özellikle mevsim geçişlerinde yada sıkıntı yaptığımızda ,dert etme eğer agrın yoksa
kızlar bu gebelık testlerini internetten alabılıyomuşsunuz hangı sıtelerden aldınız guvenlımı pekı
mogami çok teşekkürler cicim inşallah uğurlu gelir :)Arkadaşlar listemiz başlığımızda aktif olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz
Goca (Ofaskmıacaba) ------> 7 Temmuz ------> 6. deneme ------> HAMİŞ
EYLÜL BAT
Abcdefcd -------------------> 1 Eylül ----------> 8. deneme ------------->
Neslli -----------------------> 2 Eylül ----------> 3. deneme -------------->
April28 ---------------------> 3 Eylül ----------> 2. deneme ------------->
Şekerpancari -------------> 3 Eylül ----------> 4. deneme -------------->
Wuslt -----------------------> 4 Eylül ----------> 5. deneme -------------->
Nenu ------------------------> 4 Eylül ---------> 48. deneme ------------->
Mogami --------------------> 4 Eylül ----------> 5. deneme -------------->
Candy_88 -----------------> 4 Eylül ----------> 3. deneme ----------------> HAMİŞ
Meemure ------------------> 4 Eylül ----------> 2. deneme -------------->
9661 ------------------------> 7 Eylül -----------> 3. deneme -------------->
Nazligamzelim -----------> 8 Eylül ----------> 6. deneme -------------->
Betiboop -------------------> 8 Eylül ----------> 4. deneme -------------->
Golyayla -------------------> 8 Eylül ----------> 19. deneme ------------->
Yfrks ------------------------> 9 Eylül ----------> 8. deneme -------------->
Esra51 ----------------------> 9 Eylül ----------> 7. deneme ---------------> HAMİŞ
Afrodit ---------------------> 10 Eylül ----------> 3. deneme -------------->
Hiwazere ------------------> 11 Eylül ----------> 4. deneme -------------->
Kocamlaben --------------> 13 Eylül ----------> 3. deneme -------------->
Leylaaras ------------------> 13 Eylül ----------> 5. deneme -------------->
Nilgunuk ------------------> 14 Eylül ----------> 1. deneme --------------> HAMİŞ
Gulbıke ---------------------> 14 Eylül ---------> 3. deneme -------------->
Elisa -------------------------> 14 Eylül ---------> 3. deneme -------------->
Larsson --------------------> 15 Eylül ---------> 4. deneme ---------------> HAMİŞ
Burcunaz1 -----------------> 15 Eylül ---------> 4. deneme
Tospaa ----------------------> 16 Eylül ---------> 3. deneme -------------->
Kilislielos ------------------> 16 Eylül ---------> 15. deneme
Oceanshine ----------------> 16 Eylül ---------> 12. deneme
Meleğim66 -----------------> 16 Eylül ---------> 3. deneme
Elifbade06 -----------------> 17 Eylül ----------> 7. deneme
Hanfendi25 ----------------> 19 Eylül ---------> 4. deneme
FatmaSA --------------------> 20 Eylül ---------> 2. deneme
Ysmn1096 ------------------> 20 Eylül --------> 12. deneme
Deminos --------------------> 21 Eylül ---------> 6. deneme
Mgul -------------------------> 22 Eylül ---------> 3. deneme
Sekme -----------------------> 23 Eylül ---------> 5. deneme
Hilal1653 -------------------> 23 Eylül ---------> 3. deneme
Aysemutlu ------------------> 23 Eylül ---------> 4. deneme
Hyb77 ------------------------> 23 Eylül ---------> 1. deneme
Lovely35 --------------------> 25 Eylül----------> 3. deneme
Missladybird --------------> 26 Eylül ----------> 3. deneme
Şekerpancari --------------> 28 Eylül ----------> 5. deneme
Abcdefcd -------------------> 30 Eylül ----------> 9. deneme
Neslli ------------------------> 30 Eylül ----------> 4. deneme
Xxxsindelxxx -------------> 30 Eylül -----------> 2. deneme
9661 -------------------------> 30 Eylül -----------> 4. deneme
Alitu ------------------------> 30 Eylül -----------> 2. deneme
EKİM BAT
Bebek isdeyen biri ----> 1 Ekim -----------> 36. deneme
Wuslt ---------------------> 2 Ekim -----------> 6. deneme
Nenu ----------------------> 2 Ekim -----------> 49. deneme
Afrodit26 ----------------> 2 Ekim -----------> 3. deneme
Mogami ------------------> 3 Ekim -----------> 6. deneme
Sirrieyvan ---------------> 7 Ekim -----------> 2. deneme
Tospaa -------------------> 7 Ekim -----------> 4. deneme
Golyayla -----------------> 8 Ekim -----------> 20. deneme
Zzzzynpppp -------------> 9 Ekim -----------> 6. deneme
Elisa -----------------------> 11 Ekim ----------> 4. deneme
Betiboop -----------------> 13 Ekim ----------> 5. deneme
Sebebiumut -------------> 13 Ekim ----------> 1. deneme
Meemure ----------------> 15 Ekim -----------> 3. deneme
Hanife55 -----------------> 16 Ekim ----------> 10. deneme
Kocamlaben ------------> 20 Ekim ----------> 4. deneme
Kaygılı --------------------> 31 Ekim ----------> 3. deneme
Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
desene sorun devam ediyor şu poliplerden tez zamanda kurtulsanda sende bizde rahat etsek
simdi baktım netten set halinde falanda var hemde seçenek cok ama fiyatları eczanelere göre yuksek yahugebelik testlerini eczanelerden alıyoruz ov testlerini gitti gidiyor dan alıyor hatunlar :) ov testleriyle birlikte gebelik testide oluyor yanında :)
aynen canim eminim cok mukemmel ve de kolay kanan bir baba olacak insallah hele bir de kizimiz olursa ayyy nasil kandirir onu cilveler yaparak..daha olmadan hayallerini kuruyoruz sansli bebecikler bunlar sen ilk adetini oldun mu cnm nasil gidiyo vucudun normale donmustur insallahAbbboooo babaya bakın hele eğer yapabilirse n ala anında alacak hele böyle büyük konuştuktan sonrahiç dayanamazlar hiç :)
inşallah bacımmogami çok teşekkürler cicim inşallah uğurlu gelir :)
tatlim benim esimde verecekk ama biz ayni gun gidecegiz benim adetimin ucuncu gunu hem o da iliskiye girmemis ve bosalmmis olur sonuclarimizda beraber degerlendirilir nasilsa ben adetken perhiz olacak
tatlim tipkimsan diye bir site var 50 adet gebelik testi 15 tl almayi cok istedim ama kapiodeme secenegi cok kart kullanmiyorum o yuzden alamadim bir bak istersen fiyatlar uygun geldi bana markasida labaqikti galibasimdi baktım netten set halinde falanda var hemde seçenek cok ama fiyatları eczanelere göre yuksek yahu
bakarım canım bende kart kullanmıyorum ki eczanedende almaya cekınıyorum 4 5 defa hep gttm cok cekınıyorumtatlim tipkimsan diye bir site var 50 adet gebelik testi 15 tl almayi cok istedim ama kapiodeme secenegi cok kart kullanmiyorum o yuzden alamadim bir bak istersen fiyatlar uygun geldi bana markasida labaqikti galiba
evet ozelde yaptircaz canim 3 gun yeterlidir sanirsam insallah guzel sonuclar alirizbnde suan adetliyimde onun öncesinde kaç gün boşalmadı hatırlamıorum siz özelde mi yaptırcaksınız ?
evet ozelde yaptircaz canim 3 gun yeterlidir sanirsam insallah guzel sonuclar aliriz
bende bizim evin yaninda eczane var birkac kez aldim ama artik oraya gidemiyorum taniyacaklar artik kiz daha hamile kalamamis her ay test aliyo gibisindenbakarım canım bende kart kullanmıyorum ki eczanedende almaya cekınıyorum 4 5 defa hep gttm cok cekınıyorum
mogamicim nasılsın kuzum sana bilgilerine dayanarak danısmak istediğim bişeyler var :) benim bat pazar günüydü henuz olamadım idrar testi yaptım evde ve sonucu negatif cıktı. adetim cok düzenlidir 27-28 günde kesin olurum ilk defa böyle uzadı. ovu. testi yapmıştım fakat tamamen eşit koyulugu yakalayamamıştım 20. günden itibaren ovu. testi yapmayıda bırakmıştım. sence bu ay geç mi yumurtladım eğer öyleyse sebebi ne olabilirinşallah bacım
benim kadin dogumcum yazdi verdi cnm bu testleri istiyorum diye spermiyogram falan yaziyo urolojiden randevu alicaz gidip kadin dogum doktorumuz bu testleri istedi dicez artik devaminibende bilmiyoruminş.. önce ürolojiye muayene olup dr testte yönlendirip sonucu dr a mı gösterceksiniz nasıl yapcaksınız bn cahilim bu konuda ???
aynen aynen bizimde tanıdık eczacı çırakları denk gelıyo arada onlar tanımıyo sureklı degıstıgınden o denk gelcek dıye hızla alıp ckyrm :):) bu ay kalmasın artık oyle bır derdm yahuuu :)bende bizim evin yaninda eczane var birkac kez aldim ama artik oraya gidemiyorum taniyacaklar artik kiz daha hamile kalamamis her ay test aliyo gibisinden
benim kadin dogumcum yazdi verdi cnm bu testleri istiyorum diye spermiyogram falan yaziyo urolojiden randevu alicaz gidip kadin dogum doktorumuz bu testleri istedi dicez artik devaminibende bilmiyorum
keske set halinde falan alabilsek diyorum ben ellili yuzlu esim napcan o kadar testi diyo olsun ikinci cocuga kalsin diyorum sanki hrmen olcakmis gibiiiaynen aynen bizimde tanıdık eczacı çırakları denk gelıyo arada onlar tanımıyo sureklı degıstıgınden o denk gelcek dıye hızla alıp ckyrm :):) bu ay kalmasın artık oyle bır derdm yahuuu :)
mogami bata 6 gün var ama içimdeki test yapma isteğini durduramıyorum ben offf beklemek ne kötüüüinşallah bacım
Evet ben de bıktım hakkaten, kanamadan gidicem en son. İnşallah öbür ay operasyon parasını ayırabilirsem kenara, halledicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?