2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Aslında doktorlar doğrusunu yapıyor 1 yıl diyerek , çünkü normal olarak da yüzdelikler var hemen çocuk olanlar olduğu gibi 1 yıl içinde olanlar yüzde 80.
ama senin durumun farklı... adetlerin düzensiz vs... keşke deseydin baktırabilir miyim yumurtalıklarıma diye , agrım var kistten şüpheleniyorum diye... cok zor doğru durust bir doktor bulmak...
canım olur mu burda dertlerimizi anlatıyoruz zaten

Çok geçmiş olsun canım.
Sağ ol tatlıım geçti benimki ama eşim grip , inşaAllah bana geçmeden bu süreci kapatmış oluruz ,
sen nasılsın , adet bazen değişik olabiliyor özellikle mevsim geçişlerinde yada sıkıntı yaptığımızda ,dert etme eğer agrın yoksa

ay öylemi ya benimde şimdiye kadar 3 idrar testi oldu bile.. acaba psikolojik durumumuz mu etkiliyo reglin gecikmesini de bilemedim sanırım stres etkılı oluyor :)
Evet olabilir canım... Bende anlamadım ilk deneme diye herhalde öyle oldu dedim kendi kendime
Stres etmemekte fayda var

Kuzucgum ıyıyım cok sukur adet oldum duncok yogundum gıremedım suandada bırazcık yogunlugum var bır yarım saate aranıza katılacagım opuyorum hepınız sen nasılsın tatlım
ben de çok yoğundum tatlım ya vatandaş geldi gitti beni sinir etti kalabalık oldu burası sanki devlet dairesi değil kadınlar hamamı ama şimdi rahatladım biraz kaygılıyı okudukça gülüyoruz dimi:) bekliyoruz seni biran önce tatlım belirsizlikten kurtulmak seni biraz rahatlatmıştır adet olmakla nasip belki batdaş ve hamiledaş oluruz:)

burasııı ecza deposuuu kadınlar klubü değil her derde deva hastalığa şifa mutluluklarr burda :):):) bizde seviyoruzz meemuree çok sinir yapma varsa yoksa bebeğimize üzülür endişeleniriz gerisi boş :)
aynen doğru söylüyorsun iş için üzülmeye değmez nasılsa olacak işler herşeyin bir çözümü var:) bugün tam formundasın ya süpersin

al tabi canım bak çok faydasını göreceksin

çok tşk ederim desteğin için Mogamicim.
şu regl günlerimi atlattığımda kendme gelcem biliorum birkaç gün üzüntülü hallerimden böyle oluyorum.
ekim ayı yeni umutlar çalışmalara tam gaz devam.
bu arada yarın sabah eşimle sperm testine gidiyoruz sonuç ne olcak merak ediyorum

canımsın, eğer spermcikler bulduysa yolunu bebişin gelecek inşaAllah yok değilse çalışma zamanları kışın daha rahat olur o zaman gelir , sakin olun ama bu önemli tatlım..
Ne güzel demissin sen öyle tatlim :) tamam bakalım burada olumsuz düşünce yok inşallah hepimiz kırmızüpı kartsız güzel günler göreceğiz :)

aynen doğru söylüyorsun iş için üzülmeye değmez nasılsa olacak işler herşeyin bir çözümü var:) bugün tam formundasın ya süpersin

yok aslında çok sorunlar var eşimin işleri bu ara problemli onun stresi çok doğal olarak benimde ayrıca kendi işimide değiştirmek istiyorum ama hiç bir şeyi takmadan yapmaya çalışıyorum eşimede lütfen kimler için stres yaptığına üzüldüğüne bak diyorum bunu bebişten sonra öğrendim değmeyen kimse için sağlığımdan fedakarlık etmeyeceğim mümkün olduğunca o yüzdennn mutluyum ohh ohh :)

Degıl mi sonra çok stresli ağlayan mız mız çocuklarimiz olur buna dikkat edelim bakalim :) ne yapiyorsun tatlim sen ne alemdesin

ekim bebişi getirir inşallah nasıl sonuçlar eşinin ?

Kızlar öğleden sonra kan sonucumu alıcam .degerin cok yuksek oldugunu sanmıyorum cunku bat gününde erken gebelik testinde bile silik gibiydi cok net bi kırmızı degıldı.
Mogami cnm rahim muayenesi bende yapıyordun biliyorsun.birkac güne kadar rahim girişini hep hissetmiştim parmağımın ucunda.lakin tek fark şuydu.benim rahim girişi arkaya dönük duruyordu hep bu ay yum dönemindn beri giriş kısmı ön tarafa dönük duruyordu ve son güne kadarda öyle devam etti.sebebi anlamı nedir bilmiyorum sadece girişin duruş şekli değişti bende.
Ayrıca kızlar yumdan sonra artan vucut ısısı yuksek devam ederken 21-23 günler arasında sanki bariz belli olan bir düşüş oluyormuş ısısa.bendedde olmustu.yerleşme düşüşü diyorlar buna.ben bu ani düşüşü 21. Günde ve battan birkaç gün önce yaşadım.birçok kişinin ates tablolarına baktım.hiç düşüş olmadanda hamiş kalan var.ama daha cok hep yerleşme düşüşü yaşayan var.bilgi olsun die paylaşım dedim kızlar :) ayrıca şu karbonat testini falanda yapmayın bendede köpürmedi mesela.köpürmesi için yuksek hormon sevıyesı gerekıyor olabılır. Oyuzden ilk başlarda etkisi olmaz kanımca.

Canim troid ilacini bende kullaniyorum hemde 2 senedir Allah'in izniyle sende hamis olursu insaAllah

insallahh... bnm tiroid az çalışıyo 50 mg euthyrox kullanıorm inş en kısa zamanda hamile kalırım bizim için dua et hamilelerin duası kabul olurmuş..

aynen canım benım s yogunluk bıtse aranıza donecegım evet kaygılı olmasa halımız harap nesemız bızım evet canım adet olmak cok ıyı oldu rahatladım ınsalah canım sırasıyla batdaş sonrada hamıledas oluruz bebıslerımzı konusurz

ekim bebişi getirir inşallah nasıl sonuçlar eşinin ?

KAYGILI eşimle hastanede randevumuz yarın sabah yaptırdgmzda snucları yazarm. henüz gitmedik bu arada sperm testini nasıl yapılıolar hiç bilmiyorum.

ne demek kuşum... sperm testinin bikaç kuralı var... öncelikle 3-4 gün boşalma olmadan gidilmeli... ayrıca sperm örneği vermeden önce mutlaka idrarını yapsın deniliyor...tükürük kayganlaştırıcı gibi şeylerde kullanmamalı... umarım test sonuçları pırıl pırıl gelir

öyle miiii bilmiyodum .. 2 gün önce bosalma olmussa yapmazlar mı ? kayganlastırıcı kullanmıo zaten.

ben bu ay korunuyorum eylül adetini görene kadar korunacağım ama bir kere korunmasız oldu yumoş muydu dersen bana göre değil ama belli bi yumoş tarihim de yok :)
o zaman ekim batıyla devam fıstık... isters misin kırmızılardan önce bi bebiş geliyormuş

Kızlar soğan kürüne başladım başlarda içerken zorlanıyordum ama içine birkaç damla limon sıkınca içilebiliyor. Ben limon sayesinde içebildim tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…