- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Aslında doktorlar doğrusunu yapıyor 1 yıl diyerek , çünkü normal olarak da yüzdelikler var hemen çocuk olanlar olduğu gibi 1 yıl içinde olanlar yüzde 80.geçmiş olsun tatlım ya Allah acil şifalar versin, ya ille yalan mı söyleyeceğim bakması için 2-3 aydır çocuk istiyoruz deyince 1 yıl olmazsa o zaman gel diyor ya eğer bir sorunum varsa neden 1 yıl üzüleyim benim adetlerim zaten düzensiz sıkıntı varki düzensiz bir bak yani ben zorla hormon testi yaptırdım biliyor musun şimdi gitsem desem ki ağrım var kasıklarımda güler geçer ben hormon testine gittiğimde ultrasonla bile bakmadı yaaaabir de ben ilçede oturuyorum burda özel yok, özel hastane yarım saat uzaklıkta başka bir ilçede yani ayrıca ben neden burda imkanım varken bir hormona özelde 30 tl para vereyim sonra bir muayene 30 60 tl ne çok derdim varmış dimi başını ağrıttım
Sağ ol tatlıım geçti benimki ama eşim grip , inşaAllah bana geçmeden bu süreci kapatmış oluruz ,Çok geçmiş olsun canım.
Evet olabilir canım... Bende anlamadım ilk deneme diye herhalde öyle oldu dedim kendi kendimeay öylemi ya benimde şimdiye kadar 3 idrar testi oldu bile.. acaba psikolojik durumumuz mu etkiliyo reglin gecikmesini de bilemedim sanırım stres etkılı oluyor :)
ben de çok yoğundum tatlım ya vatandaş geldi gitti beni sinir etti kalabalık oldu burası sanki devlet dairesi değil kadınlar hamamı ama şimdi rahatladım biraz kaygılıyı okudukça gülüyoruz dimi:) bekliyoruz seni biran önce tatlım belirsizlikten kurtulmak seni biraz rahatlatmıştır adet olmakla nasip belki batdaş ve hamiledaş oluruz:)Kuzucgum ıyıyım cok sukur adet oldum duncok yogundum gıremedım suandada bırazcık yogunlugum var bır yarım saate aranıza katılacagım opuyorum hepınız sen nasılsın tatlım
Kızlar bu arada ben hâlâ böyle kıpkırmızıyım. 6. günüm hâlâ kanamam yoğun ve kıpkırmızı geliyo
aynen doğru söylüyorsun iş için üzülmeye değmez nasılsa olacak işler herşeyin bir çözümü var:) bugün tam formundasın ya süpersinburasııı ecza deposuuu kadınlar klubü değil her derde deva hastalığa şifa mutluluklarr burda :):):)bizde seviyoruzz meemuree çok sinir yapma varsa yoksa bebeğimize üzülür endişeleniriz gerisi boş :)
al tabi canım bak çok faydasını göreceksin
Ne güzel demissin sen öyle tatlim :) tamam bakalım burada olumsuz düşünce yokcanımsın, eğer spermcikler bulduysa yolunu bebişin gelecek inşaAllah yok değilse çalışma zamanları kışın daha rahat olur o zaman gelir , sakin olun ama bu önemli tatlım..
aynen doğru söylüyorsun iş için üzülmeye değmez nasılsa olacak işler herşeyin bir çözümü var:) bugün tam formundasın ya süpersin
Degıl mi sonra çok stresli ağlayan mız mız çocuklarimiz olur buna dikkat edelim bakalim :) ne yapiyorsun tatlim sen ne alemdesinmoralimiz iyi olsun tatlım bebişimiz annesinin rahmine ilk geldiğinde ne yapacağım ben kadınla hep üzgün hep canı sıkkın demesin şekerim, bebiş geldiği gibi vay be benim annem de böyle bir kadın olmalı desin dimi yani
çok tşk ederim desteğin için Mogamicim.
şu regl günlerimi atlattığımda kendme gelcem biliorum birkaç gün üzüntülü hallerimden böyle oluyorum.
ekim ayı yeni umutlar çalışmalara tam gaz devam.
bu arada yarın sabah eşimle sperm testine gidiyoruz sonuç ne olcak merak ediyorum
Canim troid ilacini bende kullaniyorum hemde 2 senedir Allah'in izniyle sende hamis olursu insaAllah
ben de çok yoğundum tatlım ya vatandaş geldi gitti beni sinir etti kalabalık oldu burası sanki devlet dairesi değil kadınlar hamamı ama şimdi rahatladım biraz kaygılıyı okudukça gülüyoruz dimi:) bekliyoruz seni biran önce tatlım belirsizlikten kurtulmak seni biraz rahatlatmıştır adet olmakla nasip belki batdaş ve hamiledaş oluruz:)
ekim bebişi getirir inşallah nasıl sonuçlar eşinin ?
ne demek kuşum... sperm testinin bikaç kuralı var... öncelikle 3-4 gün boşalma olmadan gidilmeli... ayrıca sperm örneği vermeden önce mutlaka idrarını yapsın deniliyor...tükürük kayganlaştırıcı gibi şeylerde kullanmamalı... umarım test sonuçları pırıl pırıl gelirçok tşk ederim desteğin için Mogamicim.
şu regl günlerimi atlattığımda kendme gelcem biliorum birkaç gün üzüntülü hallerimden böyle oluyorum.
ekim ayı yeni umutlar çalışmalara tam gaz devam.
bu arada yarın sabah eşimle sperm testine gidiyoruz sonuç ne olcak merak ediyorum
ekliyorum kuşumdeneme sayım 2 bat 30 eylül :)
ne demek kuşum... sperm testinin bikaç kuralı var... öncelikle 3-4 gün boşalma olmadan gidilmeli... ayrıca sperm örneği vermeden önce mutlaka idrarını yapsın deniliyor...tükürük kayganlaştırıcı gibi şeylerde kullanmamalı... umarım test sonuçları pırıl pırıl gelir
o zaman ekim batıyla devam fıstık... isters misin kırmızılardan önce bi bebiş geliyormuşben bu ay korunuyorum eylül adetini görene kadar korunacağım ama bir kere korunmasız oldu yumoş muydu dersen bana göre değil ama belli bi yumoş tarihim de yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?