eklerim canım lakin lütfen geciktiğinde bana haber ver sizden haber bekliyorum ama söylemiyorsunuzda bişey.. umarım ekim umduğunu verir sanaMerhaba kizlarr ah moralim o kadar bozuk ki.. keske hiv girmeseydim test ates islerine stres yaptikca dongum uzadi. 31 gun olan regl 38 gun oldu bu ay
Onumuzdeki bat 20 ekim oldu benim canim(( ve malesef 4.deneme olucak rabbim insallah daha da bekletmez bizi guldurur yuzumuzu.amin insallah
yapacaklarını sanmam ayrıca testte doğru sonuç vermez... sen 4. gün sabahı git yaptır eşinleöyle miiii bilmiyodum .. 2 gün önce bosalma olmussa yapmazlar mı ? kayganlastırıcı kullanmıo zaten.
yapacaklarını sanmam ayrıca testte doğru sonuç vermez... sen 4. gün sabahı git yaptır eşinle
teşekkürler mogamicim :)ekliyorum kuşum
aynen canım benım s yogunluk bıtse aranıza donecegım evet kaygılı olmasa halımız harap nesemız bızım evet canım adet olmak cok ıyı oldu rahatladım ınsalah canım sırasıyla batdaş sonrada hamıledas oluruz bebıslerımzı konusurz
KAYGILI eşimle hastanede randevumuz yarın sabah yaptırdgmzda snucları yazarm. henüz gitmedik bu arada sperm testini nasıl yapılıolar hiç bilmiyorum.
tatlım biz devlete ürolojiye gittik ama yapmadılar en iyisi özelde ya da bi laboratuvarda yaptırhmmm anladımm tamam o zaman ona göre ayarlayayım randevuyu. Devlet hastanelerinde üroloji yapıyo bu testi değil mi ?
o zaman ekim batıyla devam fıstık... isters misin kırmızılardan önce bi bebiş geliyormuş
Allahın işi kuzum... bakalım kısmetinde ne varisterimde riskli olur diye isteyemiyorummm
3 gün ilişki perhizi var hiç bir şey demediler mi ilginç valla bu doktorların hastanelerin biri birini tutuyorsa bende kaygılı değilim burda yaptıranlar 3gün perhiz olduğunu söylediler orda eşin veriyor bi şekilde boşalıp (afedersin) sanıyorum . yarın güzel sonuçlar vermeni bekliyoruz :)
tatlım biz devlete ürolojiye gittik ama yapmadılar en iyisi özelde ya da bi laboratuvarda yaptır
bacim onlarda bu kadar bekletmeseydi bizi sabredemiyoruz ki napalim esim diyoki o bebis bir olsun bak ne istese gec alicam diyo sende bize zamaninda gec geldin dicem diyo intikam dusunuyotavuk gibiyizz gelsin o sarı civcivler biz onları yeriz yerizzz :)) klomen bebeklerii asprin bebekleri bunlarr gel abla gelll sağlıksız yaşam çocuklar oluşurken bile kimyasallar ahh bizler ahh :)
kuşum ben dün larsson un yaptığı maydanoz süt buharı olayını araştırdım ve ekimde yapmayı planlıyorm şimde sende iltihap var deyince söyliyim dedim iltihabı gayet iyi söküyormuş ve üstüne bide tüpleri açıyormuş... adet bitiminde başlanması gerekmiş...bilgin olsunKızlar Günaydın saat 1 de randevum var gebelik testini de tekrar isteyeceğim akşam üzeri sonuç çıkar bakalım ne çıkacak. Bu arada kızlar benim idrarda falan hic yanma yok doktor iltihap var dedi o yüzden üroloji ye yönlendirdi. Iltihap olunca yanma falan olmaz mı?
Kuşum teşekkürler bilgiler için... o düşüş olayı benimde dikkatimi çekmişti tabloları incelerken... rahim olayına ise artık inanmıyorum... perşembeye sonerciğe gidiyorum dicem artık yeter soner bey bi çaresine bakalım şu işinKızlar öğleden sonra kan sonucumu alıcam .degerin cok yuksek oldugunu sanmıyorum cunku bat gününde erken gebelik testinde bile silik gibiydi cok net bi kırmızı degıldı.
Mogami cnm rahim muayenesi bende yapıyordun biliyorsun.birkac güne kadar rahim girişini hep hissetmiştim parmağımın ucunda.lakin tek fark şuydu.benim rahim girişi arkaya dönük duruyordu hep bu ay yum dönemindn beri giriş kısmı ön tarafa dönük duruyordu ve son güne kadarda öyle devam etti.sebebi anlamı nedir bilmiyorum sadece girişin duruş şekli değişti bende.
Ayrıca kızlar yumdan sonra artan vucut ısısı yuksek devam ederken 21-23 günler arasında sanki bariz belli olan bir düşüş oluyormuş ısısa.bendedde olmustu.yerleşme düşüşü diyorlar buna.ben bu ani düşüşü 21. Günde ve battan birkaç gün önce yaşadım.birçok kişinin ates tablolarına baktım.hiç düşüş olmadanda hamiş kalan var.ama daha cok hep yerleşme düşüşü yaşayan var.bilgi olsun die paylaşım dedim kızlar :) ayrıca şu karbonat testini falanda yapmayın bendede köpürmedi mesela.köpürmesi için yuksek hormon sevıyesı gerekıyor olabılır. Oyuzden ilk başlarda etkisi olmaz kanımca.
tatlim benim esimde verecekk ama biz ayni gun gidecegiz benim adetimin ucuncu gunu hem o da iliskiye girmemis ve bosalmmis olur sonuclarimizda beraber degerlendirilir nasilsa ben adetken perhiz olacakcanım bu konuyla ilgili hiç hastaneye gitmedikki ondan dolayı bilmiyorum bunları şimdi sizden öğrendim normal kan verir gibi verilecegni sanıodum cinsel perhizi bilmiyodum öğrendgm iyi oldubu durumda sanırım yarın gidemicez hatırladgm kadarıyla iki gün önce boşalma oldu diye hatırlıorum tam emin değilim eşimle konuşayımda
AAA 6.GÜN ARTIK ÇOK AZ GELMESİ GEREK NORMALDE KAÇ GÜN OLUYOR ?
bacim onlarda bu kadar bekletmeseydi bizi sabredemiyoruz ki napalim esim diyoki o bebis bir olsun bak ne istese gec alicam diyo sende bize zamaninda gec geldin dicem diyo intikam dusunuyo
Eskiden yine bu kadar sürerdi ama artık damla damla olurdu canım. Ve de kahverengi olurdu. Poliplerimden beri böyle. Zaten doktora da ilk o belirtiyle gitmiştim. Uzun süren kanama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?