2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

larsson dünden beri aklımdasın hep hikayen beni hep çok etkilemişti şimdi ne güzel hamiş muhabbeti yapıyorsun inşaallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin gülsün yüzünhep...
amin cnm mevla hepimizin yüzünü güldürsün inş.hersey bizim için acıda sevincte.

haklsısın kaygılı bende iş yerimde mutlu değilim müdürümüz sıkıntılı gelen vtandaşa iyi görünmek uğruna bize caka yapıyor işimizi artıyor sinir oluyordum ama takmıyorum artık tamam deyip geçiorum bende sizinle takılıyorum işten fırsat buldukça mutlu oluyorum

amin cnm mevla hepimizin yüzünü güldürsün inş.hersey bizim için acıda sevincte.
aaamin meryem suresini ben daha öncede duymuştum bende okumak istiyorum bu ay bir de 70000 tane lem yelit çekilmesini duymuştum ona başladım ama meryem suresini de okumak istiyorum

gecmis olsun cnm ama ne guzel tedavini oluyorsun eain de gitsin tabi h iciniz rahat eder insallah en kisa zamanda bebisin olur bir yil olmazsa tuplere bakilir demisti doktorum tikali mi deil mi diye insallah gerek kalmaz

yum pazartesi ya da salı oldu bence

AMİİİN AMİN İNŞALLAH ÖYLE OLMUŞTUR TUHAF OLDUM GÖRÜNCE DÜŞÜNÜRKEN KARŞIMDA BULDUM :) ÇALIŞ SENİNDE OLACAK RABBİM KISMET EDERSE :)

burda bir tek ben kaygı yaparım yok yok haklısın düzen bozulunca bat değişiyo yum değişiyo her şey tüm beklentiler değişiyor ama sen batını olursan olsun bitsin rahatça takıl kafana göre ilişki olsun eğer ekimde olmazsa kasımda ov testi alırız ama sen ekimde free takıl beni dinle :)

Anladım canım. Eşin de iyileşsin hemencecik o zaman :)
Yok tatlım mevsimden değil benimki, rahimde polipler var ya onlar yapıyo bu uzun ve yoğun kanamayı
Ah canım sahi di mi ,bazen karışıyor burda kimin nesi vardı ,inşaAllah bir an evvel ameliyatını olursun tatlımm ve iyileşirsin , zor oluyordur elbette

bana sorsalar bayan ya öğretmen ya memur olacak diyorum ama bak seninle bu totemi yıkıyorum:) her iş yerinde problemler var illaki ama o sadece bir iş :) keşke bende sevdiğim mesleği bulup yapsaydım ama öyle bir tutkum hiç olmadı hala aklımda başka yerde olmak istediğim var :) kısmet nasip o yalakalar müdürler amannn boş insanlar onlar annelik evlat başka bir ortamda iyilik güzellik görmemişler ki anca ego tatmini :)

gecmis olsun cnm ama ne guzel tedavini oluyorsun eain de gitsin tabi h iciniz rahat eder insallah en kisa zamanda bebisin olur bir yil olmazsa tuplere bakilir demisti doktorum tikali mi deil mi diye insallah gerek kalmaz

inş gerek kalmaz yaaa. korunmayalı kasım sonunda bir yıl dolcak umarım rahim filmine filan gerek kalmaz.

aynen ego başka birşey değil yani dün evrak getiriyor çat diye atıyor masaya, ya içimden diyorum ki neyin kafasındasın şu an eline ne geçti boyun mu uzadı zevk mi aldın yani onu atmakla; amaaan işte boşver gitsin, çok şükür erkenden çıkıyorum 5 te işten çıkıyorum eğer araba bendeyse 5 dk da evimdeyim yürürsem 10-15 dk yani çıkış saati süper her işte sıkıntı olur deyip katlanmak lazım ne yapalım

Çalışan bayanın işi zor hakıkaten , Allah yardım etsin canım

bu arada sen nerde çalışoyordun tatlım

bende 5te çıkıyorum yoksaaa çekilmez ne parası için ne değer olarak sadece stajım var 1.5 sene kaldı onun için katlanıyorum ama sağlıklıyız kendi paramızı kendimiz istediğimiz gibi harcıyoruz okula giden çocuğa yardım edip birilerine bi şey alıp mutlu etmenin güzelliği paha biçilemez :) o daha kağıt atarak kendini bulutların üstünde görsünn biz gerçek mutlulukları bulmuşuz ohh canımıza değsin

kaygılı sen nerede çalışıyorsun istanbuldamısınız kızlar nerelerdensiniz :)))))))

o değil ben listeye yazılmadım ama muhabbet ediyorum hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…