amin cnm mevla hepimizin yüzünü güldürsün inş.hersey bizim için acıda sevincte.larsson dünden beri aklımdasın hep hikayen beni hep çok etkilemişti şimdi ne güzel hamiş muhabbeti yapıyorsun inşaallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin gülsün yüzünhep...
haklsısın kaygılı bende iş yerimde mutlu değilim müdürümüz sıkıntılı gelen vtandaşa iyi görünmek uğruna bize caka yapıyor işimizi artıyor sinir oluyordum ama takmıyorum artık tamam deyip geçiorum bende sizinle takılıyorum işten fırsat buldukça mutlu oluyorumyok aslında çok sorunlar var eşimin işleri bu ara problemli onun stresi çok doğal olarak benimde ayrıca kendi işimide değiştirmek istiyorum ama hiç bir şeyi takmadan yapmaya çalışıyorum eşimede lütfen kimler için stres yaptığına üzüldüğüne bak diyorum bunu bebişten sonra öğrendim değmeyen kimse için sağlığımdan fedakarlık etmeyeceğim mümkün olduğunca o yüzdennn mutluyum ohh ohh :)
aaamin meryem suresini ben daha öncede duymuştum bende okumak istiyorum bu ay bir de 70000 tane lem yelit çekilmesini duymuştum ona başladım ama meryem suresini de okumak istiyorumamin cnm mevla hepimizin yüzünü güldürsün inş.hersey bizim için acıda sevincte.
bende 2 gün sonra 4 ayı deviricem 18 mayıs geliniymbende 6 aylık :)
gecmis olsun cnm ama ne guzel tedavini oluyorsun eain de gitsin tabi h iciniz rahat eder insallah en kisa zamanda bebisin olur bir yil olmazsa tuplere bakilir demisti doktorum tikali mi deil mi diye insallah gerek kalmazkesnilkle öyle. yok canım ilk kez gitmicem bn özele gittim 3 ay önce ve hormon smear testlerimi yaptırdım birkaç kez alttan muayene de oldum daha hamile kalmadan birkaç kez çatala bile çıktım çok şükür bnde mühim bir sorun yok. sadece tiroidim az çalışıyo. Onun için küçük dozda ilaç kullanıorum endokrin doktorumun kontrolündeyim böyle işde. Görünürde bi sorun yok bnde ama eşim hiç gitmedi artık sıra onda ... onunda artık görünmesi lazım.
yum pazartesi ya da salı oldu benceyapma bak aklına da takmamaya çalış kıs bir de beni düşün şu an adetimin 12. günündeyim ve batıma 28 gün varsiz benim bu döngümde ikinci çocuğa bile dönersiniz ben sizi yolda beklerim yani takma kafana arkadaşım kaç gün geçti yumdan?
Ay canım benim ya inşallah dua kapılarının açık olduğu bir zamana denk gelmiştir de duan hayirlisiyla kabul olur. Inşallah hamilelik bulaşır bızlere de buz de en yakın Zamanda hamiş oluruz. Hamiş arkadaslara da Rabbim sağlıklı hamilelikler nasıp etsin innnşsllaaaah
bu günlerde çokmu Kaygılı yım ne :) :) adet olamamak da kötü ya düzenli çalışan sistemim bozulmuş gibi hissediyorumcnm rahatlatıcı yorumlarınızı aldıkça mutlu oluyorum kendi kendime düşünmektense sizlerle paylaşıyorum güzel yorumlarınızla rahat hissediyorum ferahlıyorum :)
Ah canım sahi di mi ,bazen karışıyor burda kimin nesi vardı ,inşaAllah bir an evvel ameliyatını olursun tatlımm ve iyileşirsin , zor oluyordur elbetteAnladım canım. Eşin de iyileşsin hemencecik o zaman :)
Yok tatlım mevsimden değil benimki, rahimde polipler var ya onlar yapıyo bu uzun ve yoğun kanamayı
haklsısın kaygılı bende iş yerimde mutlu değilim müdürümüz sıkıntılı gelen vtandaşa iyi görünmek uğruna bize caka yapıyor işimizi artıyor sinir oluyordum ama takmıyorum artık tamam deyip geçiorum bende sizinle takılıyorum işten fırsat buldukça mutlu oluyorum
gecmis olsun cnm ama ne guzel tedavini oluyorsun eain de gitsin tabi h iciniz rahat eder insallah en kisa zamanda bebisin olur bir yil olmazsa tuplere bakilir demisti doktorum tikali mi deil mi diye insallah gerek kalmaz
bak işte az kalmış tatlım haftaya pzts ye kadar bekle pazartesi ilk idrarla yap benceyum pazartesi ya da salı oldu bence
aynen ego başka birşey değil yani dün evrak getiriyor çat diye atıyor masaya, ya içimden diyorum ki neyin kafasındasın şu an eline ne geçti boyun mu uzadı zevk mi aldın yani onu atmakla; amaaan işte boşver gitsin, çok şükür erkenden çıkıyorum 5 te işten çıkıyorum eğer araba bendeyse 5 dk da evimdeyim yürürsem 10-15 dk yani çıkış saati süper her işte sıkıntı olur deyip katlanmak lazım ne yapalımbana sorsalar bayan ya öğretmen ya memur olacak diyorum ama bak seninle bu totemi yıkıyorum:) her iş yerinde problemler var illaki ama o sadece bir iş :) keşke bende sevdiğim mesleği bulup yapsaydım ama öyle bir tutkum hiç olmadıhala aklımda başka yerde olmak istediğim var :) kısmet nasip o yalakalar müdürler amannn boş insanlar onlar annelik evlat başka bir ortamda iyilik güzellik görmemişler ki anca ego tatmini :)
Çalışan bayanın işi zor hakıkaten , Allah yardım etsin canımaynen ego başka birşey değil yani dün evrak getiriyor çat diye atıyor masaya, ya içimden diyorum ki neyin kafasındasın şu an eline ne geçti boyun mu uzadı zevk mi aldın yani onu atmakla; amaaan işte boşver gitsin, çok şükür erkenden çıkıyorum 5 te işten çıkıyorum eğer araba bendeyse 5 dk da evimdeyim yürürsem 10-15 dk yani çıkış saati süper her işte sıkıntı olur deyip katlanmak lazım ne yapalım
bu arada sen nerde çalışoyordun tatlımbana sorsalar bayan ya öğretmen ya memur olacak diyorum ama bak seninle bu totemi yıkıyorum:) her iş yerinde problemler var illaki ama o sadece bir iş :) keşke bende sevdiğim mesleği bulup yapsaydım ama öyle bir tutkum hiç olmadıhala aklımda başka yerde olmak istediğim var :) kısmet nasip o yalakalar müdürler amannn boş insanlar onlar annelik evlat başka bir ortamda iyilik güzellik görmemişler ki anca ego tatmini :)
umarim cnm bak larsonda cekilecekti gerek kalmadi hamis simdiinş gerek kalmaz yaaa. korunmayalı kasım sonunda bir yıl dolcak umarım rahim filmine filan gerek kalmaz.
umarim cnm bak larsonda cekilecekti gerek kalmadi hamis simdi
aynen ego başka birşey değil yani dün evrak getiriyor çat diye atıyor masaya, ya içimden diyorum ki neyin kafasındasın şu an eline ne geçti boyun mu uzadı zevk mi aldın yani onu atmakla; amaaan işte boşver gitsin, çok şükür erkenden çıkıyorum 5 te işten çıkıyorum eğer araba bendeyse 5 dk da evimdeyim yürürsem 10-15 dk yani çıkış saati süper her işte sıkıntı olur deyip katlanmak lazım ne yapalım
kaygılı sen nerede çalışıyorsun istanbuldamısınız kızlar nerelerdensiniz :)))))))bende 5te çıkıyorum yoksaaa çekilmez ne parası için ne değer olarak sadece stajım var 1.5 sene kaldı onun için katlanıyorum ama sağlıklıyız kendi paramızı kendimiz istediğimiz gibi harcıyoruz okula giden çocuğa yardım edip birilerine bi şey alıp mutlu etmenin güzelliği paha biçilemez :) o daha kağıt atarak kendini bulutların üstünde görsünn biz gerçek mutlulukları bulmuşuz ohh canımıza değsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?