2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Benmde üç gün geçmşti 185 çıktı bugün tekrar kan verdm ama çok korkuyorm yükselmezse diye yarn öğleden sonra alırım sonucu

sağolasın kısmet olsada gelsek bea te te şuracıktamışın :) Bizim akrabamız var kırklarelinde oraya kalmaya gittik ben köy inek öyle yerleri çok severim hassasım yılan börtü böceğe karşı ama severim :) rahmetli ananemde illa selimiye camiini görmek istedi gittik gördük gezdik öyle çok bilmesemde gördüm :) trakya insanı yakındır bana çok akraba tanıdık olduğundan :) ama avusturya içinde çok güzel diyor giden tanıdıklarımız yaşam standartları olarak insan nereye gitse alışıyor işte kısmet :)

oyy avusturyalı anne süperrr, şuan türkçen çok iyi yaaaa, konuşmalarımız benzer sizinle beyaaa bende çanakkale bigada okudum yakındık yani, edirneye de aayyran kaldık

Öyle tatlımm... başta zorlandım okul olunca birde ama şükür sonra alıştım hele birde sevdiceğimi bulunca lisede , arka sıralarda bir daha gidemem avusturyaya dedim
İstanbul edirne yakın olunca bende arada giderim istanbula alışveriş için filan.. güzel oluyor, ama yaşamak için zor bir şehir istanbul

normal döngüne göre hesapla canım

huzur verici arkadaşım benim heh bak işte da'ül hadis cami çok güzeldi, annenlerin evi de süper yerdeymiş sen uzakmısın annenlere

evet güçlüyüz Allah'ın izniyle; hareketli ve pozitif enerjili güler yüzlü olduğunu burdan anlayabiliyorum şu karakterler seni ifade ediyor bence bak yer yer de böyle olabilirsin evdeeeeeevuuuuuuu

aynen öyleyim evde durduk yere oynayarak zıplayarak mutfağa girince annem gülerdi yine kaçırdı bizim kız keçileri derdi eşimde deli der arada olsun delilik çok güzel bi şey ama bu topicte pasif kimse yok herkes eğlenceli canlı bence en azından gecelerinden anlıyorum vay eşlerimizin haline

Benmde üç gün geçmşti 185 çıktı bugün tekrar kan verdm ama çok korkuyorm yükselmezse diye yarn öğleden sonra alırım sonucu

hala korkuyorum diyo bu kadın yahu allah allahh rahat tut içini çocuğa stres yaptırma annesi lütfen bak o var ama pıhtı ama milimvar o bir canlı senden beslene beslene büyüyor ço şükür yarın görücez zaten allah kısmet ederse :)

oyy avusturyalı anne süperrr, şuan türkçen çok iyi yaaaa, konuşmalarımız benzer sizinle beyaaa bende çanakkale bigada okudum yakındık yani, edirneye de aayyran kaldık
e tabi yaaa benzemez mi içç
bende şive yoktur ve şu anda kimse inanmıyor benim türkçeyi sonradan öğrendiğime , düz istanbul türkçesi konuşurum

huzur verici arkadaşım benim heh bak işte da'ül hadis cami çok güzeldi, annenlerin evi de süper yerdeymiş sen uzakmısın annenlere
evet süper yerde canım...
Allah razı olsuun sendeeen
yok değil canım... annemlerin kapısının önünden ilçe arabaları kalkıyor... yarım saatte benim kapının önünde oluyorsun

lise aşkı yaniiiii ay ne güzel yaaa, ben eşimi işe başlayınca buldum yani o buldu beni yengesinde gördü tanışmak istedi evlendiğimizde 1,5 yıldır görüşüyorduk bazen özeniyorum liseden tanışıp evlenenlere, eşimi daha önce bulsaydım diyorum ama nasip işte, aşkın her anı her hali güzel değil mi yaaaa önemli olan aşık olmak

iyiymiş senin tatlım , ne kadardır deniyordunuz ?

3 deneme oldu canım ama yumutrlamadan flan haberim yoktu adam akıllı deneyelim derken mantar oldum son 2 ay öyle gitti ilaç kullandım ondan öncesinde de eşimin tayindi,evdi,askerlikti derken 2 sene bebişi ertledik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…