Benmde üç gün geçmşti 185 çıktı bugün tekrar kan verdm ama çok korkuyorm yükselmezse diye yarn öğleden sonra alırım sonucucnm yum hesabına göre ayın 14 de olmam gerekiyordu.eeglimin 28. Günü yani.ben 29. Gün testi yaptırdım sonuc 107.36 cıktı. Batı 1 gün geçmiş oluyor yani.senin kaç çıkmıstı canım kaçıncı gun yaptırdın sen
Ekim 26 da 1 sene doluyor canım , sen
Edirneliyim beaaa
Annem avusturyalı benim , babam edirneli, 10 yaşına kadar avusturyada yaşadım sonra edirneye taşındık, ülke değişikliği ilk zamanlar çok zor oldu , hele ki çok az türkçem olunca.. ama elhamdülillah insanoğlu her şeye alışıyoor
sen ne zaman geldin edirneye kızanım , geldiğinde ağarliiimm seniii
Korkma tatlım , inşaAllah güzel sonuçlar alacaksın , bebişin sağlıklı inşaAllah annesiBenmde üç gün geçmşti 185 çıktı bugün tekrar kan verdm ama çok korkuyorm yükselmezse diye yarn öğleden sonra alırım sonucu
oyy avusturyalı anne süperrr, şuan türkçen çok iyi yaaaa, konuşmalarımız benzer sizinle beyaaa bende çanakkale bigada okudum yakındık yani, edirneye de aayyran kaldıkEdirneliyim beaaa
Annem avusturyalı benim , babam edirneli, 10 yaşına kadar avusturyada yaşadım sonra edirneye taşındık, ülke değişikliği ilk zamanlar çok zor oldu , hele ki çok az türkçem olunca.. ama elhamdülillah insanoğlu her şeye alışıyoor
sen ne zaman geldin edirneye kızanım , geldiğinde ağarliiimm seniii
İnşallah canm benm sağolKorkma tatlım , inşaAllah güzel sonuçlar alacaksın , bebişin sağlıklı inşaAllah annesi
Öyle tatlımm... başta zorlandım okul olunca birde ama şükür sonra alıştım hele birde sevdiceğimi bulunca lisede , arka sıralarda bir daha gidemem avusturyaya dedimsağolasın kısmet olsada gelsek bea te te şuracıktamışın :) Bizim akrabamız var kırklarelinde oraya kalmaya gittik ben köy inek öyle yerleri çok severim hassasım yılan börtü böceğe karşı ama severim :) rahmetli ananemde illa selimiye camiini görmek istedi gittik gördük gezdik öyle çok bilmesemde gördüm :) trakya insanı yakındır bana çok akraba tanıdık olduğundan :) ama avusturya içinde çok güzel diyor giden tanıdıklarımız yaşam standartları olarak insan nereye gitse alışıyor işte kısmet :)
normal döngüne göre hesapla canımhaklısın cnm bu ay hiç olmadıgı kadar stres yaptım.. sürekli bişeyleri sorgularken buluyorum kendimi buda ruhsal olarak çok bunaltıyo beni.. beklemekte fayda var en iyisi beklemeliyim.. peki adetim geç gelince bi daha ki ay neye göre hesaplama yapmalıyım yumurtlama, BAT hesaplaması falan yapacak olursam bu ay ki düzeni mi baz alıcam yoksa geçen aylardaki gibi mi düşünücem cnm
huzur verici arkadaşım benimAynı beni betimledin..huzur vericiii
elbet espiriydi ama bende severim.. selimiye camiisnin tam karşısında annemlerin evi ( evlenmeden bizim ev derdim , ne garip geldi ) yani müthiş bir manzarası var sen düşün...
biliyorum dar'ül hadis camii dediğin... oranın bahçesi çok güzeldir... nişanda orda resim çekilmiştik hususi... bayılırım bende , bir daha gelirsen beklerim , haber et bana e miii
evet güçlüyüz Allah'ın izniyle; hareketli ve pozitif enerjili güler yüzlü olduğunu burdan anlayabiliyorumşu karakterler seni ifade ediyor bence bak yer yer de böyle olabilirsin evdeeeeee vuuuuuuu
iyiymiş senin tatlım , ne kadardır deniyordunuz ?Bende 2 sene 2 aylığım canım
5 gün kala öğrenenler olmuştu normal testle deama normal test var belli olur mu ki kızların öyle öğrenenler çıkmıştı değil mi ..
Benmde üç gün geçmşti 185 çıktı bugün tekrar kan verdm ama çok korkuyorm yükselmezse diye yarn öğleden sonra alırım sonucu
e tabi yaaa benzemez mi iççoyy avusturyalı anne süperrr, şuan türkçen çok iyi yaaaa, konuşmalarımız benzer sizinle beyaaa bende çanakkale bigada okudum yakındık yani, edirneye de aayyran kaldık
evet süper yerde canım...huzur verici arkadaşım benimheh bak işte da'ül hadis cami çok güzeldi, annenlerin evi de süper yerdeymiş sen uzakmısın annenlere
hadi bakalım zaten testte negatifi gördüm artık regl beklerim olmadıben senin arkadan @Lovely35 te bizim arkamızdan geliyor :)
maalesef ben negatifi gördüm tatlım çalışma olmayınca işte.. neyse yakında yeni bat söylerim olmadı ...5 gün kala öğrenenler olmuştu normal testle de
YOK CANIM MOGAMİYE DEMEDİM BÖYLE İYİ LİSTEDE OLUNCA BASKI HİSSEDECEM GALİBA :)))))))))
BEN İSTANBULDAYIM KIZZ HAMİŞ KALIRSAK BULUŞMALAR BİLEM YAPARIZ Kİ
lise aşkı yaniiiii ay ne güzel yaaa, ben eşimi işe başlayınca buldum yani o buldu beni yengesinde gördü tanışmak istedi evlendiğimizde 1,5 yıldır görüşüyorduk bazen özeniyorum liseden tanışıp evlenenlere, eşimi daha önce bulsaydım diyorum ama nasip işte, aşkın her anı her hali güzel değil mi yaaaa önemli olan aşık olmakÖyle tatlımm... başta zorlandım okul olunca birde ama şükür sonra alıştım hele birde sevdiceğimi bulunca lisede , arka sıralarda bir daha gidemem avusturyaya dedim
İstanbul edirne yakın olunca bende arada giderim istanbula alışveriş için filan.. güzel oluyor, ama yaşamak için zor bir şehir istanbul
iyiymiş senin tatlım , ne kadardır deniyordunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?