bu arada sen nerde çalışoyordun tatlım
kaygılı sen nerede çalışıyorsun istanbuldamısınız kızlar nerelerdensiniz :)))))))
o değil ben listeye yazılmadım ama muhabbet ediyorum hadi hayırlısı
E niye yazılmıyon bacımkaygılı sen nerede çalışıyorsun istanbuldamısınız kızlar nerelerdensiniz :)))))))
o değil ben listeye yazılmadım ama muhabbet ediyorum hadi hayırlısı
E niye yazılmıyon bacım
Edirnedeyim canım , sen istanbul mu
bu arada giz sen eğer sen ben senin eski halini biliyorumm
Selam kızlar nasılsınız bakalımBenim bata 2 gün var adet belirtilerim oluyo ara sıra gelecek sanırım zaten pekte umudum yoktu bu aydan 20.nci günden sonra çalıştık çünkü yumurtlama gününü kaçırdım sanırım
Hoşgeldin , iyiyiz şükür , ben kaçacağım artık , yemeğe döneyim yavaş yavaşSelam kızlar nasılsınız bakalımBenim bata 2 gün var adet belirtilerim oluyo ara sıra gelecek sanırım zaten pekte umudum yoktu bu aydan 20.nci günden sonra çalıştık çünkü yumurtlama gününü kaçırdım sanırım
Hoşgeldin , iyiyiz şükür , ben kaçacağım artık , yemeğe döneyim yavaş yavaş
Olsun olmadıysa günler çuvala girmedi , yine gelir bebişin hayırlı zamanda inşaAllah , üzülme canım
çok şükür işimiz var aslında kızıyorum kendime şikayet etmemem lazım diye; bizim iş vatandaşlı iş hem evrak yapıyorsun heö de gelen gidenin sorularını cevaplayacaksın, gelen gidene bakmak en zor iş inan başım çatlıyor şuanda ama, yorulalım ki hakedelim dimi:) Allah hepimizin yardımıcısı olsun tatlımÇalışan bayanın işi zor hakıkaten , Allah yardım etsin canım
Edirneliyim beaaaEdirneli misin yoksa evlilik iş vs den mi ordasın güzel şehirdir orasıı bea
ivet bence deaaa gelsin beşamel sosu kokusu üstüne eriyik kaşarıneyse hamişlerimiz var yazmayayım daha
hayırlısı olsun kaçırmışsan ekim annesi olursun sende :)
Hoşgeldin , iyiyiz şükür , ben kaçacağım artık , yemeğe döneyim yavaş yavaş
Olsun olmadıysa günler çuvala girmedi , yine gelir bebişin hayırlı zamanda inşaAllah , üzülme canım
evet güçlüyüz Allah'ın izniyle; hareketli ve pozitif enerjili güler yüzlü olduğunu burdan anlayabiliyorumben muhasebe bürosundayım şirkette çalışıyordum evlenince saatlerde iyice düzensiz devam edince buraya geçtim yolu yakın ( yakın dediğim yarım saat ama trafik yok istanbulda trafiksiz yol makbul ) hemde stajım devam ediyor işte bebişe kadar burda idare edeceğim :) çok arkadaşım var memur oldular gelir uzman yardımcısı vergi müfettişi vs keşke bende o alana yönelseydim dedim ama senin gibi şefinden müdüründen şikayet edenler var oda çözüm değil dedim :) kısmet olur belgemi alırsam bebişte biraz büyürse kendimi farklı iş alanlarına atıcam bu meslekteki son kişiyim ben hareketliyim konuşkanım enerjiğim ve her şeye yetişirim o konuda kendime güveniyorum ama bu iş cıks yok olmazbiz kk kadınları çok güçlüyüzzz
biliyorum canım , çok zor şey beklemek ,Canım beklemek bazen yoruyor insanıKolay gelsin
edirne güzel şehir yaa bende yıllar önce üni gezisiyle geldik selimiyenin eşsiz atmosferini gördüm, bir de orda küçük bir cami vardı bahçesi ödüllümüymüş neymiş ona gelmiştik orasını unutamıyorum hala gözümün önüne gelir çok huzur verici bir yerdiE niye yazılmıyon bacım
Edirnedeyim canım , sen istanbul mu
bu arada giz sen eğer sen ben senin eski halini biliyorumm
biliyorum canım , çok zor şey beklemek ,
Rabbim en kısa zamanda nasip etsin isteyenlere
Aynı beni betimledin..huzur vericiiiedirne güzel şehir yaa bende yıllar önce üni gezisiyle geldik selimiyenin eşsiz atmosferini gördüm, bir de orda küçük bir cami vardı bahçesi ödüllümüymüş neymiş ona gelmiştik orasını unutamıyorum hala gözümün önüne gelir çok huzur verici bir yerdi
Ekim 26 da 1 sene doluyor canım , senAminn canım İnşallahne kadarlık evlisin?
YOK CANIM MOGAMİYE DEMEDİM BÖYLE İYİ LİSTEDE OLUNCA BASKI HİSSEDECEM GALİBA :)))))))))yazar mogami seni söylemedin mi? ben istanbuldayım bürodayım memuree ye yazdım detayları :) sen nerdesin lovely le konuşunca senide izmirde zannediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?