evet canm öyle görünüyor:)sanırım bi gün sonra aynı kalınlıkta olur
kuşum daha başlamadık ilaca... perşembe doktor kontrolüm var o zaman isterim bi antibiyotik eşim için... sende yanaşma eşine madem... hem endişelenme daha var yumurtlamana...önce eşleri iyileştirelimde bebiş olur elbetah tatlım hamiş kalalım da hangi aysa o ay olsun ne diyeyim
anladım atlatır inşaAllah bitanem ya , başladı mı antibiyotik tedavisi ? bir an önce gelsin sağlıklı spermcikler
ah ben kaytarır mıyım , kociş kaytarıyooorrr , grip ya , hiç hali yok , bana yanaşmıyor zaten , bulaşırsa ben zor atlatırım diye...emmaaan hayırlısı be kaygılım siz iyi 5 çalışma filan tebrik ederim yaneee
Rabbim tüm isteyenleri hepimizi tez vakitte ama sağlıcakla kavuştursun evladına, amaaaa sen bu ay çok çalışkansın maşallah iltihap ta neymiş, halledersin Allah ın izniyle kuşum sen onu :)çok sevindim canım yaaa insanın içi rahatlıyo kayganlaştırıcıyı bırakınca... Rabbim tez vakitte kavuştursun yavruna
Canım söyledim sanırım karışıklık oldu. Kaygılarımı da yazınca yanlış anlaşıldım galibakııııız ben niye atladım bu haberi sen burda söyledin mi hamişliğini... gözün aydın kuşum... bende listeye olumsuz surat koyduydum sen bişey söylemeyince
Amin canım benim... benim çalışkan olmam lazım bacım yoksa benim kutu açılmazdıRabbim tüm isteyenleri hepimizi tez vakitte ama sağlıcakla kavuştursun evladına, amaaaa sen bu ay çok çalışkansın maşallah iltihap ta neymiş, halledersin Allah ın izniyle kuşum sen onu :)
Anladım kuşum bak listeye ekledim seni hamiş diye... Sağlıkla al kucağına miniğini inşallahCanım söyledim sanırım karışıklık oldu. Kaygılarımı da yazınca yanlış anlaşıldım galiba
var canım... bizim arkadaşlardan aynı senin durumunda olupta bat zamanı yada batı geçince öğrenenler oldu.. sıkma canını umarım miniğin naz yapıyordurmrb. kızlar benim adetime 4 gün var yumurtlamadan sonra bende çok fena föğüs ağrıları başladı şuan hala var bide göğüslerimde o koyu yerde pütürleşme oldu böyle tomurcuk gibi şeyler çıktı ve sürekli yaklaşık 10 gündür kasık ağrılarım var bugün dayanamadım ve test yaptım negatif çıktı sizce ümidimi kessem mi moralim sıfır o kadar belirti sonunda hüsrana uğradım acaba aranızda benim gibi olup sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı
var canım... bizim arkadaşlardan aynı senin durumunda olupta bat zamanı yada batı geçince öğrenenler oldu.. sıkma canını umarım miniğin naz yapıyordur
kıyamam yaaaaaa... ne olur üzülme...kendi ruh sağlığını düşün lütfen... bak böyle yaparsan vücudunun dengesi bozulur... hem aşılama yaptırmadınız mı kuzumKIZLAR BEN BUGÜN DOKTORA GİTTİM AMA TEST YAPTIRMADIM. MORALİM ÇOK BOZUK ÖNÜMÜZDEKİ AY TÜP BEBEĞE BAŞLIYORUZ RABBİM KISMET EDERSE
belkide baslamadan allahin izniyle hamis kalirsinKIZLAR BEN BUGÜN DOKTORA GİTTİM AMA TEST YAPTIRMADIM. MORALİM ÇOK BOZUK ÖNÜMÜZDEKİ AY TÜP BEBEĞE BAŞLIYORUZ RABBİM KISMET EDERSE
üzülmek yok 3 ay nedir ki benim 6. ayım ve gayet mutluyum çünkü Allahıma bıraktım o zamanı gelince verecektir...İnşallah minnoşun seninledir kuşumsağol cnm ya bu iyi geldi çok heveslendim bu ay biz 3 aydır deniyoruz ilk kez bu ay farklı şeyler hissettim kendim de inşallah bebeğim benimledir yoksa çooooookkkkk üzülecemmm
kıyamam yaaaaaa... ne olur üzülme...kendi ruh sağlığını düşün lütfen... bak böyle yaparsan vücudunun dengesi bozulur... hem aşılama yaptırmadınız mı kuzum
cidden mi fazla bişi değil aspirin yesem gecerkuşum batına daha 1 hafta var yani ağrı kesici etkilemez... kaldı ki şu aşama da hiçbi ilaç etkilemez
o zaman bil ki miniğin kısa sürede gelecek... çünkü tek sorun spermdi... lütfen üzülmeAŞILAMA TUTMAYACAK KADAR DÜŞÜK CANIM DEĞERLERİMİZ.
bişeycikler olmaz kuşum miniğin varsa şayet daha yerleşmemiştir bilecidden mi fazla bişi değil aspirin yesem gecer
Friendly den haber varmı canımbişeycikler olmaz kuşum miniğin varsa şayet daha yerleşmemiştir bile
mogamı bat ne zaman var mı bı gelısmebişeycikler olmaz kuşum miniğin varsa şayet daha yerleşmemiştir bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?