Hiç sorma canım bugün aksama kadar yattım kasık ağrısı bitirdi beni ağrısa korkuyorum ağrımasa korkuyorum yaHamilelik takvimim cok güzel oldu yaa :)) toz kadar ya bebiş :) minnacık şey kaç gündür agrı sızı halsızlık öldürdü ya beni eşek sıpası
Canim benimde beş haftalik bende de soldaydi sağa geçtiHayırlı olsun canım benimde yarın beş haftalık oluyor. Sende halsizlik ve ağrı dışında neler hissediyorsun paylaşabilirmisin. Bende sürekli 1 saat arayla uyku bastırıyor sen de de öylemi birde kasık ağrım şimdiye kadar sağdaydı iki gündür sol tarafta
tatlimmmm sen meryem suresini okurken secde ayetin nasil yaptin onu ogreneyim de bende okumaya baslayacagim insallahHamilelik takvimim cok güzel oldu yaa :)) toz kadar ya bebiş :) minnacık şey kaç gündür agrı sızı halsızlık öldürdü ya beni eşek sıpası
Wuslt ben de seni merak etmiştim, tel.den çok zor oluyor, tatilden,ama ara ara girip okuyorum, hamiş haberleriyle tatilim daha da kesilen,sen nasılsın, yumuş günleri değerlendiriliyor umarım, hadi inşallahSelam kizlar nasilsiniz bugun giremedim misafirim vardi sayfalar baya ilerlemis oku oku zor bitirdim
İyiyim tatlim evet yumos gunlerindeyim dun sabah calisma oldu bugunde gece calisma olur herhalde dr gun asiri olsun dedi sen nasilsin tatildemisin neler yapiyorsun bende seni merak etmistim bi kac gundur goremedim insallah hepimiz hamis oluruzWuslt ben de seni merak etmiştim, tel.den çok zor oluyor, tatilden,ama ara ara girip okuyorum, hamiş haberleriyle tatilim daha da kesilen,sen nasılsın, yumuş günleri değerlendiriliyor umarım, hadi inşallah
Bence de takvimlerin en güzeli :) maşallah 41,5 kere, yapsın annesi o kadar,kendine yer yapıyor belli ki, her hamiş haberiyle tatil daha da keyifli oluyor.Hamilelik takvimim cok güzel oldu yaa :)) toz kadar ya bebiş :) minnacık şey kaç gündür agrı sızı halsızlık öldürdü ya beni eşek sıpası
İyiyiz tatlim benimde misafirim vardi gunduz giremedim evet sayfalar cok ilerlemis ohh ne guzel bende yarin dip bucak temizleyecegimselam kizlar naber bu gecmisde 1 saatimi aldi ama bitiremedimdee guzel haberler varmi bende bugun teemizlik yaptim kis icin pek giremedim
Tatilden evet çeşmedeydik,Alaçatı ya geçicez yarın inşallah, eşimle kafa dağıtıyor,1 senenin yorgunluğu gidiyor işte,ohh maşallah değerlendirinde gelsin teyzesinin kuzusu kuzuları hatta :)İyiyim tatlim evet yumos gunlerindeyim dun sabah calisma oldu bugunde gece calisma olur herhalde dr gun asiri olsun dedi sen nasilsin tatildemisin neler yapiyorsun bende seni merak etmistim bi kac gundur goremedim insallah hepimiz hamis oluruz
Ohh iyi yapmissin tatlim gez bakalim bebis olunca rahat rahat gezemezsin insallah canim gelir bebislerimiz beziydi mamasiydi onlari konusacagimiz gunlerde gelecek insallahTatilden evet çeşmedeydik,Alaçatı ya geçicez yarın inşallah, eşimle kafa dağıtıyor,1 senenin yorgunluğu gidiyor işte,ohh maşallah değerlendirinde gelsin teyzesinin kuzusu kuzuları hatta :)
Aminnnn inşallah o kadar istiyorum ki o konularıda konuşmayı,Rabbim gösterir o günleri de inşallahOhh iyi yapmissin tatlim gez bakalim bebis olunca rahat rahat gezemezsin insallah canim gelir bebislerimiz beziydi mamasiydi onlari konusacagimiz gunlerde gelecek insallah
aaa tatilde misin sen bende diyorum şekerim nereye gittiiTatilden evet çeşmedeydik,Alaçatı ya geçicez yarın inşallah, eşimle kafa dağıtıyor,1 senenin yorgunluğu gidiyor işte,ohh maşallah değerlendirinde gelsin teyzesinin kuzusu kuzuları hatta :)
Oyyyy çok teşekkürler birtanem önümüzdeki haftaya kadar bakalım kısmet, bu arada daha 10. Gün,koyulaşacak merak etme, ama sen öncesinde de çalış derimaaa tatilde misin sen bende diyorum şekerim nereye gittii
hayırlı tatiller kuzucummmm
Elif cim nasılsın bebeğin nasıl. Doktor kontrolün nasıl geçti.Hic bilmiyorum canim yapsin yapsin karni agrimasin minnakimin
Evet ben sadece bir anormallik var mı diye sorayım dedim canım hani bir koyulaşmış azcık bugün açılmış gibi olunca bu nedir dedim size danışayımOyyyy çok teşekkürler birtanem önümüzdeki haftaya kadar bakalım kısmet, bu arada daha 10. Gün,koyulaşacak merak etme, ama sen öncesinde de çalış derim
Çok sağol tatlişkom, bence 4 güne çatlar tahminim :)Evet ben sadece bir anormallik var mı diye sorayım dedim canım hani bir koyulaşmış azcık bugün açılmış gibi olunca bu nedir dedim size danışayım
Ohhh çok güzel tatil yapın e miiii , çok sevindim senin adına tatlımm
kııııız ben niye atladım bu haberi sen burda söyledin mi hamişliğini... gözün aydın kuşum... bende listeye olumsuz surat koyduydum sen bişey söylemeyinceSlm kızlar yarın doktora gidiyorum. Bebişim 5 haftalık olacak umarım bir sorun yoktur kese görünür ve daha sonra kalp atışlarını duyarım. Dualarınıza ihtiyacım var.
miniğin 2 gün geç doğarsa benimle aynı günde doğmuş olacak.. yirim ben onuHamilelik takvimim cok güzel oldu yaa :)) toz kadar ya bebiş :) minnacık şey kaç gündür agrı sızı halsızlık öldürdü ya beni eşek sıpası
şimdilik normal canım benimde bugün 11. gün bayaa belirginleşti yakındır pozitifi görmemKızçeler size bişey danışacağıımm
Ovulasyon testlerim normal mı görünüyor
10.gün bugün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?