2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Hamilelik takvimim cok güzel oldu yaa :)) toz kadar ya bebiş :) minnacık şey kaç gündür agrı sızı halsızlık öldürdü ya beni eşek sıpası
Hiç sorma canım bugün aksama kadar yattım kasık ağrısı bitirdi beni ağrısa korkuyorum ağrımasa korkuyorum ya

Canim benimde beş haftalik bende de soldaydi sağa geçti

Hamilelik takvimim cok güzel oldu yaa :)) toz kadar ya bebiş :) minnacık şey kaç gündür agrı sızı halsızlık öldürdü ya beni eşek sıpası
tatlimmmm sen meryem suresini okurken secde ayetin nasil yaptin onu ogreneyim de bende okumaya baslayacagim insallah

Selam kizlar nasilsiniz bugun giremedim misafirim vardi sayfalar baya ilerlemis oku oku zor bitirdim
Wuslt ben de seni merak etmiştim, tel.den çok zor oluyor, tatilden,ama ara ara girip okuyorum, hamiş haberleriyle tatilim daha da kesilen,sen nasılsın, yumuş günleri değerlendiriliyor umarım, hadi inşallah

Wuslt ben de seni merak etmiştim, tel.den çok zor oluyor, tatilden,ama ara ara girip okuyorum, hamiş haberleriyle tatilim daha da kesilen,sen nasılsın, yumuş günleri değerlendiriliyor umarım, hadi inşallah
İyiyim tatlim evet yumos gunlerindeyim dun sabah calisma oldu bugunde gece calisma olur herhalde dr gun asiri olsun dedi sen nasilsin tatildemisin neler yapiyorsun bende seni merak etmistim bi kac gundur goremedim insallah hepimiz hamis oluruz

Bence de takvimlerin en güzeli :) maşallah 41,5 kere, yapsın annesi o kadar,kendine yer yapıyor belli ki, her hamiş haberiyle tatil daha da keyifli oluyor.

İyiyim tatlim evet yumos gunlerindeyim dun sabah calisma oldu bugunde gece calisma olur herhalde dr gun asiri olsun dedi sen nasilsin tatildemisin neler yapiyorsun bende seni merak etmistim bi kac gundur goremedim insallah hepimiz hamis oluruz
Tatilden evet çeşmedeydik,Alaçatı ya geçicez yarın inşallah, eşimle kafa dağıtıyor,1 senenin yorgunluğu gidiyor işte,ohh maşallah değerlendirinde gelsin teyzesinin kuzusu kuzuları hatta :)

Tatilden evet çeşmedeydik,Alaçatı ya geçicez yarın inşallah, eşimle kafa dağıtıyor,1 senenin yorgunluğu gidiyor işte,ohh maşallah değerlendirinde gelsin teyzesinin kuzusu kuzuları hatta :)
Ohh iyi yapmissin tatlim gez bakalim bebis olunca rahat rahat gezemezsin insallah canim gelir bebislerimiz beziydi mamasiydi onlari konusacagimiz gunlerde gelecek insallah

Ohh iyi yapmissin tatlim gez bakalim bebis olunca rahat rahat gezemezsin insallah canim gelir bebislerimiz beziydi mamasiydi onlari konusacagimiz gunlerde gelecek insallah
Aminnnn inşallah o kadar istiyorum ki o konularıda konuşmayı,Rabbim gösterir o günleri de inşallah

Kızçeler size bişey danışacağıımm
Ovulasyon testlerim normal mı görünüyor

10.gün bugün..

Eklentiler

• IMAG3241.webp
    52,9 KB · Görüntüleme: 55
  • IMAG3243.webp
    206,7 KB · Görüntüleme: 64
aaa tatilde misin sen bende diyorum şekerim nereye gittii
hayırlı tatiller kuzucummmm

Oyyyy çok teşekkürler birtanem önümüzdeki haftaya kadar bakalım kısmet, bu arada daha 10. Gün,koyulaşacak merak etme, ama sen öncesinde de çalış derim
Evet ben sadece bir anormallik var mı diye sorayım dedim canım hani bir koyulaşmış azcık bugün açılmış gibi olunca bu nedir dedim size danışayım
Ohhh çok güzel tatil yapın e miiii , çok sevindim senin adına tatlımm

Mogami iyi akşamlar tatlım, tatilden tel.ile bağlanması çok zor, ama sizdende ayrı kalması çok zor, bir de birşey söyliycem dedim, kayganlaştırıcı kullanılmadı bir kaç gündür, ilk sana haber veriym dedim, valla insanlık için küçük benim için çok büyük bir adım :)

Çok sağol tatlişkom, bence 4 güne çatlar tahminim :)

Slm kızlar yarın doktora gidiyorum. Bebişim 5 haftalık olacak umarım bir sorun yoktur kese görünür ve daha sonra kalp atışlarını duyarım. Dualarınıza ihtiyacım var.
kııııız ben niye atladım bu haberi sen burda söyledin mi hamişliğini... gözün aydın kuşum... bende listeye olumsuz surat koyduydum sen bişey söylemeyince

miniğin 2 gün geç doğarsa benimle aynı günde doğmuş olacak.. yirim ben onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…