- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.148
- 498
Canim 5.haftanin sonuna kdr vardi simdi yok kayisi suyu baya iyi geldi bana sanada tavsiye ederim tatlim:)arkadaslarımızada nasıp etsin mevla. Biranönce inş :) bende kabızlık var sendede varmı şıkayet?
Iyi canim sen nasilsin nerelerdesin..doktor kontrolum guzel gecti minnosumun kalp atislarini gorduk darisi basiniza insaAllah:)Elif cim nasılsın bebeğin nasıl. Doktor kontrolün nasıl geçti.
iyi yapmışsın canım...rüyan gerçek çıksın kızİyi akşamlar güzel anne adaylarınasılsınız rüyamda ovu. testim c kısmından bayaa bi kalın ve kıpkırmızı çıkıyodu öyle böyle değil bende bu konulara çok sarmamak için bugün ahşap boyama kursuna yazıldım. Hayırlısı olsun belki zihnimin başka şeylerle meşgul olması işe yarar
yok kuzum yaa.. korkmaya başladım bendeSelam kızlar ben geldimFriendly ve Nilgün yok ortalarda
uyku hali bendede var kaç gündür ama uykuya dalmakta güclük cekiyorum.dun ve evelsi gün regli sancıları cok cektım.şimdilerde halsizlik var epey karnımdada gaz var sancı yapıyor biraz rahatsız edıyor beni.Hayırlı olsun canım benimde yarın beş haftalık oluyor. Sende halsizlik ve ağrı dışında neler hissediyorsun paylaşabilirmisin. Bende sürekli 1 saat arayla uyku bastırıyor sen de de öylemi birde kasık ağrım şimdiye kadar sağdaydı iki gündür sol tarafta
cnm netten bak tilavet secdesi die arattığında cıkıyor resimli anlatan sitelerde var.Allah kabul etsin şimdiden.ben okumaya baslayalı 21 gün olmustu müjdemi aldım :)tatlimmmm sen meryem suresini okurken secde ayetin nasil yaptin onu ogreneyim de bende okumaya baslayacagim insallah
Canim testlerimi hep devlette yaptim ilk kontrolumde orda oldu sadece ultrasyon fotom yoktu diye ozele gittimElif iyi akşamlar canım sen devlete mi gidiyorsun özele mi
yok kuzum yaa.. korkmaya başladım bende
neyi güncelledilerse artıkSlm kızlar nasılsınız zorla girdim siteye sayfada güncelene var diyoda başka bişey demiyo
Kimyasal oldugunh nasil anladiki hemenSelam kızlar.. Sağlığım iyi ama moralim kötüVe birçoğumuzun başına gelen benim de başıma geldi..Dün halimden anlamıştım zaten terslik olduğunu doktora gittim kimyasal gebelik olduğunu söyle bomboşşşş anlayacağınız
Ne yazıkki güzel haberlerle gelemedim yanınızaİnşallah iyi haberlerini alırız..
Bende bişey anlamadım boş dedi ilaç verdi gönderdiKimyasal oldugunh nasil anladiki hemen
Ilaci icmedn insaAllahBende bişey anlamadım boş dedi ilaç verdi gönderdi
O testleri bugün aile hekimi yaptı sonuçları yarın alacağım ama özele gitmek istemiyorm gideceğim doktorun muayenesi 70 lira devlette bi doktor tavsiye ettiler onu bi denerim canım dua et de değerler artmış olsun korkuyorumCanim testlerimi hep devlette yaptim ilk kontrolumde orda oldu sadece ultrasyon fotom yoktu diye ozele gittimve bebisimin kalp atisinida orda duymak nasip oldu..yerinde olsam ilk kontrollerimk sevlette yaparim o testlere ozelde en az 125 tl istiyorlar oyle bosuna para verme zamani gelince baska seye harcarsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?