2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

30 eylul yhaa cok var sabırlıyım ama zaman mı gecmıo ne

İyi akşamlar güzel anne adayları nasılsınız rüyamda ovu. testim c kısmından bayaa bi kalın ve kıpkırmızı çıkıyodu öyle böyle değil bende bu konulara çok sarmamak için bugün ahşap boyama kursuna yazıldım. Hayırlısı olsun belki zihnimin başka şeylerle meşgul olması işe yarar

iyi yapmışsın canım...rüyan gerçek çıksın kız

uyku hali bendede var kaç gündür ama uykuya dalmakta güclük cekiyorum.dun ve evelsi gün regli sancıları cok cektım.şimdilerde halsizlik var epey karnımdada gaz var sancı yapıyor biraz rahatsız edıyor beni.

tatlimmmm sen meryem suresini okurken secde ayetin nasil yaptin onu ogreneyim de bende okumaya baslayacagim insallah
cnm netten bak tilavet secdesi die arattığında cıkıyor resimli anlatan sitelerde var.Allah kabul etsin şimdiden.ben okumaya baslayalı 21 gün olmustu müjdemi aldım :)

Elif iyi akşamlar canım sen devlete mi gidiyorsun özele mi
Canim testlerimi hep devlette yaptim ilk kontrolumde orda oldu sadece ultrasyon fotom yoktu diye ozele gittim ve bebisimin kalp atisinida orda duymak nasip oldu..yerinde olsam ilk kontrollerimk sevlette yaparim o testlere ozelde en az 125 tl istiyorlar oyle bosuna para verme zamani gelince baska seye harcarsin:)

Slm kızlar nasılsınız zorla girdim siteye sayfada güncelene var diyoda başka bişey demiyo

İyiyim bende aile hekimine gittik bugün yarın çekap yapcaklar bakalım ne dertlerim çıkcak

Selam kızlar.. Sağlığım iyi ama moralim kötü Ve birçoğumuzun başına gelen benim de başıma geldi..Dün halimden anlamıştım zaten terslik olduğunu doktora gittim kimyasal gebelik olduğunu söyle bomboşşşş anlayacağınız

Kimyasal oldugunh nasil anladiki hemen

O testleri bugün aile hekimi yaptı sonuçları yarın alacağım ama özele gitmek istemiyorm gideceğim doktorun muayenesi 70 lira devlette bi doktor tavsiye ettiler onu bi denerim canım dua et de değerler artmış olsun korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…