Selam kızlar.. Sağlığım iyi ama moralim kötüVe birçoğumuzun başına gelen benim de başıma geldi..Dün halimden anlamıştım zaten terslik olduğunu doktora gittim kimyasal gebelik olduğunu söyle bomboşşşş anlayacağınız
Sağol canım inşallah..Sende durumlar nasıl?Geçmiş olsun cnm ikinciye inşaallah kucagına almayı nasip etsin allahım
Yok içmedim birkaç gün içmeyi düşünmüyorum zaten migrenim var bu ilaç daha çok tetikliyormuş birde onun ağrısıyla uğraşşamamIlaci icmedn insaAllah
InsaAllah 1500 cikarO testleri bugün aile hekimi yaptı sonuçları yarın alacağım ama özele gitmek istemiyorm gideceğim doktorun muayenesi 70 lira devlette bi doktor tavsiye ettiler onu bi denerim canım dua et de değerler artmış olsun korkuyorum
Hayırlısı gülüm yaaa elbet herşeyde vardır bir hayır umarım sağlıklı bebişlerimiz olur hepimizinAaa inanmıyorum yaaaSağlık olsun canım ama üzülme lütfen. Eminim önümüzdeki aylarda sağlıklı gebelik olacaktır.
Çok çok geçmiş olsun, hcg kaç çıktı, neden ilaç verdi.kimyasal olduğunu nerden anladı,yani bir çok arkadaşım da kimyasal önce yükseliş sonra ise kısa zamanda sanırım değerin düşmesi ile anlaşılıyor, sonuçları başka bir dr.ile daha paylaşsaydınız,çok çok üzüldüm, hakkınız da hayırlısını dilerimSelam kızlar.. Sağlığım iyi ama moralim kötüVe birçoğumuzun başına gelen benim de başıma geldi..Dün halimden anlamıştım zaten terslik olduğunu doktora gittim kimyasal gebelik olduğunu söyle bomboşşşş anlayacağınız
Bende batı bekliyorum 21 ile 23 arası gelir benim kırmızılarSağol canım inşallah..Sende durumlar nasıl?
İnşallahhh Elifcim..Sen nasılsın diş ağrın var mı?InsaAllah 1500 cikarhayirli sonuclar alirsin insaAllahhhh amin:)
İnşallah canım inşallah yaInsaAllah 1500 cikarhayirli sonuclar alirsin insaAllahhhh amin:)
Yerinde olsam 3 4 gun daha bekler baska bi doktora daha giderm gec dollenme olabilir o mal doktr keseyi gormedi diye hemen kimyasal mi dedi benim ki bile hemen ultrasona bakmadi 4 gun sonra bakti Allahim yarabbimYok içmedim birkaç gün içmeyi düşünmüyorum zaten migrenim var bu ilaç daha çok tetikliyormuş birde onun ağrısıyla uğraşşamam
Canim nasıl anladı muayene falan mı etti neye baktı yaniİnşallahhh Elifcim..Sen nasılsın diş ağrın var mı?
Yok canim cok sukur hic agrimiyor 2 gundur masallah turp gibiyimİnşallahhh Elifcim..Sen nasılsın diş ağrın var mı?
Yaa ben Mersinde iyi bir doktor bilmiyorum ki daha çok yeniyim Mersinde..Dünkü sonuçla bugünkü arasında düşüş var boş kese dedi ne çabuk nasıl anladı inan bende bilmiyorum beklicem birazÇok çok geçmiş olsun, hcg kaç çıktı, neden ilaç verdi.kimyasal olduğunu nerden anladı,yani bir çok arkadaşım da kimyasal önce yükseliş sonra ise kısa zamanda sanırım değerin düşmesi ile anlaşılıyor, sonuçları başka bir dr.ile daha paylaşsaydınız,çok çok üzüldüm, hakkınız da hayırlısını dilerim
Bende batı bekliyorum 21 ile 23 arası gelir benim kırmızılar
İnşallah mühim bişeyin yoktur canımİyiyim bende aile hekimine gittik bugün yarın çekap yapcaklar bakalım ne dertlerim çıkcak
Degerleri yazabilirmisjn canimYaa ben Mersinde iyi bir doktor bilmiyorum ki daha çok yeniyim Mersinde..Dünkü sonuçla bugünkü arasında düşüş var boş kese dedi ne çabuk nasıl anladı inan bende bilmiyorum beklicem biraz
Canim korkutmak istemem ama bnmde oyle kanamam bekarken coktu kist cikmisti ama ilacla bir kac ayda duzeldi ondan sonra 4 gun yogun uc gunde kahve lekeler oldu o da normalmis insaAllah duzelir seninkideOfff ya benim de acayip sinirlerim bozuk bugün. Bitmeyen kanamam çok asabımı bozdu. Ya poliplerim iyice büyüdüyse ya da miyom falan oluştuysa? Çok korkuyorum. Yemin ederim oturup ağlayacağım şimdi. Tuvalete gitmekten nefret ettim
bu kadar çabuk nasıl anlaşıldı yahu ...Selam kızlar.. Sağlığım iyi ama moralim kötüVe birçoğumuzun başına gelen benim de başıma geldi..Dün halimden anlamıştım zaten terslik olduğunu doktora gittim kimyasal gebelik olduğunu söyle bomboşşşş anlayacağınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?