2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Aaa inanmıyorum yaaa Sağlık olsun canım ama üzülme lütfen. Eminim önümüzdeki aylarda sağlıklı gebelik olacaktır.

InsaAllah 1500 cikar hayirli sonuclar alirsin insaAllahhhh amin:)

Çok çok geçmiş olsun, hcg kaç çıktı, neden ilaç verdi.kimyasal olduğunu nerden anladı,yani bir çok arkadaşım da kimyasal önce yükseliş sonra ise kısa zamanda sanırım değerin düşmesi ile anlaşılıyor, sonuçları başka bir dr.ile daha paylaşsaydınız,çok çok üzüldüm, hakkınız da hayırlısını dilerim

Yok içmedim birkaç gün içmeyi düşünmüyorum zaten migrenim var bu ilaç daha çok tetikliyormuş birde onun ağrısıyla uğraşşamam
Yerinde olsam 3 4 gun daha bekler baska bi doktora daha giderm gec dollenme olabilir o mal doktr keseyi gormedi diye hemen kimyasal mi dedi benim ki bile hemen ultrasona bakmadi 4 gun sonra bakti Allahim yarabbim

Ya bu kimyasal gebelikte kese olup içi boş mu oluyo kızlar? Ve de sebep ne kimyasal gebeliğe?

Yaa ben Mersinde iyi bir doktor bilmiyorum ki daha çok yeniyim Mersinde..Dünkü sonuçla bugünkü arasında düşüş var boş kese dedi ne çabuk nasıl anladı inan bende bilmiyorum beklicem biraz

Offf ya benim de acayip sinirlerim bozuk bugün. Bitmeyen kanamam çok asabımı bozdu. Ya poliplerim iyice büyüdüyse ya da miyom falan oluştuysa? Çok korkuyorum. Yemin ederim oturup ağlayacağım şimdi. Tuvalete gitmekten nefret ettim

Canim korkutmak istemem ama bnmde oyle kanamam bekarken coktu kist cikmisti ama ilacla bir kac ayda duzeldi ondan sonra 4 gun yogun uc gunde kahve lekeler oldu o da normalmis insaAllah duzelir seninkide

bu kadar çabuk nasıl anlaşıldı yahu ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…