2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Yaa ben Mersinde iyi bir doktor bilmiyorum ki daha çok yeniyim Mersinde..Dünkü sonuçla bugünkü arasında düşüş var boş kese dedi ne çabuk nasıl anladı inan bende bilmiyorum beklicem biraz
İlacı içmeyin ve bekleyin zaten sanırım kimyasal ise adet kanaması ile oluyor ve biraz fazlaca ağrısı dışında anlaşılamıyormuş,eğer dr.un dediği gibi ise sanırım 3-4 güne regli olmalısınız, ama beklemek lazım.

Degerleri yazabilirmisjn canim
Dün akşam 364tü bugün 211 dış gebelik mi acaba dedi önce sonra ultrasonda göremeyince muayene etti kendiliğinden gider zaten ama yine de ilaç vericem dedi bende zaten moral bozukluğundan bişey sormadan çıktım

Kızlar naslsınz benim başım çok ağrıyordu bugün o yüzden yazamadm varmı yeni hamile haberleri

Evet öyleymiş zaten belimde ve kasıklarımda çok şiddetli ağrı var ama ben gebelikten olduğunu düşünmüştüm

Canim hakkinda hayirlisi olsun bence baska doktora daha git aklinda soru isareti kalmasin

Bitmedi mi adetin hala ?

Canım ne oldu değerlerin neden düşmüş

hayırlısı olsun kuzum Allah evlatlarına sağlık versin...daha ilk denemende tuttuysa peşine tekrar hamile kalırsın

Canim korkutmak istemem ama bnmde oyle kanamam bekarken coktu kist cikmisti ama ilacla bir kac ayda duzeldi ondan sonra 4 gun yogun uc gunde kahve lekeler oldu o da normalmis insaAllah duzelir seninkide

Canım benim polipler yapıyo kanamayı kist değil de. Yemin ederim bugün oturdum iki saat bitkisel çözüm okudum netten. İbrahim Saraçoğlu polipler için de soğan kürünü önermiş. Adamın sitesine bi sürü kişi mesaj atmış. Kistlerim, poliplerim gitti sayenizde gebe kaldım diye ama bilemiyorum. Onu mu denesem diyorum bi taraftan da saçmalama kızım git ameliyatını ol bi an önce diyorum. Off offff

Kiz dene sogan kuru cok iyi ablamdada kist vardi birlikte yaptik hem zayifladik hemde kiatleri uctu gitti :)

Soğan bildiğimiz soğan, eğer bildiğin bir mide rahatsızlığın yok ise hiç bir kaybınız olmaz, uygulayın bence,adet bittikten sonra 2 gün sonra başlanıyor, ama işte bakılır siz zaten ameliyatı göze almışsınız, olursunuz geçer gider inşallah

Kiz dene sogan kuru cok iyi ablamdada kist vardi birlikte yaptik hem zayifladik hemde kiatleri uctu gitti :)

Evet bi sürü kişi yazmış zaten, kesin yarıyomuş işe. Ama 2 cm'den küçük polip ve kistlerde yararlıymış. Benimkiler kaç cm'di onu hatırlamıyorum, ya da daha fenası kaç cm oldular bu zamana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…