- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
İlacı içmeyin ve bekleyin zaten sanırım kimyasal ise adet kanaması ile oluyor ve biraz fazlaca ağrısı dışında anlaşılamıyormuş,eğer dr.un dediği gibi ise sanırım 3-4 güne regli olmalısınız, ama beklemek lazım.Yaa ben Mersinde iyi bir doktor bilmiyorum ki daha çok yeniyim Mersinde..Dünkü sonuçla bugünkü arasında düşüş var boş kese dedi ne çabuk nasıl anladı inan bende bilmiyorum beklicem biraz
İnşallah ama yarın çekapa giricem bakalım bişeyler varsa tedaviye başlarız artık.Gelmez insaAllahhh
Dün akşam 364tü bugün 211 dış gebelik mi acaba dedi önce sonra ultrasonda göremeyince muayene etti kendiliğinden gider zaten ama yine de ilaç vericem dedi bende zaten moral bozukluğundan bişey sormadan çıktımDegerleri yazabilirmisjn canim
Evet öyleymiş zaten belimde ve kasıklarımda çok şiddetli ağrı var ama ben gebelikten olduğunu düşünmüştümİlacı içmeyin ve bekleyin zaten sanırım kimyasal ise adet kanaması ile oluyor ve biraz fazlaca ağrısı dışında anlaşılamıyormuş,eğer dr.un dediği gibi ise sanırım 3-4 güne regli olmalısınız, ama beklemek lazım.
Canim hakkinda hayirlisi olsun bence baska doktora daha git aklinda soru isareti kalmasinDün akşam 364tü bugün 211 dış gebelik mi acaba dedi önce sonra ultrasonda göremeyince muayene etti kendiliğinden gider zaten ama yine de ilaç vericem dedi bende zaten moral bozukluğundan bişey sormadan çıktım
Bitmedi mi adetin hala ?Offf ya benim de acayip sinirlerim bozuk bugün. Bitmeyen kanamam çok asabımı bozdu. Ya poliplerim iyice büyüdüyse ya da miyom falan oluştuysa? Çok korkuyorum. Yemin ederim oturup ağlayacağım şimdi. Tuvalete gitmekten nefret ettim
Dün akşam 364tü bugün 211 dış gebelik mi acaba dedi önce sonra ultrasonda göremeyince muayene etti kendiliğinden gider zaten ama yine de ilaç vericem dedi bende zaten moral bozukluğundan bişey sormadan çıktım
hayırlısı olsun kuzum Allah evlatlarına sağlık versin...daha ilk denemende tuttuysa peşine tekrar hamile kalırsınDün akşam 364tü bugün 211 dış gebelik mi acaba dedi önce sonra ultrasonda göremeyince muayene etti kendiliğinden gider zaten ama yine de ilaç vericem dedi bende zaten moral bozukluğundan bişey sormadan çıktım
Canim korkutmak istemem ama bnmde oyle kanamam bekarken coktu kist cikmisti ama ilacla bir kac ayda duzeldi ondan sonra 4 gun yogun uc gunde kahve lekeler oldu o da normalmis insaAllah duzelir seninkide
Hayirli haberlerle gelirsin insaAllah:)İnşallah ama yarın çekapa giricem bakalım bişeyler varsa tedaviye başlarız artık.
Sağol canım birkaç gün geçsin de gidicem eğer aynı sonuç çıkarsa birkaç ay beklemeyi düşünüyorum yeniden denemek içinCanim hakkinda hayirlisi olsun bence baska doktora daha git aklinda soru isareti kalmasin
geçmiş olsun fıstık dikkat et kendineKızlar naslsınz benim başım çok ağrıyordu bugün o yüzden yazamadm varmı yeni hamile haberleri
İnşaallah canımİnşallah mühim bişeyin yoktur canım
Bitmedi mi adetin hala ?
Kiz dene sogan kuru cok iyi ablamdada kist vardi birlikte yaptik hem zayifladik hemde kiatleri uctu gitti :)Canım benim polipler yapıyo kanamayı kist değil de. Yemin ederim bugün oturdum iki saat bitkisel çözüm okudum netten. İbrahim Saraçoğlu polipler için de soğan kürünü önermiş. Adamın sitesine bi sürü kişi mesaj atmış. Kistlerim, poliplerim gitti sayenizde gebe kaldım diye ama bilemiyorum. Onu mu denesem diyorum bi taraftan da saçmalama kızım git ameliyatını ol bi an önce diyorum. Off offff
Yaaa Mogami sen bir fikir ver napıyım ben şimdi? Ve bütün bunlardan eşimin haberi yok şu halde o kadar yoğun bir iş günü geçirdim ki adamla oturup konuşamadım bilebu kadar çabuk nasıl anlaşıldı yahu ...
Sende ihmal etme bak tehlikeli yaşlardayız ikimiz de dkkat etmek gerek...Hayır canım, altıncı günüm, hâlâ kıpkırmızı kanıyorum. Polipler yapıyo
Soğan bildiğimiz soğan, eğer bildiğin bir mide rahatsızlığın yok ise hiç bir kaybınız olmaz, uygulayın bence,adet bittikten sonra 2 gün sonra başlanıyor, ama işte bakılır siz zaten ameliyatı göze almışsınız, olursunuz geçer gider inşallahCanım benim polipler yapıyo kanamayı kist değil de. Yemin ederim bugün oturdum iki saat bitkisel çözüm okudum netten. İbrahim Saraçoğlu polipler için de soğan kürünü önermiş. Adamın sitesine bi sürü kişi mesaj atmış. Kistlerim, poliplerim gitti sayenizde gebe kaldım diye ama bilemiyorum. Onu mu denesem diyorum bi taraftan da saçmalama kızım git ameliyatını ol bi an önce diyorum. Off offff
Kiz dene sogan kuru cok iyi ablamdada kist vardi birlikte yaptik hem zayifladik hemde kiatleri uctu gitti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?