Evet tatlım kuşlar doğru söylüyor dün çizgim silindi hemen çalıştık valla artık koca görmesin gözümafroditttt bugünleri çok iyi değerlendiriyormuşsun kuşlar öyle söyledi
Canmm cok gecmis olsun rabbim bidaha yasatmasin insallahBu akşam kürtaj oldum artık hamile değilim.. Her şey en başından uzun meşaketli bi yolun en başındayım yine ve inşallah bu yolun sonu bu defa sağlıklı bebekle gelir. 2 ay sonra korunmayı bırakabilirsiniz dedi ama 3 ay korunurum diye düşünüyorum test sonuçlarımda anca çıkar heralde. Aralığın 20.sinde bırakırım heralde.. Bebeğim doğumgününde annesini hiç üzmedi hiç canımı acıtmadı kürtajda da sonrasında da..
Geçmiş olsun canım hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah
Sağolun arkadaşlarım ben de sadece hayırlısı diyebiliyorum..Canim gecmis olsun hayirlisi boyleymis rabbim bidaha yasatmasin insallah hayirli saglikli bebisin olur kisa zamanda herseyde bir hayir vardir canim lutfen uzulme
bebiş kutlamasıBu da benden fala inanma falsizda kalma demisler :)
Bu akşam kürtaj oldum artık hamile değilim.. Her şey en başından uzun meşaketli bi yolun en başındayım yine ve inşallah bu yolun sonu bu defa sağlıklı bebekle gelir. 2 ay sonra korunmayı bırakabilirsiniz dedi ama 3 ay korunurum diye düşünüyorum test sonuçlarımda anca çıkar heralde. Aralığın 20.sinde bırakırım heralde.. Bebeğim doğumgününde annesini hiç üzmedi hiç canımı acıtmadı kürtajda da sonrasında da..
Canım benim maalesef arttı bu vakalar ama sağlikli bi bebiş illa tu tunacak annesine :) ne güzel sorununuz yok karı koca 3 ay sonra alırız güzel bi haber sendenBu akşam kürtaj oldum artık hamile değilim.. Her şey en başından uzun meşaketli bi yolun en başındayım yine ve inşallah bu yolun sonu bu defa sağlıklı bebekle gelir. 2 ay sonra korunmayı bırakabilirsiniz dedi ama 3 ay korunurum diye düşünüyorum test sonuçlarımda anca çıkar heralde. Aralığın 20.sinde bırakırım heralde.. Bebeğim doğumgününde annesini hiç üzmedi hiç canımı acıtmadı kürtajda da sonrasında da..
hayııııııııııııır bırakma hemen bak benimde bugün silikleşti ama daha yumoşlar çatlamadı bugün öğrendim biri 19,8 biri 18,4 müş doktor bugün yarın çatlar dedi... bana kalsa bugün ilişiye girer bırakırdım bu durumu bilmesem... şimdi en az 7 gün daha çalışmam var... sende bırakma hemen kuzumEvet tatlım kuşlar doğru söylüyor dün çizgim silindi hemen çalıştık valla artık koca görmesin gözüm5 gün ara vermeden çalıştık inşallah tutar kuzum
Inşallah canım ya ben bugün aksama kadar çarşı gezdim eve geldim baktım günlük pes hafif pembe ıslanmış niye diye düşünüp duruyorumAyni gun yumurtlamisiz canim insallah tutunmuslardir
Hepimizede bi mutlu haber var dedi topluca kutlama yapcaz insallah :)bebiş kutlaması
Csnim benimde aynisi olmustu ondan sorasinda hemencik hamile kaldim benim iki kizim var buyuduler kucugu onyasinds istemedik bile baska evlat uc ay once esim olursa olsun dedi olmadi bakalim sorun ney diye gittim rabbim yeterki oldesin olur canımBu akşam kürtaj oldum artık hamile değilim.. Her şey en başından uzun meşaketbi yolun en başındayım yine ve inşallah bu yolun sonu bu defa sağlıklı bebekle gelir. 2 ay sonra korunmayı bırakabilirsiniz dedi ama 3 ay korunurum diye düşünüyorum test sonuçlarımda anca çıkar heralde. Aralığın 20.sinde bırakırım heralde.. Bebeğim doğumgününde annesini hiç üzmedi hiç canımı acıtmadı kürtajda da sonrasında da..
Canm yumurtan catlamis onun akintisi olmus olabilir sen 2 gun daha degerlendirInşallah canım ya ben bugün aksama kadar çarşı gezdim eve geldim baktım günlük pes hafif pembe ıslanmış niye diye düşünüp duruyorum
O falcı bacı bana hep bebeiş diyor eşime de ama daha birşey yokHepimizede bi mutlu haber var dedi topluca kutlama yapcaz insallah :)
Canım benim kocaya yetmemiş zaten sırnaşıyor demin beri yaparız bugün de calışma :) sağol tatlım söylediğin için gecen sefer silindikten sonra 3 gün daha yapmıştık çalışma belki de onlardan tutmuş demek:)hayııııııııııııır bırakma hemen bak benimde bugün silikleşti ama daha yumoşlar çatlamadı bugün öğrendim biri 19,8 biri 18,4 müş doktor bugün yarın çatlar dedi... bana kalsa bugün ilişiye girer bırakırdım bu durumu bilmesem... şimdi en az 7 gün daha çalışmam var... sende bırakma hemen kuzum
Olucak canm insallah olucak :) birazcik nazli bizim yavrucaklarO falcı bacı bana hep bebeiş diyor eşime de ama daha birşey yok
kesin öyledir kuzum sen bi 3-4 gün daha çalışCanım benim kocaya yetmemiş zaten sırnaşıyor demin beri yaparız bugün de calışma :) sağol tatlım söylediğin için gecen sefer silindikten sonra 3 gün daha yapmıştık çalışma belki de onlardan tutmuş demek:)
Canim yumurtlamada olurmus hafif kanamaInşallah canım ya ben bugün aksama kadar çarşı gezdim eve geldim baktım günlük pes hafif pembe ıslanmış niye diye düşünüp duruyorum
aaa öyle mi olurmuş kuzum :OCanm yumurtan catlamis onun akintisi olmus olabilir sen 2 gun daha degerlendir
Ay içim rahatladı canm sağolun canım sıkılmıştı niye böle oldu dyeCanim yumurtlamada olurmus hafif kanama
Evet canm bazilarin da hafif akinti bazilarinda baya kanama olurmus benm gecen ay sefaaf akintinin icinde kan parcaciklari olmustuAa
aaa öyle mi olurmuş kuzum :O
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?