2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canmm cok gecmis olsun rabbim bidaha yasatmasin insallah

Geçmiş olsun canım hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah

Canim gecmis olsun hayirlisi boyleymis rabbim bidaha yasatmasin insallah hayirli saglikli bebisin olur kisa zamanda herseyde bir hayir vardir canim lutfen uzulme
Sağolun arkadaşlarım ben de sadece hayırlısı diyebiliyorum..

Canım benim maalesef arttı bu vakalar ama sağlikli bi bebiş illa tu tunacak annesine :) ne güzel sorununuz yok karı koca 3 ay sonra alırız güzel bi haber senden

Evet tatlım kuşlar doğru söylüyor dün çizgim silindi hemen çalıştık valla artık koca görmesin gözüm 5 gün ara vermeden çalıştık inşallah tutar kuzum
hayııııııııııııır bırakma hemen bak benimde bugün silikleşti ama daha yumoşlar çatlamadı bugün öğrendim biri 19,8 biri 18,4 müş doktor bugün yarın çatlar dedi... bana kalsa bugün ilişiye girer bırakırdım bu durumu bilmesem... şimdi en az 7 gün daha çalışmam var... sende bırakma hemen kuzum

Csnim benimde aynisi olmustu ondan sorasinda hemencik hamile kaldim benim iki kizim var buyuduler kucugu onyasinds istemedik bile baska evlat uc ay once esim olursa olsun dedi olmadi bakalim sorun ney diye gittim rabbim yeterki oldesin olur canım

Canım benim kocaya yetmemiş zaten sırnaşıyor demin beri yaparız bugün de calışma :) sağol tatlım söylediğin için gecen sefer silindikten sonra 3 gün daha yapmıştık çalışma belki de onlardan tutmuş demek:)

kesin öyledir kuzum sen bi 3-4 gün daha çalış

Benn o yumurtlama akinti sini hiç görmüyorum acaba bende yumurtlama sorunu mu var Dr bişey demedi Şti ama içime kurt düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…