- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
Bu akşam kürtaj oldum artık hamile değilim.. Her şey en başından uzun meşaketli bi yolun en başındayım yine ve inşallah bu yolun sonu bu defa sağlıklı bebekle gelir. 2 ay sonra korunmayı bırakabilirsiniz dedi ama 3 ay korunurum diye düşünüyorum test sonuçlarımda anca çıkar heralde. Aralığın 20.sinde bırakırım heralde.. Bebeğim doğumgününde annesini hiç üzmedi hiç canımı acıtmadı kürtajda da sonrasında da..
kuşum şimdi tekrar baktım ve bende gördüm o dediğin bebişi çok belli gerçekten ama ilk etapta cidden kafa görülüyor sadece...
Bu akşam kürtaj oldum artık hamile değilim.. Her şey en başından uzun meşaketli bi yolun en başındayım yine ve inşallah bu yolun sonu bu defa sağlıklı bebekle gelir. 2 ay sonra korunmayı bırakabilirsiniz dedi ama 3 ay korunurum diye düşünüyorum test sonuçlarımda anca çıkar heralde. Aralığın 20.sinde bırakırım heralde.. Bebeğim doğumgününde annesini hiç üzmedi hiç canımı acıtmadı kürtajda da sonrasında da..
İyiyiz canim sen nasilsinKızlar naslsınız
iyi kuzum sen nasılsınKızlar hepinize hayırlı akşamlar Nasılsıniz özledim sizleri neler yapiyorsunuz
iyi fıstığım sağanak yağmuru izliyorum senKızlar naslsınız
kız iyice bak
kuşum yaaa alma sıvı en az 4 saat... bi de bu saatte yapma fıstıkKızlar dün ve bugün öğleden sonra yaptığım ovü testleri silikken az önce yaptığım testte silik de yoktu. Neden olabilir? Sıvı aldım o arada ama dün de aynı oranda almıştım.
dur bakem ben becerebilirsem paintte göstericemBaktım kıss, evire çevire baktım. Kafa var sadece hala
kuşum yaaa alma sıvı en az 4 saat... bi de bu saatte yapma fıstık
çok çirkin oldu yazı ama bak işte olduBaktım kıss, evire çevire baktım. Kafa var sadece hala
canim benim gecmis olsun cook uzuldum ama boyle olmasi gerekiyoomus her isde bir hayir vardir rabimin bi bildiyi vardir elbet insallah yine hamile kalirsin...Dogum gununde kutlu olsun insallah bi seferki dogum gununde bebisin seninler olur aminnnBu akşam kürtaj oldum artık hamile değilim.. Her şey en başından uzun meşaketli bi yolun en başındayım yine ve inşallah bu yolun sonu bu defa sağlıklı bebekle gelir. 2 ay sonra korunmayı bırakabilirsiniz dedi ama 3 ay korunurum diye düşünüyorum test sonuçlarımda anca çıkar heralde. Aralığın 20.sinde bırakırım heralde.. Bebeğim doğumgününde annesini hiç üzmedi hiç canımı acıtmadı kürtajda da sonrasında da..
çok çirkin oldu yazı ama bak işte oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?