2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

canim gecmis olsun, Allah'in saglikli bir hamilelik nasip etsin insallah. su bir iki gun vucudunda degisik etkiler gorebilirsin, sasirma. bunlar normal seyler. Insallah mujdeli haberini aliriz 2-3 ay icinde:)

Geçmiş olsun canım. Allah bi dahakine sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah. Bu arada nice yaşlara tatlım

Kızlar dün ve bugün öğleden sonra yaptığım ovü testleri silikken az önce yaptığım testte silik de yoktu. Neden olabilir? Sıvı aldım o arada ama dün de aynı oranda almıştım.

Kızlar dün ve bugün öğleden sonra yaptığım ovü testleri silikken az önce yaptığım testte silik de yoktu. Neden olabilir? Sıvı aldım o arada ama dün de aynı oranda almıştım.
kuşum yaaa alma sıvı en az 4 saat... bi de bu saatte yapma fıstık

canim benim gecmis olsun cook uzuldum ama boyle olmasi gerekiyoomus her isde bir hayir vardir rabimin bi bildiyi vardir elbet insallah yine hamile kalirsin...Dogum gununde kutlu olsun insallah bi seferki dogum gununde bebisin seninler olur aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…