2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

ha şöyle...mutlu ol kuzum benim ve bol bol şükret allaha... Şimdi koca bi gülümseme koy suratına :):):)

kuzum bende olmazsa hayırlısı diyeceğim doktorumda uyardı zaten kafana takma olacağı varsa da olmaz dedi...umarım güzel haberler alırız senle
İnsallah canim evet dr banada dedi kafaya takma diye ne kadar takmiyorum desemde bilinc alti iste insallah canim batlarimizda ayni zamanda gebedas oluruz insallah

Birde namazi var 4 rekat
guzelce abdest alınır ve kimsenin olmadığı odada 4 rekat namaz kilinir.niyet ettim ya rabbi senin rizan icin namaz kilmaya denir. Subhanekeden sonra besmele ve ardından fatiha okunur snra birinci ve ikinci rekatlarda 20ser defa ihlas üçüncü rekatta 30 ihlas dorsuncu rekatta 40 ihlas okunur. Selamdan sonra 50 ihlas, 50 salavat 50 Estağfirullah ve 50 la havla vela kuvvete illa billa aliyyil azim denir ve şöyle dua edilir
allahim bana salih bir evlat nasip et seninnher seye gucun ve kuvvetin yeter amin. Bun da haftada bir kere tekrar et mumkunse pazartesi günleri aksam saat 12 den sonra uygula (tecrube edilmis olup bircok kisi bu duanin hirmetjne cocuk sahibi lmustur

Bu akşam kürtaj oldum artık hamile değilim.. Her şey en başından uzun meşaketli bi yolun en başındayım yine ve inşallah bu yolun sonu bu defa sağlıklı bebekle gelir. 2 ay sonra korunmayı bırakabilirsiniz dedi ama 3 ay korunurum diye düşünüyorum test sonuçlarımda anca çıkar heralde. Aralığın 20.sinde bırakırım heralde.. Bebeğim doğumgününde annesini hiç üzmedi hiç canımı acıtmadı kürtajda da sonrasında da..

kuzum geçmiş olsun...doğumgünün müydü bugün...rabbim mutlu, sağlıklı bi yaş nasip etsin...bu yaş sana bebeğini de getirsin inşallah... korunma süren bittikten sonra kısa sürede hamile kalacağına inanıyorum... Bolca dinlen

Geçmiş olsun canım hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah

Canim gecmis olsun hayirlisi boyleymis rabbim bidaha yasatmasin insallah hayirli saglikli bebisin olur kisa zamanda herseyde bir hayir vardir canim lutfen uzulme

Evet maalesef .. Sağol canım ben de inanıyorum hayırlı olan en kısa zamanda hepimiz bir bir hamile kalıcaz sağlıkla kucağımıza alıcaz inşallah.. Dinlenicem artık canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…