Gunaydin birşey sormak istiyorum daha önce yaşayan var mi? Ovulasyondan beş gün geçti değerlendirdikten. Bende bugün 3 gündür geçmeyen bel agrisi bucak kesiği gibi ve klasik agrisi var sol kasigim batiyodu simdi komple kasiklarim agriyo. Bucak kesiği gibi. Ovulasyon sonraki boyle bi durum yasayan var mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inşallah öyleyimdir içim içime sıgmıyo bir yandanda korkuyorum: yarın tekrar ilk idrarımla yapıcam test bugun hafif bel agrısı var varsa bugun 3+6 günlük. ovulasyon testimde koyu iki cizgi var böyle ögrennler varmış burdan okudum.. allahım bu mübarek gün dualarımızı kabul et bütün isteyenlere ver yarabbi miraç kandiliniz mübarek olsun
petty petty petty umarım hasta olmazsın canım ya. Inşallah güzel haberini alırız
canımmm iyiyim çok şükürsen nasılsın?
canımmm ovulasyonun etkileri devam ediyo olabilir birden fazla yumurtladıysan ya da yumurtan çok iyi geliştiyse...bakalım bekleyelim hep böyle devam ederse yüksek ihtimal hamilesinumutlandırmak da istemiyorum psikolojik hamilelik de var malum hepimz bebiş çok istiyoruz bat zamanı en kesin sonuç
Bende iyiyim kuzu hala hastalanmadim test yapcam gene heheh sen naptin
Tesekkur ederim cnm cevabin için bu ay çörekotu kuru denedim. Erken yumurtladim akintimdan biliyorum. Başka akinti olmadi bir daha ama inşallah bebeğim gelmiştir. Hala kasik agrisi var şişkinlik var bugün ve belin bucak kesiyo arada. Bekliycez bakalim. Saol cnm.
Allah Allahya geç döllenme ya da psikolojik olarak gecikiyo seninki...inşallah miniğin yapıyodur hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
benim bata daha var 6 haziran 16.gündeyim çalışmalara devam gün aşırı...adetim 7 gün 8. gün başladık en son 14.gün çalışma oldu bugün kandil es geçiyorum Rabbime ibadet ederek geçircem inşallahdün çalışma olabilirdi ama eşim şehir dışındaydı olamadı 17. güne kaldı..15.gün vücut ısıma baktm yumurtlamış mıyım diye yükselmişti ama ben yine de devam edecem çalışmalara
off kızlar dün ovulasyon testi resimlerini eklemiştim bugün yine yaptım dünkinden çok daha silikti çizgi ne oldu anlamadım offfffff
rica ederim canımmben de o kürü yaptım yumurtaları baya bi geliştiryo yumurtlama belirtileri daha belirgin oluyo adetimin 13.gününde bi agrı vardı ki kasıklarımda sanki yerinden çıkacakmış gibi Allah Allah noluyo dedim kendi kendime..bi de incir yiyorum ben süreci hızlandırmak istedim kendi aklımca bakalım nolcak...16.gündeyim şu an :) ateş ölçümü yapıyorum ben ara ara kendimi stres altına sokmayım diye bu ay sadece 15.gün yaptım yumurtladım mı acaba dye emin olmak için vücut ısım yükselmişti ama çalışmalara devam edecem noluuuur nolmaaaz
İnş o yapyodur çok umitlendirdi beni minik bakalim nolcak..zaten spermler 2 gün yasiyo vücutta eğer yumurta miss anda döllenme olmuştur canim merak etme :) Rabbim mübarek kandil gününde hepimizin gönlüne gore versin
Ben 12. Günde yumurtladim bu ay bende çok incir yedim. Bakalim adete 10 gün kaldi zaten bekliycez ben calismayi biraktim kasiklarim aciyo ilişkide de. Hakkimizda hayirlisi inşallah gelmiştir bu ay.
Miraç kandiliniz mübarek olsun kızlar bu güzel günde bir haber aldık pettyy senden de gelsin bi haber hadi bakalım :)
petty petty pety test yaptın mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?