2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Hosbuldum..tesekkurler tavsiyeler icin ilk cocugumda ilk ay tutturmustum ama bu ay olmadi bakalim nasip hazirana..

pes etmyoruuuuuuuuuuuuuuz yola devaaaam :) ben ilk gebeligimde 6 ay ugraşmıştım 7. haftada kaybettim ama...hayırlısı bakalım aradan 3 ay geçti tekrar bebiş istiyoruz bakalım tutacak mı bu ay

Öncelikle hoşgeldin canım :) çok umutsuz konuşuyorsun ama pco olup hamile kalan dolu insan var biri de annemin alt komşusu şimdi 1,5 yaşında bi oğlu var silkelen ve umutlu ol

benimde en yakın arkadasım bana cok yakın bir örnek. aynı teşhis, aynı aşamalar ve ilk takipte gebelik. umutluyum da gücsüzlüğümü yensem sorun kalmayacak. aslında eşimden yana biraz yalnız hissettim kendimi ben asıl sorun buydu sanırım. o da hem cok istiyor hem doktorun dediklerini uygulamıyor. misal gün veriyor dr, bizimki ıhh onun demesiyle mi diye burun kıvırıyor. baskı altında hissedip ters etki ediyormus psikolojisine. en sonunda dedim evettt onun demesiyle senin keyfine göre değiiiiill :) erkekler cok garip cokk :44: :)

Gunaydin arkadaslar uyuyamadim dun adetime 1 gun kaldi gebelik testi cok silik cizgi var ovulasyon testi yaptim ada neredeyse yumurtlamadaki kadar koyu dua edin ins bebisim benimledir yarin ilk idrarla tekrar test yapacagim silik cizgi illk 5 dk cikti

Gunaydin birşey sormak istiyorum daha önce yaşayan var mi? Ovulasyondan beş gün geçti değerlendirdikten. Bende bugün 3 gündür geçmeyen bel agrisi bucak kesiği gibi ve klasik agrisi var sol kasigim batiyodu simdi komple kasiklarim agriyo. Bucak kesiği gibi. Ovulasyon sonraki boyle bi durum yasayan var mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mrb cnm silikse muhtemel hamilesin gozunaydin. Rabbim saglikla kucagina almak nasip etsin inşallah.

Erkeklere belli etmemek daha doğru bence baski altında yapamiyorlar

Canım umutsuzluga kapılmak yok. Rabbim isteyince veriyor. Korunan insanlar bile çocuk sahibi oluyor. Üst kat komsumla yeni tanıştık eve yeni tasindigim için. 5 aylık kızı var daha önce de hamile kalmış ama kızamikçık olduğu için bebeği aldırmak zorunda kalmış. Ve kendisi pkoluymus. Yumurtlama falan olmuyordu dedi. Ama hamile kalmış. Sen çalışmalara devam et. Soğan kuru falan denediniz mi canım

Canim benim adetimin bittigi gun oldu
Insandan insana farklilik oluo illa 14 gun diil ve simdi hamileyim cok sukur

Çok güzel haberler bunlar umarım daha da koyulaşır :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hayırlı sabahlar kızlar nasılız bugün???

Miraç kandilimiz mübarek olsun birbirimize dua edelim inşallah hayırlara vesile olur

canım fotodan bile görünüyooohamlesiiiiiiiiiiiiiiiiin bence ama kan testiyle netleştir

inşallah öyleyimdir içim içime sıgmıyo bir yandanda korkuyorum: yarın tekrar ilk idrarımla yapıcam test bugun hafif bel agrısı var varsa bugun 3+6 günlük. ovulasyon testimde koyu iki cizgi var böyle ögrennler varmış burdan okudum.. allahım bu mübarek gün dualarımızı kabul et bütün isteyenlere ver yarabbi miraç kandiliniz mübarek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…