Tebrikler canim ne kadarlik minik ne zaman öğrendim adetin kaç gün sonra ogrendin
Hosbuldum..tesekkurler tavsiyeler icin ilk cocugumda ilk ay tutturmustum ama bu ay olmadi bakalim nasip hazirana..
Öncelikle hoşgeldin canım :) çok umutsuz konuşuyorsun ama pco olup hamile kalan dolu insan var biri de annemin alt komşusu şimdi 1,5 yaşında bi oğlu var silkelen ve umutlu ol
Gunaydin arkadaslar uyuyamadim dun adetime 1 gun kaldi gebelik testi cok silik cizgi var ovulasyon testi yaptim ada neredeyse yumurtlamadaki kadar koyu dua edin ins bebisim benimledir yarin ilk idrarla tekrar test yapacagim silik cizgi illk 5 dk cikti
benimde en yakın arkadasım bana cok yakın bir örnek. aynı teşhis, aynı aşamalar ve ilk takipte gebelik. umutluyum da gücsüzlüğümü yensem sorun kalmayacak. aslında eşimden yana biraz yalnız hissettim kendimi ben asıl sorun buydu sanırım. o da hem cok istiyor hem doktorun dediklerini uygulamıyor. misal gün veriyor dr, bizimki ıhh onun demesiyle mi diye burun kıvırıyor. baskı altında hissedip ters etki ediyormus psikolojisine. en sonunda dedim evettt onun demesiyle senin keyfine göre değiiiiill :) erkekler cok garip cokk :44: :)
merhaba arkadaşlar 1 yıllık evliyim hiç korunmadık ama olmadı ne yazık ki. pko teşhisi kondu yumurta takibine başlanacaktı psikolojim elvermedi gidemedim. ufacık şeyde etkilenip vazgeciyorum böylece sorun devam edecek tedavi süresi uzayacak ve ben sonuna kadar gidemicem nasıl anne olurum bu gidişle Rabbim sen ver hepimizin gönlüne göre.
Merhaba bayanlar mayis ayinin umudunu haziranda arayan ben sizlere soruyorum 28 gunluk adet dongusunun 11.gunundeyim.Adetim biteli 4gun oldu ama bende ovulasyon belirtileri var.Kasiklarimda sancilar ve agrilar oluyor acaba dogru teshis mi koydum gecen ay gec olmustu bu ay bu kadar erken olurmu tecrubenizden yararlanmak isterim.
Gunaydin arkadaslar uyuyamadim dun adetime 1 gun kaldi gebelik testi cok silik cizgi var ovulasyon testi yaptim ada neredeyse yumurtlamadaki kadar koyu dua edin ins bebisim benimledir yarin ilk idrarla tekrar test yapacagim silik cizgi illk 5 dk cikti
Günaydın kızlar bugün nasılsınız?
canım fotodan bile görünüyooohamlesiiiiiiiiiiiiiiiiin bence ama kan testiyle netleştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?