Amin canım dilerim evlat isteyen herkesin kucağı dolsun :)
Sende nasil bilmiyoum canim ama bende sag kasigimda pıt pıt atmisti
Idrarinda koyuluk ve ya bi parlaklaklik var mi
merhaba arkadaşlar 1 yıllık evliyim hiç korunmadık ama olmadı ne yazık ki. pko teşhisi kondu yumurta takibine başlanacaktı psikolojim elvermedi gidemedim. ufacık şeyde etkilenip vazgeciyorum böylece sorun devam edecek tedavi süresi uzayacak ve ben sonuna kadar gidemicem nasıl anne olurum bu gidişle Rabbim sen ver hepimizin gönlüne göre.
Bence az kalmis yumurtlamana hadi hayirlisi olsun :)
canımmm gittikçe koyulaşmış günün yaklaşıyoooo...sen testi yapmaya devam et ve günleri de değerlendir çaalışmalara devaamm
canımmmm hoş geldinburdaki arkadaşlarımızın hepsinin bi sıkıntısı var burda bz brbirimze destek oluyoruz sorunlarımızı aşmaya çalışıyoruz aşıyoruz el birliğiyle ...Rabbimin izniyle sen de aşarsın inşallah
ne pko lular tanıdım ben...bi arkadaş pko lu...tek ilişkiyle hamile kaldıo da hep kafasına takıyodu bi ay bebek düşünmesine fırsatı ble olmadı cok yoğun geçirdi o ayı...Allah esirgesin ama anneannesi rahatsızdı sürekli hastaneye gidiyodu ve o ay hamile kaldı....klasik ama bebek işinin başı rahatlık...çoğumuzun yapamadığı şey
Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eylesin isteyen herkese
Ay eşime bir iki güne yumurtlarım artık dedim. Adam şaşkın şaşkın yüzüme baktı böyle söyleyince bi garip oldu diyo
Merhaba bayanlar mayis ayinin umudunu haziranda arayan ben sizlere soruyorum 28 gunluk adet dongusunun 11.gunundeyim.Adetim biteli 4gun oldu ama bende ovulasyon belirtileri var.Kasiklarimda sancilar ve agrilar oluyor acaba dogru teshis mi koydum gecen ay gec olmustu bu ay bu kadar erken olurmu tecrubenizden yararlanmak isterim.
merhaba arkadaşlar 1 yıllık evliyim hiç korunmadık ama olmadı ne yazık ki. pko teşhisi kondu yumurta takibine başlanacaktı psikolojim elvermedi gidemedim. ufacık şeyde etkilenip vazgeciyorum böylece sorun devam edecek tedavi süresi uzayacak ve ben sonuna kadar gidemicem nasıl anne olurum bu gidişle Rabbim sen ver hepimizin gönlüne göre.
Bu sicaklar adeti geciktirir mi:)
Bes gun geciktim. Normalde dongum 20 gundur...
Olsa fena olmaz hani
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
Merhaba bayanlar mayis ayinin umudunu haziranda arayan ben sizlere soruyorum 28 gunluk adet dongusunun 11.gunundeyim.Adetim biteli 4gun oldu ama bende ovulasyon belirtileri var.Kasiklarimda sancilar ve agrilar oluyor acaba dogru teshis mi koydum gecen ay gec olmustu bu ay bu kadar erken olurmu tecrubenizden yararlanmak isterim.
hoşbuldum arkadasım tesekkur ederim haklısın bende öyle düşünüyorum hatta artık sanki istegim bile kalmamış gibiydi çalışmaya karar verdim bu sefer iş bulamadım :) uzun zamandır girmemiştim buraya geldim yine etkilendim sanırım ağlayarak eşimi arayıp tekrar doktora gidelim dedim karar verdim dedm :)
Çok güldüm canımAy eşime bir iki güne yumurtlarım artık dedim. Adam şaşkın şaşkın yüzüme baktı böyle söyleyince bi garip oldu diyo
hadi bakalım tutturabilir inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Tebrik ederim canım :) Allah kucağına almayı nasip etsin :) ne kadarlıkmış miniğin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Caniiiimmmm gozun aydin :) kacinci denemendi ? Kac aylik evlisin,? Nasil ogrendin hamile olduğunu biraz anlatsanaa bize de heyecan olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?