kuşum söyledin de unuttum mu ki acep...eklerim şimdiVallahi beni eklemediniz bat 10 ekim 3. .deneme
kocacık kırmızı kart gördü
İyiyim tatlim him daha koyulasir o yapmaya devam et 3 saat falan alma sivi canim oyle daha iyi olurİyiyim canımmm, sen? Yaptım da öğlen 13:30 gibi yaptım, 1,5 saat sıvı almadan. Dünle aynıydı. Silik hala ikinci çizgi.
bacım seni biraz daha ileri çekeyim mi mesela 23 ü ne falanMogamicim benim bat su an itibariyle 20 halen gelen yok
İyiyim tatlim him daha koyulasir o yapmaya devam et 3 saat falan alma sivi canim oyle daha iyi olur
Canım pes koydum canlı bi kırmızı renkte kan gelmiş sökülmedi ama nasıl diyim 2cm bi alan kaplamış kan 2 yerine pedin bi de sildikçe geliyo peceteyeAllah allah niye böyle oldu kuzum... azcık bişey olsa yumurtlamadan dolayı dicem... belki de sökülme gibi bişey olmaz ovulasyondandır kuzum
iyi geceler kızlar benım yarın kırmızılar gelecek büyük ihtimal kasıklarım ağrıyor
ee haketti amaKırmızı kartın sırasmı kız bol bol çalışma yapman lazm
Gelmesin kirmizilar bebis gelsiniyi geceler kızlar benım yarın kırmızılar gelecek büyük ihtimal kasıklarım ağrıyor
gözün aydın kuzummmm... allah ayırmasın bir dahaKızlar kocısım yolda gelıyormus yuppiiiiiiiiii :)
gelsin gelsin de benim bebek tüp yoluyla gelecek büyük ihtimal :)Gelmesin kirmizilar bebis gelsin
evet canım yarın. inşallah olmam da bebişim gelir ama kasık agrılarım başladıBat günün yarınmı inşallah gelmez canm
kuşum üzülme sıkma kendini lütfen...ağırlarsın layıkıyla sonrada dinlenirsin
Gozun aydin tatlim cok sevindim senin adinaKızlar kocısım yolda gelıyormus yuppiiiiiiiiii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?