canım artık yavrucuğum kusura bakmıycak ben temizliğe girişmişim test negatif cıkınca koltuklar falan havada ucuşuyor öle bişi varsa allah korur inş.Kirmizilar gelmeden umudunu kaybetme canim hayirlisi olsun
kız özelimi kaldı burda duymayan kalmamıştı diye biliyodumya o tek ilişkimde zaten yumurtlama döneminde idi hani uygun günü yakalayalım diye sürekli süs püs koca kandırma peşineydim sevgili kocacığımda bana ağzına geleni dedi şimdi sorsan hayatta kabul etmiyo ama ne azgınlığım kaldı ne bişi herzaman sex mi olurmuş ben sex düşkünüymüşüm falan filan gerci şimdiye kadar özürler falan ama yumurtlama zamanıda gecince ben de kırmızı kartın süresini uzattın dün akşam cuma mübarek gündür yapma etme ondan önceki akşam ne varmış ben onun karısıymışım benle konuşamıycakmıymış da bilmem neler hiiiiiççç dinlemedim ekim ayının yumurtlama dönemine kadar avucunu yalarsın dedim ...ne azimli insanım bak ....laf aramızda bundan önce en uzun nazım 3 gün sürerdi ilerleme var bende
ya ne bileyim belki tamamen hayal kuruyorum ya da belki elim boş çıkacak ama ben kendimi de ikizlerimle gördüm ya rüyamda bide üstüne bu ay 2 yumurtam varmış... o yüzden iyice inancım arttı rüyama...üstelik benim rüyalarım genelde çıkar... ama çok umutlanmak istemiyorum ikiside tutmayabilir... yine de dilerim senle benden toplam 5 bebek çıkar tek seferde
Hım anladım canım senın bat ne zaman olacak canım pekı ınsallah batı olmazda bebıs haberını alırız
Normalde bat tarihin bügündü yumurtlama gününe göre pazartesi çarşamba rarsı gelir hamiş değilsem
o da öle diyo sen bu kadar abartmazdın hep o kk deki kızlar veriyo sana gazı ....anlıycan burnu sürtüyo ama hala zeytinyağıA a neler olmuş kaçrmıßım galiba ben senin yerinde olsam aynı şeyleri yapardım e maşallah kız iyi direniyon ben en fazla 1hafta direnebiliyorum
Canım bak şimdi, yazdığımız kutu var ya şu gördüğün yazdığımız yer, işte onun tam ğstünde çeşitli ikonlar var. Onlardan altı çizili A yazan var ya ona tıkla, bütün yazı renkleri çıkıyo.
Anaaamm ikiz olsa benim, kafayı sıyıyırım kesin. Bi tanesine 5 yılda karar verdim :)
kuşum bence korkma... doğal yolla olmuyorsa zorlamanın lüzumu yok... benim teyzeminde tüpleri alınmıştı dış gebelik sonrası ve ilk tüp denemesinde tuttu ama o da gitti alınan tüpün kalan son 1 cm lik kısmına tutundu ve ne yazık ki alındı...sonra eşinden boşandı başka sebeplerden... kısmetse önümüzdeki ay evleniyor ve hemen tüpe başlayacak yaş 40 oluyo... ama hiçbir sorun yoksa tüpte tutuyor bebiş teyzem çok zorlanmamıştı...umuyorum gerek kalmaz ama gerek olursa da çekinme ucunda evlat varinşallahhh canım inşallah çıkar umut olmadan yaşayamaz ki insan bende umut edip duruyorum işte hep hayal hep umut... gece kafamın karışıklığından sabaha kadar rüya gördüm bir an önce sabah olsun diye bekledim. aklımda sorular sorular... korkuyorum mogami yaa tüp bebek yaptırmaktan rabbim sağlıklı evlat nasip etsin de beklerim yeter ki olsun hayırlısıyla
Bende öğrendim renkli yazmayı cnm sayende:))
açıkçası ben istiyorum üstelik genetik yatkınlığımda var... elbette zor olur ama annem kocam ve ben el birliği ile büyütürüzAnaaamm ikiz olsa benim, kafayı sıyıyırım kesin. Bi tanesine 5 yılda karar verdim :)
o da öle diyo sen bu kadar abartmazdın hep o kk deki kızlar veriyo sana gazı ....anlıycan burnu sürtüyo ama hala zeytinyağı
tabi canım herşey ucunda evlat olduğu için zaten. şükür bende kaç defa test yaptırdım sorun çıkmadı erkeğin tedavisi daha kolay oluyor canım zaten. rabbim hayırlısını versin hakkımızdakuşum bence korkma... doğal yolla olmuyorsa zorlamanın lüzumu yok... benim teyzeminde tüpleri alınmıştı dış gebelik sonrası ve ilk tüp denemesinde tuttu ama o da gitti alınan tüpün kalan son 1 cm lik kısmına tutundu ve ne yazık ki alındı...sonra eşinden boşandı başka sebeplerden... kısmetse önümüzdeki ay evleniyor ve hemen tüpe başlayacak yaş 40 oluyo... ama hiçbir sorun yoksa tüpte tutuyor bebiş teyzem çok zorlanmamıştı...umuyorum gerek kalmaz ama gerek olursa da çekinme ucunda evlat var
açıkçası ben istiyorum üstelik genetik yatkınlığımda var... elbette zor olur ama annem kocam ve ben el birliği ile büyütürüz
açıkçası ben istiyorum üstelik genetik yatkınlığımda var... elbette zor olur ama annem kocam ve ben el birliği ile büyütürüz
Bende istiyorum ikizlerim olsnnnnnnnn benım annemın babamın ve esımın tarafındada ıkız var :) hele bır kız bı erkek olursa mutkıs olur :)
benim tarafımda dedem ikiz eşimin tarafında da eşim zaten ikiz :) kız ikizi var :)Bende istiyorum ikizlerim olsnnnnnnnn benım annemın babamın ve esımın tarafındada ıkız var :) hele bır kız bı erkek olursa mutkıs olur :)
İnşallah olur tatlım, umarım umarım umarımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?