2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

A a neler olmuş kaçrmıßım galiba ben senin yerinde olsam aynı şeyleri yapardım e maşallah kız iyi direniyon ben en fazla 1hafta direnebiliyorum

inşallahhh canım inşallah çıkar umut olmadan yaşayamaz ki insan bende umut edip duruyorum işte hep hayal hep umut... gece kafamın karışıklığından sabaha kadar rüya gördüm bir an önce sabah olsun diye bekledim. aklımda sorular sorular... korkuyorum mogami yaa tüp bebek yaptırmaktan rabbim sağlıklı evlat nasip etsin de beklerim yeter ki olsun hayırlısıyla

Anaaamm ikiz olsa benim, kafayı sıyıyırım kesin. Bi tanesine 5 yılda karar verdim :)

benim eşimde tüp bebek kararı alınca ikiz yaptıralım diyor kafayı yerim bende. bir de tüp bebek de tekrar rahim de bölünüp üçüz de olabiliyormuşş amaninnn nasıl zor olur.

kuşum bence korkma... doğal yolla olmuyorsa zorlamanın lüzumu yok... benim teyzeminde tüpleri alınmıştı dış gebelik sonrası ve ilk tüp denemesinde tuttu ama o da gitti alınan tüpün kalan son 1 cm lik kısmına tutundu ve ne yazık ki alındı...sonra eşinden boşandı başka sebeplerden... kısmetse önümüzdeki ay evleniyor ve hemen tüpe başlayacak yaş 40 oluyo... ama hiçbir sorun yoksa tüpte tutuyor bebiş teyzem çok zorlanmamıştı...umuyorum gerek kalmaz ama gerek olursa da çekinme ucunda evlat var

tabi canım herşey ucunda evlat olduğu için zaten. şükür bende kaç defa test yaptırdım sorun çıkmadı erkeğin tedavisi daha kolay oluyor canım zaten. rabbim hayırlısını versin hakkımızda

açıkçası ben istiyorum üstelik genetik yatkınlığımda var... elbette zor olur ama annem kocam ve ben el birliği ile büyütürüz

Bende istiyorum ikizlerim olsnnnnnnnn benım annemın babamın ve esımın tarafındada ıkız var :) hele bır kız bı erkek olursa mutkıs olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…