2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Ne zaman yaptin kiz batin ne zaman daha var diye biliyorm batina
canım 6 sında ilişki olmuştu dün sabah yaptım testi bugün 31. günüm ama düzen bozuldu normalde 31 günde oluyorum ama bi ay 35 falan sürdü nette hesaplayınca 23 eylül gözüküyo bat

canım 6 sında ilişki olmuştu dün sabah yaptım testi bugün 31. günüm ama düzen bozuldu normalde 31 günde oluyorum ama bi ay 35 falan sürdü nette hesaplayınca 23 eylül gözüküyo bat
Kirmizilar gelmeden umudunu kaybetme canim hayirlisi olsun

Canım pes koydum canlı bi kırmızı renkte kan gelmiş sökülmedi ama nasıl diyim 2cm bi alan kaplamış kan 2 yerine pedin bi de sildikçe geliyo peceteye
hmmm ovulasyon kanaması bildiğim kadarıyla pembe olur... umarım sende ki ov. kanamasıdır yanılırım bende

daha kırmızılar yok ortada yapma böyle bakayım hem inanıyorum ben rüyam çıkacak
ah mogami rüyan çıkarsa dile benden ne dilersen nasıl mutlu olurum önümüzdeki ay tüp bebek için görüşeceğiz yaaa uçarım mutluluktan. avazım çıktığı kadar bağırırımmmmmm... kimse beni ve içimdeki mutluluğun sesini durduramaz

Tesekkur ederım sekerım ben bılmıyordum gelecegını sımdı aradı soyledı ama ıcıme dogmustu her ıl dısına cıkıgında donecegı gunu yuregımde hıssedıyorum
Bol bol hasret giderirsiniz kocisinle benim kocis 3 hafta il disindaydi da hic bir yere sigamadim hergun agladim cok zor ya uzak kalmak

Özel değilse ne yaptı canm seni bu kadar kızdrdı
kız özelimi kaldı burda duymayan kalmamıştı diye biliyodum ya o tek ilişkimde zaten yumurtlama döneminde idi hani uygun günü yakalayalım diye sürekli süs püs koca kandırma peşineydim sevgili kocacığımda bana ağzına geleni dedi şimdi sorsan hayatta kabul etmiyo ama ne azgınlığım kaldı ne bişi herzaman sex mi olurmuş ben sex düşkünüymüşüm falan filan gerci şimdiye kadar özürler falan ama yumurtlama zamanıda gecince ben de kırmızı kartın süresini uzattın dün akşam cuma mübarek gündür yapma etme ondan önceki akşam ne varmış ben onun karısıymışım benle konuşamıycakmıymış da bilmem neler hiiiiiççç dinlemedim ekim ayının yumurtlama dönemine kadar avucunu yalarsın dedim ...ne azimli insanım bak ....laf aramızda bundan önce en uzun nazım 3 gün sürerdi ilerleme var bende

Bol bol hasret giderirsiniz kocisinle benim kocis 3 hafta il disindaydi da hic bir yere sigamadim hergun agladim cok zor ya uzak kalmak

Evet canım esım yarın ızınlı ama ben calısıyorum ogleden sonra eve gelecegım benım esım pazartesı gıttı ben 2 gun evde kaldım bugun 3 gunum ondada esım gelıyor dıger gunler kuzenımde kaldım tek olunca kotu oluyor ama gıttgım yerlerdede hıc zevk almadım

ya ne bileyim belki tamamen hayal kuruyorum ya da belki elim boş çıkacak ama ben kendimi de ikizlerimle gördüm ya rüyamda bide üstüne bu ay 2 yumurtam varmış... o yüzden iyice inancım arttı rüyama...üstelik benim rüyalarım genelde çıkar... ama çok umutlanmak istemiyorum ikiside tutmayabilir... yine de dilerim senle benden toplam 5 bebek çıkar tek seferde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…