canım 6 sında ilişki olmuştu dün sabah yaptım testi bugün 31. günüm ama düzen bozuldu normalde 31 günde oluyorum ama bi ay 35 falan sürdü nette hesaplayınca 23 eylül gözüküyo batNe zaman yaptin kiz batin ne zaman daha var diye biliyorm batina
ee haketti ama
gözün aydın kuzummmm... allah ayırmasın bir daha
Kızlar kocısım yolda gelıyormus yuppiiiiiiiiii :)
Gozun aydin tatlim cok sevindim senin adina
Gözün aydın canm
daha kırmızılar yok ortada yapma böyle bakayım hem inanıyorum ben rüyam çıkacakiyi geceler kızlar benım yarın kırmızılar gelecek büyük ihtimal kasıklarım ağrıyor
gözün aydın kuşumKızlar kocısım yolda gelıyormus yuppiiiiiiiiii :)
Kirmizilar gelmeden umudunu kaybetme canim hayirlisi olsuncanım 6 sında ilişki olmuştu dün sabah yaptım testi bugün 31. günüm ama düzen bozuldu normalde 31 günde oluyorum ama bi ay 35 falan sürdü nette hesaplayınca 23 eylül gözüküyo bat
hmmm ovulasyon kanaması bildiğim kadarıyla pembe olur... umarım sende ki ov. kanamasıdır yanılırım bendeCanım pes koydum canlı bi kırmızı renkte kan gelmiş sökülmedi ama nasıl diyim 2cm bi alan kaplamış kan 2 yerine pedin bi de sildikçe geliyo peceteye
ah mogami rüyan çıkarsa dile benden ne dilersendaha kırmızılar yok ortada yapma böyle bakayım hem inanıyorum ben rüyam çıkacak
Amiiin cnm inşaallah bak iyiki kan tahlili yaptırmışsın hamile çıktın. Bişey sorcam sen pembe leke geliyo demiştin adet tarihindemi gelmeye başladıAllah razı olsun canım. Darısı başınıza
Bol bol hasret giderirsiniz kocisinle benim kocis 3 hafta il disindaydi da hic bir yere sigamadim hergun agladim cok zor ya uzak kalmakTesekkur ederım sekerım ben bılmıyordum gelecegını sımdı aradı soyledı ama ıcıme dogmustu her ıl dısına cıkıgında donecegı gunu yuregımde hıssedıyorum
Tesekkur ederım tatlım sen nasılsın nasıl gıdıyor
kız özelimi kaldı burda duymayan kalmamıştı diye biliyodumÖzel değilse ne yaptı canm seni bu kadar kızdrdı
Bol bol hasret giderirsiniz kocisinle benim kocis 3 hafta il disindaydi da hic bir yere sigamadim hergun agladim cok zor ya uzak kalmak
Canim insallah tupe gerek kalmadan hamis olursun aminnngelsin gelsin de benim bebek tüp yoluyla gelecek büyük ihtimal :)
Geç yurtladğım için adetin gecikecek bugün bat günümdü olmadm hiç bir belirti yok malesedf ellerinde ateş vat o kadar
ya ne bileyim belki tamamen hayal kuruyorum ya da belki elim boş çıkacak ama ben kendimi de ikizlerimle gördüm ya rüyamda bide üstüne bu ay 2 yumurtam varmış... o yüzden iyice inancım arttı rüyama...üstelik benim rüyalarım genelde çıkar... ama çok umutlanmak istemiyorum ikiside tutmayabilir... yine de dilerim senle benden toplam 5 bebek çıkar tek seferdeah mogami rüyan çıkarsa dile benden ne dilersennasıl mutlu olurum önümüzdeki ay tüp bebek için görüşeceğiz yaaa uçarım mutluluktan. avazım çıktığı kadar bağırırımmmmmm... kimse beni ve içimdeki mutluluğun sesini durduramaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?