- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
ben halen öyle diyorum ki zaten kayınvalidem sağolsun bana hiç sormadı eşime sormuşsa o demiştir düşünüyoruz diye kesin beklenti oluncada insan biraz baskı altında hisseder kendini burda okuduğumuz tecrübelere bakılırsa bu iş baskıya gelmiyor canım sen ne olursa olsun işine bak :)Ya biliyorum canım, ben de çok şahit oldum erkeklerin dedikoduculuğuna da gevezeliğine de. Benim eşim normalde söylemezdi ama siz de artık düşünün yaşınız geçiyo demiş kadın, bu da sazan gibi atlamış evet düşünüyoruz artık diye. Allah bilir uğraşıyoruz birkaç aydır bile demiştir. Ben eskiden ne güzel düşünmüyoruz deyip kestirip atıyodum. Kimse de bi şey diyemiyodu.
bizde 5 aydır denemeye çalışıyoruz ama soranlara düşünmüyoruz diyoruz...ah şu mahalle baskısı yok mu
hayırdır canım ne olduoff canım çok sıkkın
Amiiin cnm inşaallah bak iyiki kan tahlili yaptırmışsın hamile çıktın. Bişey sorcam sen pembe leke geliyo demiştin adet tarihindemi gelmeye başladı
Biz 1 senedir daha erken diyoruz canim hiç korunmadigimiz halde.bizde 5 aydır denemeye çalışıyoruz ama soranlara düşünmüyoruz diyoruz...ah şu mahalle baskısı yok mu
görümcem bize geldi kalmaya hep dedikodu hep soru saçama sapan susmuyor bunu yazarken 10 kişiden bahsetti baka konuşuyor artık dinlemek istemiyorum kafam şişti....eş,mle kavga ettik şimdi onun yüzünden.. yaaa siz söyleyin eline eşyamı alıyor, yatak odamı karıştıyor ve sürekli soru soruyor süreklihayırdır canım ne oldu
ben halen öyle diyorum ki zaten kayınvalidem sağolsun bana hiç sormadı eşime sormuşsa o demiştir düşünüyoruz diye kesin beklenti oluncada insan biraz baskı altında hisseder kendini burda okuduğumuz tecrübelere bakılırsa bu iş baskıya gelmiyor canım sen ne olursa olsun işine bak :)
görümcem bize geldi kalmaya hep dedikodu hep soru saçama sapan susmuyor bunu yazarken 10 kişiden bahsetti baka konuşuyor artık dinlemek istemiyorum kafam şişti....eş,mle kavga ettik şimdi onun yüzünden.. yaaa siz söyleyin eline eşyamı alıyor, yatak odamı karıştıyor ve sürekli soru soruyor sürekliNiye canim hayirdir? Ne oldu?
eş,mle kavga ettik şimdi onun yüzünden.. yaaa siz söyleyin eline eşyamı alıyor, yatak odamı karıştıyor ve sürekli soru soruyor süreklicımbızımı bile eline alıp bu kimin diyor bu kadar salak benim evimdeki eşya kimin olabilir dedim en son eşim hemen araya girip bana kızdı çok sinirliyim bi de 2 hafta kalacak allhımmmm al beni burdan
Kıyamam takma boşver onlar yüzünden eşinle kavgaya değmez. Güler yüzlü ol ama umursamaz ol. He de geç dediklerini.görümcem bize geldi kalmaya hep dedikodu hep soru saçama sapan susmuyor bunu yazarken 10 kişiden bahsetti baka konuşuyor artık dinlemek istemiyorum kafam şişti....eş,mle kavga ettik şimdi onun yüzünden.. yaaa siz söyleyin eline eşyamı alıyor, yatak odamı karıştıyor ve sürekli soru soruyor süreklicımbızımı bile eline alıp bu kimin diyor bu kadar salak benim evimdeki eşya kimin olabilir dedim en son eşim hemen araya girip bana kızdı çok sinirliyim bi de 2 hafta kalacak allhımmmm al beni burdan
aklına gelebilecek her şeyi soruyor inanın böyle bişey görmemişsinizdir ya hep soru cevap yapıyoruz bıktım bıktım eşime yapsa keşke o da salak salak konuşmazOffff al işte, buyur burdan yak ! Sabredeceksin mecburen 2 hafta. Bi de analarının tarafını tutmasalar dişimi kırıcam
ama yemin ediyorum kör olayım ki susmuyor delirecem vallaKıyamam takma boşver onlar yüzünden eşinle kavgaya değmez. Güler yüzlü ol ama umursamaz ol. He de geç dediklerini.
aklına gelebilecek her şeyi soruyor inanın böyle bişey görmemişsinizdir ya hep soru cevap yapıyoruz bıktım bıktım eşime yapsa keşke o da salak salak konuşmaz
o daha bana kızıyor yaaa bırak kafamı sıyırtacam o yine de herşeyine cevap vermemi istiyor susmamam lazım ona cevap verdikçe de konuşuyor hep dedikodu, saçma sapan şeyler al işte onu dinlemiyorum şimdi de eltilerimin evini övüyor bana salak yaaaEsin yanında yok mu canim o rahatsız olmuyor mu o konuşsun sonuçta ablası.
öyle yaptım bak size yazarken onu dinlemediğimi gösterdim şimdi uzandı koltuğa ama yine başlar offf geçmez bu iki haftaSoru sorduğunda duymamış gibi yap, uzaklaş ordan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?