2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

ben halen öyle diyorum ki zaten kayınvalidem sağolsun bana hiç sormadı eşime sormuşsa o demiştir düşünüyoruz diye kesin beklenti oluncada insan biraz baskı altında hisseder kendini burda okuduğumuz tecrübelere bakılırsa bu iş baskıya gelmiyor canım sen ne olursa olsun işine bak :)

Amiiin cnm inşaallah bak iyiki kan tahlili yaptırmışsın hamile çıktın. Bişey sorcam sen pembe leke geliyo demiştin adet tarihindemi gelmeye başladı

evet adet tarihimde geldi ve hala devam ediyo... birazda korkmaya başladım... acaba düşükmü yapıcam diye stres yapmaya başladım. doktorum bu konuda bişey demedi. kanamamın 5inci günü bugün...çamaşırıma bulaşmıyor ama... sadece peçeteyle silince geliyor... böyle olan varmı aranızda... yani yerleşme kanaması normalde 3 gün olması gerekmezmi

hayırdır canım ne oldu
görümcem bize geldi kalmaya hep dedikodu hep soru saçama sapan susmuyor bunu yazarken 10 kişiden bahsetti baka konuşuyor artık dinlemek istemiyorum kafam şişti....eş,mle kavga ettik şimdi onun yüzünden.. yaaa siz söyleyin eline eşyamı alıyor, yatak odamı karıştıyor ve sürekli soru soruyor sürekli cımbızımı bile eline alıp bu kimin diyor bu kadar salak benim evimdeki eşya kimin olabilir dedim en son eşim hemen araya girip bana kızdı çok sinirliyim bi de 2 hafta kalacak allhımmmm al beni burdan

Kesinlikle canım, baskı düşman.

Niye canim hayirdir? Ne oldu?
görümcem bize geldi kalmaya hep dedikodu hep soru saçama sapan susmuyor bunu yazarken 10 kişiden bahsetti baka konuşuyor artık dinlemek istemiyorum kafam şişti....eş,mle kavga ettik şimdi onun yüzünden.. yaaa siz söyleyin eline eşyamı alıyor, yatak odamı karıştıyor ve sürekli soru soruyor sürekli cımbızımı bile eline alıp bu kimin diyor bu kadar salak benim evimdeki eşya kimin olabilir dedim en son eşim hemen araya girip bana kızdı çok sinirliyim bi de 2 hafta kalacak allhımmmm al beni burdan

Offff al işte, buyur burdan yak ! Sabredeceksin mecburen 2 hafta. Bi de analarının tarafını tutmasalar dişimi kırıcam

Kıyamam takma boşver onlar yüzünden eşinle kavgaya değmez. Güler yüzlü ol ama umursamaz ol. He de geç dediklerini.

beni duyan yokmu ya... yoksa yeniyim diyemi

Offff al işte, buyur burdan yak ! Sabredeceksin mecburen 2 hafta. Bi de analarının tarafını tutmasalar dişimi kırıcam
aklına gelebilecek her şeyi soruyor inanın böyle bişey görmemişsinizdir ya hep soru cevap yapıyoruz bıktım bıktım eşime yapsa keşke o da salak salak konuşmaz

Esin yanında yok mu canim o rahatsız olmuyor mu o konuşsun sonuçta ablası.
o daha bana kızıyor yaaa bırak kafamı sıyırtacam o yine de herşeyine cevap vermemi istiyor susmamam lazım ona cevap verdikçe de konuşuyor hep dedikodu, saçma sapan şeyler al işte onu dinlemiyorum şimdi de eltilerimin evini övüyor bana salak yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…