Canımm cuma ağrı akıntı oldu test peak yaptı.ardından çalışma akşam yaptım testi silikleşmeye başlamıştı. Bugün şimdi bi daha yaptım tamamen silikleşti.kasık ağrısına akşam kesilmiş zaten yani tahminim göre Yumoş dün çatladım gibi ama ben her ihtimale karsı bu akşama dayanılmaz cazibesi kullanıcamAbla çatlamış görünüyor , testin silikleşmiş , ama yeni edindiğimiz tecrübelere göre çatlaması yakın da olabilir, çalışmaları sıkı tutun 9661
Bu telefon beni sinir ediyor ya Türkçeyi katlediyor resmenCanımm cuma ağrı akıntı oldu test peak yaptı.ardından çalışma akşam yaptım testi silikleşmeye başlamıştı. Bugün şimdi bi daha yaptım tamamen silikleşti.kasık ağrısına akşam kesilmiş zaten yani tahminim göre Yumoş dün çatladım gibi ama ben her ihtimale karsı bu akşama dayanılmaz cazibesi kullanıcam
İyi tospam görümcem gelmiş onla uğraşıyordum :) laflariyla deli etti beni yaaa durmuyor hiç hep de saçma şeyler boş şeyler.. verimli yumoşlar sanaNaber hatunlar?
İnsaAllahh canım.Catlamis cnm hadi hayirlisi insaAllah gelir beisin
İyi tospam görümcem gelmiş onla uğraşıyordum :) laflariyla deli etti beni yaaa durmuyor hiç hep de saçma şeyler boş şeyler.. verimli yumoşlar sana
Gaz cok vardi baya guruldamayi hatirlamiyoru:)
Selam kızlar...ya şu testler silikleşince çatlamış mı oluyo yoksa çatlıyacak mı?
Illa analarina diyeceklerBenim geveze eşim artık çocuk düşündüğümüzü annesine söylemiş, dün ordaydık. Kayınvalide gelmiş bana FSH ölçtürdün mü, şunu yaptın mı bunu yaptın mı diye sordu. Hayır dedim ben de. Ben pek et yemem, yok et yemen lazım artık bilmem ne. Sinirimi bozdu 2 dakikada. Ayvayı yedim ben artık, her görüşmemizde sorguya çekilicem hamile misin diye
Karin degilde kasik agrilarim hep oldu :)canım bende bişey sorucaktım sana yumurtlamandan sonra karın ağrın oldumu hergün acaba
Karin degilde kasik agrilarim hep oldu :)
evet canım gitmen daha doğru olurnormalde 32 günde bir oluyodum fakat geçen ay 48. günde geldi şuan 39.günümdeyim geçtimi geçmedimi onu bile bilmiyorumm artık doktora gidicem böyle olmuycak düzenim şaştı
aminnnnEvet çocuk düşündüğümden beri çok stresliyim düşünmüycem artık diyorum nerde adet dönemi yaklaşınca gene stres sarıo beni inş. bişey yoktur Allah kimseyi aratmasın.
bu erkelerin ağzı bizden beter valla hemen herşeyi yetiştiriyolarBenim geveze eşim artık çocuk düşündüğümüzü annesine söylemiş, dün ordaydık. Kayınvalide gelmiş bana FSH ölçtürdün mü, şunu yaptın mı bunu yaptın mı diye sordu. Hayır dedim ben de. Ben pek et yemem, yok et yemen lazım artık bilmem ne. Sinirimi bozdu 2 dakikada. Ayvayı yedim ben artık, her görüşmemizde sorguya çekilicem hamile misin diye
bu erkelerin ağzı bizden beter valla hemen herşeyi yetiştiriyolar
Illa analarina diyecekler
benimki asla öyle bişey söyleyemez ben çok konuşan biri değil bazen konuş diye zorlar kendisi kaynana gibi bıt bıt öter herşeye karışır benimki istisna genelde erkekler kadınalrdan daha dedikodu yaptığına katılıyorum burda erkek çoğunluğu olan bir sektörde çalışıyorum yeminle midem bulandı orta yaş erklerinden nice kadın günü muhabbetini geçerAynen canım yaa, dedikoduyu da bizden çok yapıyolar, gevezeliği de. Sorsan biziz çok konuşan.
benimki asla öyle bişey söyleyemez ben çok konuşan biri değil bazen konuş diye zorlar kendisi kaynana gibi bıt bıt öter herşeye karışır benimki istisna genelde erkekler kadınalrdan daha dedikodu yaptığına katılıyorum burda erkek çoğunluğu olan bir sektörde çalışıyorum yeminle midem bulandı orta yaş erklerinden nice kadın günü muhabbetini geçer
eş,mle kavga ettik şimdi onun yüzünden.. yaaa siz söyleyin eline eşyamı alıyor, yatak odamı karıştıyor ve sürekli soru soruyor sürekliAman boşver, takma canım. Zaten görümceler de kayınvalideler de gereksiz konuşmalar konusunda uzmanlar
Ya biliyorum canım, ben de çok şahit oldum erkeklerin dedikoduculuğuna da gevezeliğine de. Benim eşim normalde söylemezdi ama siz de artık düşünün yaşınız geçiyo demiş kadın, bu da sazan gibi atlamış evet düşünüyoruz artık diye. Allah bilir uğraşıyoruz birkaç aydır bile demiştir. Ben eskiden ne güzel düşünmüyoruz deyip kestirip atıyodum. Kimse de bi şey diyemiyodu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?