2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Abla çatlamış görünüyor , testin silikleşmiş , ama yeni edindiğimiz tecrübelere göre çatlaması yakın da olabilir, çalışmaları sıkı tutun 9661
Canımm cuma ağrı akıntı oldu test peak yaptı.ardından çalışma akşam yaptım testi silikleşmeye başlamıştı. Bugün şimdi bi daha yaptım tamamen silikleşti.kasık ağrısına akşam kesilmiş zaten yani tahminim göre Yumoş dün çatladım gibi ama ben her ihtimale karsı bu akşama dayanılmaz cazibesi kullanıcam

Bu telefon beni sinir ediyor ya Türkçeyi katlediyor resmen

İyi tospam görümcem gelmiş onla uğraşıyordum :) laflariyla deli etti beni yaaa durmuyor hiç hep de saçma şeyler boş şeyler.. verimli yumoşlar sana

Aman boşver, takma canım. Zaten görümceler de kayınvalideler de gereksiz konuşmalar konusunda uzmanlar

Benim geveze eşim artık çocuk düşündüğümüzü annesine söylemiş, dün ordaydık. Kayınvalide gelmiş bana FSH ölçtürdün mü, şunu yaptın mı bunu yaptın mı diye sordu. Hayır dedim ben de. Ben pek et yemem, yok et yemen lazım artık bilmem ne. Sinirimi bozdu 2 dakikada. Ayvayı yedim ben artık, her görüşmemizde sorguya çekilicem hamile misin diye

Illa analarina diyecekler

bu erkelerin ağzı bizden beter valla hemen herşeyi yetiştiriyolar

Illa analarina diyecekler

Off ya gerçekten öyle Elifim, çok sinir oldum, stresim azmış gibi bi de bu çıktı şimdi. Çocuk haberi vermedikçe yüzüme bakacaklar anlamlı anlamlı. Anlamlı bakmasalar bile ben alınıcam ve kavga çıkacak evde her seferinde bu sebeple

Aynen canım yaa, dedikoduyu da bizden çok yapıyolar, gevezeliği de. Sorsan biziz çok konuşan.
benimki asla öyle bişey söyleyemez ben çok konuşan biri değil bazen konuş diye zorlar kendisi kaynana gibi bıt bıt öter herşeye karışır benimki istisna genelde erkekler kadınalrdan daha dedikodu yaptığına katılıyorum burda erkek çoğunluğu olan bir sektörde çalışıyorum yeminle midem bulandı orta yaş erklerinden nice kadın günü muhabbetini geçer

Ya biliyorum canım, ben de çok şahit oldum erkeklerin dedikoduculuğuna da gevezeliğine de. Benim eşim normalde söylemezdi ama siz de artık düşünün yaşınız geçiyo demiş kadın, bu da sazan gibi atlamış evet düşünüyoruz artık diye. Allah bilir uğraşıyoruz birkaç aydır bile demiştir. Ben eskiden ne güzel düşünmüyoruz deyip kestirip atıyodum. Kimse de bi şey diyemiyodu.

Aman boşver, takma canım. Zaten görümceler de kayınvalideler de gereksiz konuşmalar konusunda uzmanlar
eş,mle kavga ettik şimdi onun yüzünden.. yaaa siz söyleyin eline eşyamı alıyor, yatak odamı karıştıyor ve sürekli soru soruyor sürekli cımbızımı bile eline alıp bu kimin diyor bu kadar salak benim evimdeki eşya kimin olabilir dedim en son eşim hemen araya girip bana kızdı çok sinirliyim bi de 2 hafta kalacak allhımmmm al beni burdan

bizde 5 aydır denemeye çalışıyoruz ama soranlara düşünmüyoruz diyoruz...ah şu mahalle baskısı yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…