Hep beraber gelip ağzını mi bantlasak :) hiç hoslanmam böyle insanlardan. Bu yolun bir çıkışı olmasi lazim :)o daha bana kızıyor yaaa bırak kafamı sıyırtacam o yine de herşeyine cevap vermemi istiyor susmamam lazım ona cevap verdikçe de konuşuyor hep dedikodu, saçma sapan şeyler al işte onu dinlemiyorum şimdi de eltilerimin evini övüyor bana salak yaaa
OFFFFFF canım işin zor kaç yaşında görümcen allahım allahımgörümcem bize geldi kalmaya hep dedikodu hep soru saçama sapan susmuyor bunu yazarken 10 kişiden bahsetti baka konuşuyor artık dinlemek istemiyorum kafam şişti....eş,mle kavga ettik şimdi onun yüzünden.. yaaa siz söyleyin eline eşyamı alıyor, yatak odamı karıştıyor ve sürekli soru soruyor süreklicımbızımı bile eline alıp bu kimin diyor bu kadar salak benim evimdeki eşya kimin olabilir dedim en son eşim hemen araya girip bana kızdı çok sinirliyim bi de 2 hafta kalacak allhımmmm al beni burdan
38 ve bekarOFFFFFF canım işin zor kaç yaşında görümcen allahım allahım
38 yaşında evlenmemiş ve saçma sapan sorularmı soruyor allah kolaylık versin canım içinden dalga geç ve çok ilgili durma kımıldama görmez o zaman senitabi görümcem hep evlilikten bahseder 38 yaşında bekar
gelin yaaa lütfen lütfenHep beraber gelip ağzını mi bantlasak :) hiç hoslanmam böyle insanlardan. Bu yolun bir çıkışı olmasi lazim :)
en iyisi canım ya sonra Bi de etrafında ki insanlar a dert anlatmak zorunda kalırızBiz 1 senedir daha erken diyoruz canim hiç korunmadigimiz halde.
nedeni belli diycem küçük düşmek istemiyorum....uzme kendini cnm bildiğin i oku sen38 ve bekar
Rabb[/QUOTE]Rabbim sesine cevap versi ol desin inşallah çabucak olur YETIS YA FAKI AHMET de aksemsettin hazretleri bizzat elçi olarak sesine cevap versin elciye zeval olmaz öyle içten seslen ki duysun sesini bunu bsdin sikistiginda da soyle Rabbim sesine cevap verecektirTE="Tospaaa, post: 36995453, member: 106118"]Benim geveze eşim artık çocuk düşündüğümüzü annesine söylemiş, dün ordaydık. Kayınvalide gelmiş bana FSH ölçtürdün mü, şunu yaptın mı bunu yaptın mı diye sordu. Hayır dedim ben de. Ben pek et yemem, yok et yemen lazım artık bilmem ne. Sinirimi bozdu 2 dakikada. Ayvayı yedim ben artık, her görüşmemizde sorguya çekilicem hamile misin diye
Biz tüp bebeği de hıc kimseye soylemeyecegiz canim gerek yok yaa ozelimiz bu sonuçta :)en iyisi canım ya sonra Bi de etrafında ki insanlar a dert anlatmak zorunda kalırız
bacım seni biraz daha ileri çekeyim mi mesela 23 ü ne falan
beni duyan yokmu ya... yoksa yeniyim diyemi
ymurtalar çatlamadı canım ateşim yükselmedi çünkü... elimde patlayacak sanırım bu iki yumoş...çok dillendirdim çünküCanım tam silikleşmese de yumurtan çatlamış bak t c'den daha açık.
tamam canım çekiyorumKuzu beni çek 29'una. Ben bizzat yumurtayı yakaladım çatlamasını da gördüm.
yeni hamile olduğumu öğrendim. yerleşme kanamasının 5inci günü ve ben biraz korkuyorum... düşük mü yapıcam diyeNoldu canım? Kaçırmışızdır soru mu sormuştun? Yenilere kapımız açık olur mu öyle şey :)
Teşekkür ederim inşaallah en yakın zamanda güzel anneler diyeceğiz birbirimizegünaydın güzel bayan :)
Değerini öğrenebildin mi peki ? Kaç çıktı...yeni hamile olduğumu öğrendim. yerleşme kanamasının 5inci günü ve ben biraz korkuyorum... düşük mü yapıcam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?