2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Hep beraber gelip ağzını mi bantlasak :) hiç hoslanmam böyle insanlardan. Bu yolun bir çıkışı olmasi lazim :)

OFFFFFF canım işin zor kaç yaşında görümcen allahım allahım

Rabbim sesine cevap versi ol desin inşallah çabucak olur YETIS YA FAKI AHMET de aksemsettin hazretleri bizzat elçi olarak sesine cevap versin elciye zeval olmaz öyle içten seslen ki duysun sesini bunu bsdin sikistiginda da soyle Rabbim sesine cevap verecektirTE="Tospaaa, post: 36995453, member: 106118"]Benim geveze eşim artık çocuk düşündüğümüzü annesine söylemiş, dün ordaydık. Kayınvalide gelmiş bana FSH ölçtürdün mü, şunu yaptın mı bunu yaptın mı diye sordu. Hayır dedim ben de. Ben pek et yemem, yok et yemen lazım artık bilmem ne. Sinirimi bozdu 2 dakikada. Ayvayı yedim ben artık, her görüşmemizde sorguya çekilicem hamile misin diye [/QUOTE]
Rabb

Rabb[/QUOTE]

İnşallah canım, amin.

Canım tam silikleşmese de yumurtan çatlamış bak t c'den daha açık.
ymurtalar çatlamadı canım ateşim yükselmedi çünkü... elimde patlayacak sanırım bu iki yumoş...çok dillendirdim çünkü

Noldu canım? Kaçırmışızdır soru mu sormuştun? Yenilere kapımız açık olur mu öyle şey :)
yeni hamile olduğumu öğrendim. yerleşme kanamasının 5inci günü ve ben biraz korkuyorum... düşük mü yapıcam diye

Slm kızlar yatak döşek yatıyorum karnım belim ağrıyo kırmızıları gördüm bu sabah wc de peçeteye az bulaştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…