- 14 Mayıs 2013
- 135
- 10
- 48
kızlar başka marka test yaptım bu sabah oda silik biraz belirginleşmesi gerekmezmiydi eşim kanda baktır diyor korkuyorum ya yoksa diye çok halsizim belirtide var başımda dönüyo yoksa testlerdenmi psikolojim bozuldu hastaneye gitmeye halim yok
canım benımde oyleydı cok sılık ve kandada cıktı bencede hamıssın hayırlı olsun
kesinlikle yaptır kanda
Asi m nasılsın canım benim
Ateş ölçümüne devam
21.05 -- 36.1
22.05 -- 36.3
23.05 -- 36.1
24.05 -- 36.1
25.05 -- 36.1
26.05 -- 36.1
ben olduğunu hissediyorum
içindeki sese söyle sussun
iy olmaya çalısıyorum tevekkül edıyorum dua edıyorum acılarımın dınmesı ıcın cok bır imtihandan gecıyorum dua edın bana yarın dr kontrolum var inş korunma vermez tekrardan denemelre baslamak ıstıyorum bana iyi gelıcek bılıyorum tekrardan denemelre baslamak inş bır sorun cıkmaz buarada hamıle olan arkadaslar allah saglıkla kucaklarına almak nasıp etsın .. bebeklererinin acılaraını göstermesin..
iy olmaya çalısıyorum tevekkül edıyorum dua edıyorum acılarımın dınmesı ıcın cok bır imtihandan gecıyorum dua edın bana yarın dr kontrolum var inş korunma vermez tekrardan denemelre baslamak ıstıyorum bana iyi gelıcek bılıyorum tekrardan denemelre baslamak inş bır sorun cıkmaz buarada hamıle olan arkadaslar allah saglıkla kucaklarına almak nasıp etsın .. bebeklererinin acılaraını göstermesin..
iy olmaya çalısıyorum tevekkül edıyorum dua edıyorum acılarımın dınmesı ıcın cok bır imtihandan gecıyorum dua edın bana yarın dr kontrolum var inş korunma vermez tekrardan denemelre baslamak ıstıyorum bana iyi gelıcek bılıyorum tekrardan denemelre baslamak inş bır sorun cıkmaz buarada hamıle olan arkadaslar allah saglıkla kucaklarına almak nasıp etsın .. Bebeklererinin acılaraını göstermesin..
mogamı adetının kacınnı gunundsın ? 22 sınde geceklestımı ovulasyon?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?