- 31 Temmuz 2014
- 3.789
- 4.273
- 448
Bebiştir inşaAllah Lovelym , ıy mıy deme bebişeBenimde @larsson'un söylediği gibi uzayan sarı akıntı sarkıyor bildiğin işte ıyyyy. Bu ne ya iki gündür bata 7 gün var bence. Sana hamileysem özelle mözelle her şekilde ulaşıcam merak etme.
yok yaaa konuştuk domuz gibi maşallahsabah basıp gitti aradı demin evde sorun vardı kafam attı geri gelim mi diye zaten normal olsa beni bulmaz Allah rızası için varsa iş arayan tanıdık İstanbul merter de tekstil aksesuarları firmasına sekreter/ön muhasebe elemanı arıyoruz
Bebiştir inşaAllah Lovelym , ıy mıy deme bebişe
Rabbim rızkıyla verir bebişi şühesiz , hadi hayırlısı az kalmış , heyecan doruktaBende bu hafta isten cikiyorum. Yakin bi zamanda is bulamazsam bide hamileysem tam bir evhanimi olurum diyorumsaka bi yana eger rabbim bebisi verirse pesinden rizkinida verir icim cok rahat nedense hadi hayirlisi kaldi bata 2gun
Benimde @larsson'un söylediği gibi uzayan sarı akıntı sarkıyor bildiğin işte ıyyyy. Bu ne ya iki gündür bata 7 gün var bence. Sana hamileysem özelle mözelle her şekilde ulaşıcam merak etme.
Ben de bebisim olsun istiyorum ama sadece ben istiyorum(((((((
Oyyy şaka ettim zatennBebişe dermiyim kuzum ya onlar mis missss.
Ben de bebisim olsun istiyorum ama sadece ben istiyorum(((((((
Bende bu hafta isten cikiyorum. Yakin bi zamanda is bulamazsam bide hamileysem tam bir evhanimi olurum diyorumsaka bi yana eger rabbim bebisi verirse pesinden rizkinida verir icim cok rahat nedense hadi hayirlisi kaldi bata 2gun
Aynen bende öyle yapıyorum o suratları ve baştan savışlarını sineye çekip kan tahlilimi devlette yaptırıp özelde sadece göstermek lazım yoksa özel sadece prolaktine 30 tl alıyor bir o kdar da muayne için alıyor 60 tl yazık yani bir hafta evinin ihtiyacını alırsın o parayao nedenle kan testimi devlette yaptırıp özele gideceğim çünkü ben ankaradayım ama devlet hastanesi sıfır, o dr. kadını hiç unutamıyorumöyle ilgisizdi ki, neyse işte tedavimi özelde yaptırıcam inşallah, devlet hastaneleri Allah a emanet çünkü
bizim stres böyle giderse bebiş ilk geldiğinde yaşayacağı his stres ve korku olacak ayy aslında en iyisi evliliğin ilk bir kaç ayından sonra korunmayı bırakmış hem o zaman ciddi derecede bir istek de olmazdı böyle planlayıp isteyince insan hemen oluversin diye düüşünüyor ister istemez akıl hep onda oluyoryok yok benimde eşimin işi aile işi stresi de bize yansıyor bu ay bunalma noktasına geldim beynim başım boşa dönmüyor gerçekten zor para hiç bi şey değil ev halı pencere hiç biri huzurdan sağlıktan önemli değil önce huzuru sağlamayı bilicez işe güce sabretmeyi sonra bebiş onları üzmeye hakkımız yok ki
Esin neden istemiyorBen de bebisim olsun istiyorum ama sadece ben istiyorum(((((((
O simdilik istemio beelki bakamayacagimi dusunuyoeşin ?
AHAHAHAHA BUNA ÇOK GÜLDÜM SOL KASIĞIMDA ACAİP BİR AĞRI VAR SANKİ BİŞİLER BENİ İÇTEN TEKMELİYOR REGL YAKLAŞSA BİLE BÖLE OLMAM MİDE KALKMASI DA YAŞIYORUM AMA VÜCUDUMUZ OYUN YAPIYORSA EL BİRLİĞİ İLE GEBERTELİM :)Ay bu fffücudum benle oynuyorsa valla gebertirim onu.
bizim stres böyle giderse bebiş ilk geldiğinde yaşayacağı his stres ve korku olacak ayy aslında en iyisi evliliğin ilk bir kaç ayından sonra korunmayı bırakmış hem o zaman ciddi derecede bir istek de olmazdı böyle planlayıp isteyince insan hemen oluversin diye düüşünüyor ister istemez akıl hep onda oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?