2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

geliyim mi değişiklik olur bu genel muhasebeden bıktım ne güzel hayat kafası atmış gitmiş zor canım zor insanlarla uğraşmak çok zor

@mgul yapma kuzum erken yapınca hep hüsran bekle bir kaç gün geçsin. Doktorlar bile 10 gün geçmeden bize gelmeyin diyorlar.

Bende bu hafta isten cikiyorum. Yakin bi zamanda is bulamazsam bide hamileysem tam bir evhanimi olurum diyorum saka bi yana eger rabbim bebisi verirse pesinden rizkinida verir icim cok rahat nedense hadi hayirlisi kaldi bata 2gun
Rabbim rızkıyla verir bebişi şühesiz , hadi hayırlısı az kalmış , heyecan dorukta

Bende bu hafta isten cikiyorum. Yakin bi zamanda is bulamazsam bide hamileysem tam bir evhanimi olurum diyorum saka bi yana eger rabbim bebisi verirse pesinden rizkinida verir icim cok rahat nedense hadi hayirlisi kaldi bata 2gun

ohh hayalim çalışmak istiyorum da bi süre bi iki sene kafa dinlemek istiyorum çünkü şu iki senedir 5 senelik iş yaptım hadi sen bi çık bakalım bizde arkadandan geliyoruz :)

Aynen bende öyle yapıyorum o suratları ve baştan savışlarını sineye çekip kan tahlilimi devlette yaptırıp özelde sadece göstermek lazım yoksa özel sadece prolaktine 30 tl alıyor bir o kdar da muayne için alıyor 60 tl yazık yani bir hafta evinin ihtiyacını alırsın o paraya

bizim stres böyle giderse bebiş ilk geldiğinde yaşayacağı his stres ve korku olacak ayy aslında en iyisi evliliğin ilk bir kaç ayından sonra korunmayı bırakmış hem o zaman ciddi derecede bir istek de olmazdı böyle planlayıp isteyince insan hemen oluversin diye düüşünüyor ister istemez akıl hep onda oluyor

çok haklısında hemen tutarsada ne yapardık ne yapacağız çocuklarımıza şimdi diş buğdayı yapardık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…