Canım dediğim hareketler tetikliyor ve ondan sonra bazen günlerce nereye bakarsam bakayım , gözlerimi de kapatsam her yer dönüyor.. ama senin gelip geçiyormuş , Rabbim şifa versin , yine de baktır kuzucum , amiiiin bu arada
Ah canım , annelik kolay değil ki , arkadaşım çok istedi bebiş, 6.ayda oldu şükür , sonra bir mutlu filan neşeli , bebiş doğdu , bana diyor ki , iki dakikalık uykuya hasretim , inan hasretim esma diyorduzor hastalığın kolayı yokta bugünlerimize şükürler olsun asıl baş dönmesini bebişlerden sonra yaşayacağız gazı emmesi uyanması ağlaması susmaması uyudu sanıp pat diye uyanması ne istediğini anlatamamasıbugünlere şükrederiz belki
kimin sacini yoluyonuz kizceler>beni de çağır lütfen stres atmaya herkesten çok ihtiyacım varhani saçların hepsine yetişemezsen bende arada iki üç tutam götürürüm
hahahaa hatunun saçı aslan yelesi gibiydi hepimize yeter kuzum on kişi toplansak üç günde bitiremeyizbeni de çağır lütfen stres atmaya herkesten çok ihtiyacım varhani saçların hepsine yetişemezsen bende arada iki üç tutam götürürüm
bunu develttemi yapıyorlar yoksa özel hastahanede mi yaptırıyorsunuz devlet desteği varmıdır canımCanım daha yeni evlimişsin olur aşılamayıda bir sene geçince istiyolar ama hayırlısı olsun
Tansiyonda ani dusme yada yukselme olabilir dikkat et gecmis olsun tatlimcanım rabbim şifasını versin ilerlemeden hafifleyerek geçsin bu hastalık inşallah benim yatıp kalkarken ani harekette değil sabitken oluyor mesela yolda araç bekliyordum oldu dün oturup sabit bi yere bakarken oldu tüm oda gidiyor sanki ileriye şimdide biraz sersemlik var üstümde annem stresten diyor ama ben tansiyondan korkuyorum yine de kontrollerimi olacağım
Aman çalışmayı bırakma sakın kuşum , oluyor bunlar , bazen vücudumuzun ne yaptığı belli olmuyorİki gündür uzayan akıntım var. Bugün regl'ın 27. günü bu ne şimdi????
Hımmmm çalışın kuzum çalışın maşallah, Rabbim inşallah bu çalışmaların meyvesini verecek, sen çokta yorma kendini gene de, geceye odaklan, boş geçme birtanem bu günleriAmiiiin güzelim benim , amiiiinnn....En önemlisi moral şüphesiz, morallerimiz yüksek olsun hep inşaAllah , Bakalım ben ne olacağım , dün pozitifti ovulasyonum ... Çalışma da oldu , bakalım bugün nasıl çıkacak, onu heyecanla bekliyorum...zamanı gelsin diye...ama çokta işim var , bulaşık , yemek , evi süpüreceğim , bugün geç kaldım hayli
bence sn bu ay tutturdun canım :) test yapmadınmı hıc?İki gündür uzayan akıntım var. Bugün regl'ın 27. günü bu ne şimdi????
Geçmem kuşum geçmem , ovum silindiyse bugün kesin çalışırım yine... gün aşırıya güvenemiyorum ne hikmetse ,bende bilemedim ne yapacağımı bakalımHımmmm çalışın kuzum çalışın maşallah, Rabbim inşallah bu çalışmaların meyvesini verecek, sen çokta yorma kendini gene de, geceye odaklan, boş geçme birtanem bu günlerisonrada heyecanla bat ı bekleyelim
Niye öyle dedin kuşum , tutturunca uzayan akıntı mı geliyor yinebence sn bu ay tutturdun canım :) test yapmadınmı hıc?
Ben özelde yaptırcam ama sigorta anlaşmalı canımbunu develttemi yapıyorlar yoksa özel hastahanede mi yaptırıyorsunuz devlet desteği varmıdır canım
Ah canım , annelik kolay değil ki , arkadaşım çok istedi bebiş, 6.ayda oldu şükür , sonra bir mutlu filan neşeli , bebiş doğdu , bana diyor ki , iki dakikalık uykuya hasretim , inan hasretim esma diyordu
Aman çalışmayı bırakma sakın kuşum , oluyor bunlar , bazen vücudumuzun ne yaptığı belli olmuyor
cenım benım yumdan 1 hafta sonra sarı sümüksü hafif uzayan azda olsa akıntım olmustu.daha sonra yıne fark ettım ama cok azdı..ben sadece azminden dolayı içime tuttmustur dıe dogdu :)Niye öyle dedin kuşum , tutturunca uzayan akıntı mı geliyor yine
Eğer öyleyse zaten içimdenLovely35 tutturdu diye geçiyordu...
İki gündür uzayan akıntım var. Bugün regl'ın 27. günü bu ne şimdi????
canım öğrenmek için sordum çokmu pahalı bişiBen özelde yaptırcam ama sigorta anlaşmalı canım
Tansiyonda ani dusme yada yukselme olabilir dikkat et gecmis olsun tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?