2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

zor hastalığın kolayı yokta bugünlerimize şükürler olsun asıl baş dönmesini bebişlerden sonra yaşayacağız gazı emmesi uyanması ağlaması susmaması uyudu sanıp pat diye uyanması ne istediğini anlatamaması bugünlere şükrederiz belki

Ah canım , annelik kolay değil ki , arkadaşım çok istedi bebiş, 6.ayda oldu şükür , sonra bir mutlu filan neşeli , bebiş doğdu , bana diyor ki , iki dakikalık uykuya hasretim , inan hasretim esma diyordu

Tansiyonda ani dusme yada yukselme olabilir dikkat et gecmis olsun tatlim

Hımmmm çalışın kuzum çalışın maşallah, Rabbim inşallah bu çalışmaların meyvesini verecek, sen çokta yorma kendini gene de, geceye odaklan, boş geçme birtanem bu günleri sonrada heyecanla bat ı bekleyelim

Geçmem kuşum geçmem , ovum silindiyse bugün kesin çalışırım yine... gün aşırıya güvenemiyorum ne hikmetse ,bende bilemedim ne yapacağımı bakalım
İnşaAllah heyecanla bekleriz bitanem , hakkımızda en hayırlı olan olsun bakalım

Ah canım , annelik kolay değil ki , arkadaşım çok istedi bebiş, 6.ayda oldu şükür , sonra bir mutlu filan neşeli , bebiş doğdu , bana diyor ki , iki dakikalık uykuya hasretim , inan hasretim esma diyordu

İNAN HASRETİM SIRRI EYVAN DİYORDU İSİMDE ÖĞRENDİK EVET İNSAN HASRET KALIR AMA OLSUNNNN :) BİZ RAZI OLDUK Bİ KERE :)

Niye öyle dedin kuşum , tutturunca uzayan akıntı mı geliyor yine
Eğer öyleyse zaten içimden Lovely35 tutturdu diye geçiyordu...
cenım benım yumdan 1 hafta sonra sarı sümüksü hafif uzayan azda olsa akıntım olmustu.daha sonra yıne fark ettım ama cok azdı..ben sadece azminden dolayı içime tuttmustur dıe dogdu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…