senin hesabın herzaman daha doğrudur cnm.uygulamalar standart sonuc verıyor senin ne zaman yumurtladıgını bilmez.ben ovu testınde pozitifi ilk gördüğüm gunden sonraki 14. Gün regli oldum hep.ilk pozitifi gördükten kac gün sonra regli oluyorsun onu hesap et.Yok yapmıcam kuzucum geçsin birazcık. Normalde 25'inde adet olmam gerekiyordu ama ovulasyonda t'yi koyu gördüğüm gün adetin 17. günü 18 de yine çok koyuydu t c'den 19. gün silikleşti. 19+14 yapıyorum ayın 29'una geliyor. Acaba hangimiz doğru?
önümüzdeki hafta gitmeyi düşünüyorum bayram öncesi falan.hem kalp atısınıda duymus olurum belki.aslında keseyı merak edıyorum ne durumda diye.bilmiyorum kararsızım.2 kez hcg baktırdım sadece kanda, artış iyiydi şimdilik tekrar ölctürmedim.belki dr gitmeden önce yine baktırırım kandaki durumuna yada direk doktorra giderimKuzum ben ismimi hep söylüyorum , benim için problem yok yani
Tabii ki razıyıız güzeliiim
Hmm anladım kuşum şimdi
Sen ne zaman göreceksin bebişini görmeye nasipse
Git git , artık oldu baya , git de gör bakalım keseyi hem kalp atışını da duyarsın inşaAllah canım benimsenin hesabın herzaman daha doğrudur cnm.uygulamalar standart sonuc verıyor senin ne zaman yumurtladıgını bilmez.ben ovu testınde pozitifi ilk gördüğüm gunden sonraki 14. Gün regli oldum hep.ilk pozitifi gördükten kac gün sonra regli oluyorsun onu hesap et.
önümüzdeki hafta gitmeyi düşünüyorum bayram öncesi falan.hem kalp atısınıda duymus olurum belki.aslında keseyı merak edıyorum ne durumda diye.bilmiyorum kararsızım.2 kez hcg baktırdım sadece kanda, artış iyiydi şimdilik tekrar ölctürmedim.belki dr gitmeden önce yine baktırırım kandaki durumuna yada direk doktorra giderim
senin hesabın herzaman daha doğrudur cnm.uygulamalar standart sonuc verıyor senin ne zaman yumurtladıgını bilmez.ben ovu testınde pozitifi ilk gördüğüm gunden sonraki 14. Gün regli oldum hep.ilk pozitifi gördükten kac gün sonra regli oluyorsun onu hesap et.
Evet canim aynen hamile olayimda gerisi umrumda deil en onemlisi bebek bizim icin rabbim herkese verir insallah :)Rabbim rızkıyla verir bebişi şühesiz , hadi hayırlısı az kalmış , heyecan dorukta
İlaçlarla bin tl yi buluyomus bende öle duymustum canımcanım öğrenmek için sordum çokmu pahalı bişi
Tatlım yum. doneminde olabilirsin , çalışıyorsunuzdur inşaAllah gün aşırı , sakın ihmal etme çalışmayı hekızlar benim döngü ocak ayından itibarenbir ay 32 günde ve bir ayda 44 günde olarak gitmiş yalnız son iki aydır 40 günde oluyorum, bu ay eski döngüye göre bakıldığında 32. gün bat ve bugün 18. günüm kendimi dinlemiyorum dün bütün gün dinlenmiş olmama rağmen bacak ağrım ve bel ağrım karnımın altında da sızım var; bu da çok iğrenç olabilir ama sizden başkasına soramam ki, vajina kontrolü yaptım dün elime sümüksü dediğimiz akıntı geldi bu her zaman oluyor mu yapan arkadaşlar yorum yapabilir mi eğer her zaman olmuyorsa sadece yum zamanı oluyorsa ben bu ara yumurtladım demektir bana bir yardımcı olun ya ovü testim yok değerlendirmeye çalışıyorum aslında ama merakım da geçmiyor malesef
çalışıyoruz çok şkür aslında böyle meraklara girmek istemiyorum son güne kadar düzenli çalışıp 44. günüme kadar beklemek niyetindeyim çünkü 44'ü bulduğu zamn çok oldu batın Allah dayanmam için bana güç versin daha 26 gün var yani az değil ki siz bir daha çocuk yaparsınız o zamanaTatlım yum. doneminde olabilirsin , çalışıyorsunuzdur inşaAllah gün aşırı , sakın ihmal etme çalışmayı he
Aynen canim ztn ne kdr bole desemde biliyorum evde durmaktan sikilcam bi zaman sonra cunku haftasonu bile is saatinde uyaniyorum o kdr alismis bunyem ise bocalarim kesin evde durunca :)
Batin neydi canim hayirlisi olsun insallah0.100 den küçük değer o derece hamile değilim yani
üzüldüm bu sonuca0.100 den küçük değer o derece hamile değilim yani
0.100 den küçük değer o derece hamile değilim yani
Yada yazlari tatil olsun kislari is hehehh bole bi iste sadece ogretmenlikte var sanirimolsun olsun tadını çıkar ben severim evde olmayı evimde ohh misss :) bana göre yılda 3 4 ay tatil 8 ay iş
Yada yazlari tatil olsun kislari is hehehh bole bi iste sadece ogretmenlikte var sanirim
hakkında hayırlısı neyse o olsun, önümüzdeki aylara ve maçlara daha sıkı hazırlanırsın, üzülme tatlım0.100 den küçük değer o derece hamile değilim yani
Oyle tabi hayirlisi allah bilir en dogru zamanierkek kendini hazır hissetmeden yapma bence bende 13 ay bekledim ve bende başından beri istiyordum ancak ikna oldu Allah en hayırlı zamanda hepmze nasip etsin inşaallah
kuşum hayırlısı olsun...Allaha bırak zamanı gelecek elbet...yeni bat alayım0.100 den küçük değer o derece hamile değilim yani
ilahi @memure Rabbim tez vakitte sağlıcakla bebişine kavuştursun seni :)çalışıyoruz çok şkür aslında böyle meraklara girmek istemiyorum son güne kadar düzenli çalışıp 44. günüme kadar beklemek niyetindeyim çünkü 44'ü bulduğu zamn çok oldu batın Allah dayanmam için bana güç versin daha 26 gün var yani az değil ki siz bir daha çocuk yaparsınız o zamana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?